Hollókőn, Szigetváron, Pécsen és Zalaegerszegen is várják a látogatókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Lecsengőben a harmadik hullám---mondta Nyunyóka.
Jöhet a nyitás, valahogy meg kell tölteni az ürülő kórházi ágyakat. A két terminus közé beiktathatunk néhány nap pihenőt az egészségügy dolgozóinak. Aztán jöhet a következő menet...
Pálinkás Pál
@namihami: tételezzük fel hogy így van...és akkor?...te maszkban, seggedben zabszemmel élnéd az életed egy olyan dolog miatt amiből a fertőzöttek 98,8 %-a felgyógyul mindenféle gyógyszer, vakcina nélkül!...tényleg elment az eszetek?. a földön 2600 emberre jut 1 covid halott.../akiknek még 5 %-a sem halt meg csak a covidtól../...ami az utóbbi másfél évben volt, annál minden jobb!
kereső
@Pálinkás Pál: nézd meg ezt, és olvasgasd a Doktornő irásait- első kézből.( gyöngyösi háziorvos a doktornő)
www.facebook.com/drmango.hu/posts/
Pálinkás Pál
@kereső: nem érdekel semmiféle írás...az érdekel amit látok, tapasztalok, az pedig az hogy egy egészséges ,nem aggastyán embernek semmi félnivalója,...a világon a covid halottak átlag életkora 76 év felett van...eddig halhatatlanok voltunk,vagy mi a tökömért pörgött rá a világ a dologra??? Magyarországon a legtöbb férfi előreláthatóan meg sem éri ezt a kort!!! de ami a legjobban dühít...ti az egészségeseket vegzáljátok a korlátozásokkal,karanténnal!!! ezt pedig úgy hívják,diktatúra!!! karantén ,amikor a beteget korlátozod, különíted el!!!ha fostok az oltatlanoktól,remek megoldás,teszteljetek, aki beteg azt korlátozni!!! de az nonszensz hogy egy simán fertőző covidbárcás vidáman mehet megkötés nélkül bárhová,én meg egészségesen nem!!!hát ezért mondom,ami itt megy másfél éve ,annál még egy "polgárháború" is jobb!!!
namihami
@Pálinkás Pál: Láttál Te már olyan halálesetet, ahol a beteg abba halt bele, hogy a tüdeje képtelen volt oxigénnel ellátni és egyszerűen megfulladt? Mert én már igen.
Legyél Te a hős, aki lesz@rja ezt a világnyavaját és nem fél tőle. Jogod, módod, lehetőséged van rá. De akkor légyszives, költözzél ki valahová a Bakony vagy egyéb olyan elhagyatott helyre, ahol se elkapni, se továbbadni ne tudd és nincs lehetőséged. Mert, attól, hogy Te nem hiszel benne, attól még simán hordozója, terjesztője lehetsz. Villamos, busz, metró és hasonló járművön nem tudod, nem tudhatod, hogy ki van melletted és milyen egészségügyi állapotban. Amit (legyünk jóindulatúak) talán még ő sem. És én sem a családomnak, sem senki idegennek nem szeretném továbbadni a bárkitől összeszedhető kórt.
És ez a dolog lényege. Nem hiszel benne? Jogod van. De (esetleg) továbbadni viszont nincs.
Pálinkás Pál
@namihami: te nekem dumálsz agyhalott...költözzetek ti a pusztába...oltakoztok,rendben-..fertőztök úgy is?..igen...járvány...ami veszélyes, az az agyatokban létezik...a szaros igazolványotokkal ugyanúgy fertőznétek a világot...szerencsére nincs akkora baj...de tudod mit osszák ketté a világot...élni akarókra, meg covid hisztisekre, mindenki válasszon..
kereső
@Pálinkás Pál: Pedig Mangó goktornő- aki izzig vérig Orvos!- nagyon érthetően és világosan leirja, hogy mi a rákfenéje ennek a virusnak. Ő az, aki erőteljesen propagálja a kézmosás mellett a vitaminok szedését.Ő az, aki azt mondja, hogy a virus a szervezet "leggyengébb" láncszemét támadja meg elsődlegesen, és csak utána támadja a további szerveket. És az erős immunrendszer nem csodaszer a virus ellen. Nagyon tájékoztató jellegúek az irásai, rengeteget lehhet belőlük profitálni a nem orvosi végzettségúeknek is. És hiába tagadod, de ez virus itt van- és pandémiát okozott.
