Összeugrott a Fideszes Rétvári Bence és az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó. 

"Megtenné, hogy rám néz?! Négy perce beszélek önnek!”

– fakadt ki ideges pedagógusként Rétvéri Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára kedden a parlament plenáris ülésén, miközben Bagóné Borbély Ildikó napirend előtti felszólalására válaszolt, és úgy észlelte, hogy az ellenzéki képviselő nem figyel rá – írja a HVG.hu

"Megtenné, hogy rám néz?! " – csetepaté a Parlamentben, ilyen amikor egy féri kiabál egy nővel a Tisztelt Házban

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Rétvári annyira kiakadt, hogy a plenáris ülést levezető fideszes parlamenti alelnöknek, Latorcai Jánosnak kellet nyugtatnia:

"Államtitkár úr, ez nem párbeszéd kérdése, kérem folytassa!”

Bangóné a világjárvány miatti korlátozások fiatalok mentális egészségére kifejtett negatív hatásáról beszélt, illetve kritizálta a kedd reggel megjelent kormányrendeletet, amelyből többek között kiderül, hogy azok, akik önhibájukon kívül – például koronavírus-fertőzés miatt – nem tudtak elmenni az írásbeli vizsgákra, pótérettségit tehetnek. Bangóné szerint ezt nem két héttel az érettségik után kellene bejelenteni, amikor már volt olyan diák, aki inkább begyógyszerezve ült be a vizsgára, csak azért, nehogy kimaradjon.

Rétvári Bence válaszában elsősorban az ellenzék járvány elleni védekezéssel szembeni magatartását bírálta, és méltatta az érettségik megfelelő megszervezését, mondván: nem alakultak ki fertőzési gócok. Ekkor vette észre, hogy nem figyel rá az ellenzéki képviselő, és akadt ki rá. A közjáték után még a diákok pszichés állapotára utalva jelezte, hogy megduplázták az iskolapszichológusok számát.

Forrás: HVG.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ugyan már! Nem kell ahhoz képviselőnek lenni,hogy tudjuk a válaszát. Gyúúúrcsány! Migránsok, Soros! Brüsszel EU! Ellenzék, Oltásellenes ellenzék,stb. Mindenre ez a válasz. A kérdést nem is tudja nem is érti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Ugyan már! Nem kell ahhoz képviselőnek lenni,hogy tudjuk a válaszát. Gyúúúrcsány! Migránsok, Soros! Brüsszel EU! Ellenzék, Oltásellenes ellenzék,stb. Mindenre ez a válasz. A kérdést nem is tudja nem is érti.
balos
@csak úgy...: Van két kutyám úgy hogy az ugatás az ilyen shikari nevű bél féregnek megtisztelő!Nála legfeljebb az eresz nyíkorgása lehet ijesztő!
kishonda
Mit vertyog ez a kretén? Az általa említett 4 perc alatt egy betűvel se válaszolt a kédésekre, csak a saját hülyeségét bizonyÍtandó hablatyolt.
Lepényleső
A hölgy miért is figyelt volna,eddig történt már olyan,hogy akár államtitkári titulussal arra válaszolt volna amit kérdeztek tőle?
karma1
bencus, bencus,... Nagyon szar lehet neked, mert Magyarorszagon meg doktor vagy, europaban meg mar csak "mister"... Hat ez a ledegradalas tenyleg okozhat akkora frusztraciot, hogy kiborulsz egy 2-vel kezdodo szemelyi szamu emberre, foleg, ha az elsore nem hajlando elalelni a propagandadtol!
op.europa.eu/en/web/who-is-who/person/-/person/CONSIL_IND_CONSIL.HUN.27

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.