Az építési munkálatok már nagyban zajlanak a budai villában, egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a bizontságra is – tudta meg a 24.hu.

Óriási páncélszekrény érkezett Mészáros és Várkonyi luxusingatlanjába
Fotó: MTI/Földi Imre

A Széchenyi-hegyen álló luxusingatlan már félkész állapotában is turistalátványossággá vált, de ennek Mészárosék igyekeznek gátat szabni. Vasárnap biztonsági őr posztolt a villa előtt, és arra figyelmeztette az érkezőket, hogy a tulajdonosok megtiltották a képek készítését – adta hírül a 24.hu.

A villa biztonságáért a felcsúti illetőségű Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel. A cég a 2014-es alapításától kezdve a Mészáros-érdekeltségek és ingatlanok őrzés-védelmével foglalkozott. Már működésük első évében megkapták a milliárdos tihanyi nyaralójának és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának az őrzését, azóta pedig a cégbirodalom más részei, köztük a hotelek és az irodaházak biztonságát is az Eurovéd szavatolja. A nemrég részvénytársasággá alakított biztonsági vállalkozás négy év alatt megnégyszerezte bevételeit, és 2019-ben túllépte a milliárdos határt.

De más biztonsági intézkedéseket is tesznek a luxusingatlanban. A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. a Facebookon azzal reklámozza magát, hogy az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják. A cég március végén közzétett bejegyzéseiben a helyszín nincs ugyan megadva, de a trezor elhelyezéséről készült képek és videók alapján beazonosítható Mészárosék XII. kerületi villája. A 800 kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre.

A 24.hu cikkének megjelenése után a Facebook-poszt eltűnt.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Földi Imre

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Benne a magyar emberek közpénz jelleget elvesztett milliárdjai pihennek.
Jövőre ezt a pénzt visszatesszük a költségvetésbe, a villát pedig elárverezzük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Az lesz a pánik szoba,ha az andi kívánós lesz!
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 15:30 ♦ Az oboa tanszakot kihagytad.
Lepényleső
...ha egykor jő az áradat,nincs az a páncélszekrény ami megfogja azt?
levarosbukta
@simmering73: Olvastam a facsén, hogy lölöke sukár alakja hasnyálmirigyráknak köszönhető. Ha ez igaz, akkor nagy bajban van a gazda. Még korai, hogy a végrendelet alapján rá szálljon a vagyon.
jesz
...a régi kasszafúrók a hír hallatán megnyalták a szájuk szélét, és elkezdtek kombinálni...vajon mennyit hozna a konyhára, ha sikerülne kinyitni kulcs nélkül?...párás szemmel álmodoznak.
vitriol
Szerelmük záloga az óriás páncélszekrény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.