Kormánypárti médiatermékek össztüze zúdul Budapest főpolgármesterére, mióta bejelentette, hogy indul a miniszterelnöki előválasztáson.

Elment a kormánymédia Karácsony Gergely szülőfalujába, meglepő dolgokat mondtak a helyiek

Az Origo stábja Nyírtassra, Karácsony szülőfalujába látogatott, ahol a polgármestert is sikerült megszólaltatniuk. 

Jenei Erzsébet polgármesterrel elmondatták, hogy Karácsony Gergely legutóbb az előző választás előtt járt a településen. 

Megszólalt az utca embere is, közülük többen gyanúsan ugyanazt hozták fel Karácsony ellen, mint a kormánymédia: "nincs nyelvvizsgája" – mondta egy idős néni, sőt, jogosítványa sincs. Egy idős ember konkrétan analfabétának nevezte a politikust.

Egy férfi saját véleményeként közölte a Fidesz által sulykolt Gyurcsány-szálat, szerinte "mindenki Ferije" irányítja Karácsony Gergelyt.

A kocsmában azért akadt olyan arc is, aki büszke arra, hogy a földije is indul a megmérettetésen.

Forrás: origo.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
a fent leirtaknak nem kell nyomaték megbeszélt kabaré amit leirtak ez a kampány olyan mint a kormány sötét és aljas. féltik a lopott hatalmukat .Az ország meg csak nekik élhető. a többit meg emberszámba sem veszik.
solidedge
Az Origó menjen le Felcsútra és kérdezze meg az embereket, hogy ég e a pofájukon a bőr, hogy a faluból származik a szociopata, notórius hazudozó miniszterelnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.