Pálinkás Pál
@kereső: egy írásomat mutasd ahol tagadnám a létét!..csak mellette még több trillió vírus és baktérium van állandóan az emberben...tudomásul kell venni...és ami ebben a legjobban zavar , hogy erőszakoljátok a semmit...oltás egyebek...és így másfél év után nyugodtan mondhatnám...de nem teszem...meg lehet nézni kiket visz el...majd akkor aggódom ha azok halnak, akiken meglepődnék...csak ezt nem meritek kimondani...
namihami
@Pálinkás Pál: Nem szoktam ezen felületen leparasztozni senkit (nagyon kevés kivétellel, de azt inkább már nem is veszem emberszámba), de most te is bekerültél egy erősen szelektált keretbe. Ezt a stílust tedd el annak a barátodnak, családtagodnak, stb., aki veled hasonló stílusban próbálna értekezni. Ember (érted: ember) szintű társalgást próbáltam veled folytatni. Hiábavaló erőlködés volt.
ENNYI...
Pálinkás Pál
@namihami: most biztos nem tudok majd aludni éjjel...szarok én a galamb lelkedre...miattatok tart itt a világ..
namihami
@Pálinkás Pál: Még egyszer és utoljára: te vagy a következő ""durbincs"".
Pálinkás Pál
@namihami: leszarom a véleményed...sajna nálad még durbincs is elviselhetőbb...legalább nem sértődős tejbetök...a tefélédnek való karácsony geri..
Macskaszem
@Pálinkás Pál: És a tefélédnek ki való?
Pálinkás Pál
@Macskaszem: például jakab, aki nem rinyagép,,,...aki keményen fog fellépni,és nem egy langyos biogazda!!
kereső
@Pálinkás Pál: Ha érdekelne ténylegesen a dolog, akkor elolvashatdnád legalább az adott linket. Lenne mind meglepődnöd. De, te azok közé tartozol, hogy juszt se!, akik meg tájékozódnak-és igyekeznek vigyázni magukra és embertársaikra a környezetükben, azokat hülyének nézed , degradálod, rettegőknek tartod. Pdeig a legtöbb nem rettegő, csak józan paraszti ésszel igyekszik tájékozódni és az ismeretek alapján a szerint élni a megváltozott életét. Én a járvány kezdete óta is ugyanúgy járok dolgozni( még a tavaly tavaszi teljes lezáráskor is)- tömegközlekedek helyközi buszon, és igen hordom a qrva maszkot, mosom a kezem, a bolt /busz után amig nem jutok kézmosáshoz fertőtlenitő kendőt használok, és igenis felvettem az oltást, amint lehetőségem volt rá, Úgy gondolom, hogy az enyém a felelős magatartás ebben a helyzetben. Ja, és szedem megemelt adagokban a C,D vitamint és a Cinket- már 2020 nyarától kezdve. Nem csak magamra vigyázok ezzel, hanem mindazokra is, akikkel nap,-mint nap találkozom. És a többség ezt teszi.
Nem hiszem, hogy mi lennénk a "rettegők".
Macskaszem
@Pálinkás Pál: Mondjuk biztos, hogy nem simogatná Tarlóst, aki állandóan köpdösi.
