A nő egy idős asszonyt lökött föl Gyálon, hogy megszerezze az értékeit. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást rablás miatt ismeretlen tettes ellen. 

Álarcos női rablót keres a dabasi rendőrség – fotó

A támadóról készült rendőrségi grafika

Fotó: police.hu

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a grafikán látható nő május 14-én 12 óra körül Gyálon a Kőrösi úton található egyik családi házba bekéredzkedett, hogy a mosdót használhassa. Ezt az ott lakó idős asszony sérelmezte, de a nő mégis bement a házba, ahol magához vett egy perselyt. Az idős nő ezt megpróbálta kivenni az ismeretlen tettes kezéből, ám az fellökte a nőt, a perselyből kivette a benne lévő pénzt, majd elmenekült. 

"A nő 25 év körüli, 175 cm magas, vékony testalkatú, szeme sötétbarna, fekete, derékig érő lófarokba kötött haja van. A bűncselekmény elkövetésekor rövid farmerkabátot, fekete passzos nadrágot, csíkos miniszoknyát, vállán fekete-bordó színű hátitáskát, fülében nagyobb karika fülbevalót viselt, arcán fehér maszk volt"

- olvasható a közleményben.

A Dabasi Rendőrkapitányság arra kér mindenkit, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről, esetleg a bűncselekményről bír információkkal, az hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2896 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Forrás: police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Nem! Tanulj meg írni ott Felcsút közelében!
namihami
Miért engedte be? Az ajtókon szokott lenni egy szerkezet (zárnak hívják).
Én nem vagyok nyugdíjas asszony, de nem engedem be pisálni az idegeneket. Ha becsenget bárki, legfeljebb kinézni kellene és nem kinyitni.
balos
Azt csinálta,mint a fideSS.csak kicsiben!Ezért keresik!
NKF
Nem vagyok rasszista,de az tuti nem az idén barnult le!
Subi2
Ez újdonság, régebben álarc nélkül kéretőztek be, mert ezek mindig szomjasak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.