Magyar sportsikernek örülhetünk.

Díszkivilágítást kapott a Puskás Aréna Valter Attila tiszteletére

Valter Attila a mai 8. szakaszon megtartotta az összetettben az első helyét, ezért továbbra is viselheti a rózsaszín trikót a Giro d'Italia országúti kerékpáros grand tour versenyen. 

Ennek örömére rózsaszínbe öltözött a Puskás Aréna.

Fotó: Facebook/Puskás Aréna

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
több ezer család gyertyával világít mert nem fussa áramra ,mióta elszaladtak az árak és dübörög az infláció,-de lényeg,hogy a puskás aréna fényárban..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@Horizont: minden diktatórikus állami vezetés ráül a sportra és élvezkedik, ha siker van.
A fidesz már az átkosnál is jobban megszállta az élsportot. Ami röhej EU direktíva szerint TILOS ÉLSOPRTBA KÖZPÉNZT BEVONNI!
Évente többszáz milliárdot mosnak be és az ellenzék kussol, szabálytalanságról beszél hogy így meg úgy de arról fingja sincs: az egész TÖRVÉNYTELEN!!
Horizont
@sgl: Ja attól, hogy TAO-nak hívják közpénz! És nem elég a TAO mindenféle címszó alatt még nyomják nekik. Kedveskednek a vezérüknek. Felháborító.
sgl
@Horizont: ENGEM AZ IS FELHÁBORÍT, HOGY AZOK AZ ÁLSPORTKÖZGAZDÁSZOK AKIK NAPI SZINTEN POFÁZNAK, JÓ HA 1X HALKAN MEGjegyzik amit írtaM:
EU TÍILTJA!!
Ezért kellett gazdasági vállalkozásokba vinni az élsport egyesületeket vagy 20 éve és ezeket a sport gazdasági társaságot nem támogathatnak 1 ft közpénzzel sem!
többszázmrd folyik be.
Nem csak TAO-val, mindenféle trükkel.
Giovanni Alba
No de emberek! A nemzethy sport temploma rózsaszínben? Miféle aberráció ez? Teljes mellszélességgel állunk a női egyenjogúság mellett? Vagy ez a mellrák elleni mozgalom demonstrációja lenne? Vagy csak melegszik az idő a legférfiasabb sport emblematikus helyszínén? Várjunk csak, mintha a kisnagy ember is szívesen flangált volna egy időben rózsaszín ingben, természetesen zsebre vágott kézzel.24.hu/belfold/2012/08/27/kiralyt-csinaltak-orban-viktorbol/
Érdekes lenne a parlamenten egy szép, nagy rózsaszín lobogó.
magyar1
67 ezer fős stadion??? A büdös életben nem lesz ennyi szurkoló bent. Ennyi pénzt kidobnak az ablakon miközben a nép nagy része vegetál.
Arra játszanak, hogy veszítsenek. Tudják senki nem számoltatja ezért el őket.
balos
Éppen,most basszák szét az egész ségügyet már ami maradt belőle!Kiszervezik a magánszférába a családjuknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.