Pálinkás Pál
@kereső: minek nevezzelek ha olyan dologtól félsz ami 100 emberből 99-en gond nélkül,átfut...ha beleszámolom a látens eseteket is akkor talán 1000 - ből kb 3-nak lesz komolyabb baja..és nektek egy "járvány" kellett ahhoz hogy kezet mossatok?...elképesztő...ha mindenkit,akit covid halottnak hazudtak, elfogadok...még akkor is a bolygón minden 2600 emberre jut 1 covid halott...ettől kéne rettegnem?...kicsit szálljatok már magatokba..
kereső
@Pálinkás Pál: Ne rettegj Pali, én sem teszem. És még sok millióan nem. De az élletünk MÁS! lett, nem csak a találkozások elmaradása, a bezárkózás miatt. Úgy gondolom, hogy a többség felelősségteljesebb lett- legalábbis akikkel én találkozom. Te azt hiszel amit akarsz, és úgy élsz ahogyan akarsz- csak ezt tedd úgy, hogy ne veszélyeztess másokat. Nem akarlak én meggyőzni téged semmivel sem, de gondolkodj el egy kicsit- fújod itt a számokat. De ezek a számok csak és kizárólag annak köszönhetőek, hogy van maszk, van távolságtartás, van egyéni védekezés, van karantén- és még kevesebb lenne, ha a WHO és a fejlett országok kormányai nem mismásolják el a járváány kezdetén a dolgokat, és nem cseszik el a járványkezelést. Mi lenne, ha teljesen szabadon terjedhetne a virus?? Hm??? Erre is megvan a magad válasza - gondolom. De légy szives kimélj meg tőle.
Pálinkás Pál
@kereső: ugye tudod hogy a számok Svédországban sokkal jobbak, ahol nincsenek amiket felsoroltál.. aztán ott a fejletlen Afrika-...nézz csak utána 1.3 milliárd lakos...áldozat elenyésző...igaz a gyógyszergyáraknak szinte nulla a befolyása...nem piac, nem kereshetik gennyesre magukat a vakcinával..így ott nincs is járványhiszti...aztán ,cseppfertőzés szabadban nem terjed...hazudik aki mást mond...akkor miért is hordjátok?
kereső
@Pálinkás Pál: Honnan veszed ezt a marhaságot, hogy a szabadban nem terjed? Mi a jó franc van a szálló porban, mi ragad meg a benzingőzben, mi minden van a szmogban?? Tüsszentesz, köhögsz a szabadban- nincs a szád előtt semmi, csak úgy repkednek a cseppek. Miről beszélsz jó ember?
kereső
@Pálinkás Pál: Állandóan az influenzához hasonlitod ezt a nyomorult virust- az influenza hogy terjed? A levegőben, csepp fertőzéssel. És nem csak zárt helyen.
teuton57
@kereső: Miert vitatkozol egy hülye virustagadoval, ertelmetlen, mint a fidesznyikeket arrol meggyözni, hogy Orban az ö es az EUs allampolgarok adoforintjat lopja. Majd ha belehal valamelyik közeli hozzatartozoja a szövödmenybe, akkor talan elgondolkozik. Amit pedig Svedorszagrol ir, kamu, ott összeomlott az egeszsegügy a jarvany csucsan, a kiraly maga vallotta be. Elhibazott volt a kijarasi tilalom es a maszk kötelezö viselesenek nem bevezetese. Persze aki kamuhireket olvas meg Orban penteki predikacioit hallgatja, az egy alternativ "valosagban" hisz...
Pálinkás Pál
@kereső: cseppfertőzés csak zárt helyen terjed...legalábbis eddig így tanították az orvosi egyetemen...persze a covid hiszti előtt a 100 ezer emberből 20 beteget sem nevezték járványnak..csak ha nem így tennének, nem tudnák rettegésbe tartani az agyhalott tömeget...
Pálinkás Pál
@kereső: te tényleg ennyire buta vagy?...nem hallottál arról a bonyolult fogalomról hogy sűrűség..?..szabadban a vírus rögtön felhígul annyira hogy nem lesz fertőzőképes.../most cseppfertőzéses betegségekről beszélek, ez meg az.../ ez a ti bajotok...te is belesimulsz a föld lakóinak átlagába, ami olyan 70 IQ pont körüli,...azért tudják lenyomni a torkotokon ezt a baromságot...és persze, ha a képedbe taknyolok,elkaphatod...ha direkt rádköpök például,de ez nem túl életszerű...ja...meg a teraszokon,meccseken...ott mi a helyzet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.