A Csengeri örökösnőként elhíresült asszony kálváriája folytatódik. 

A dolgok jelenlegi állása szerint rejtély, hogy ki és milyen célból utalt a számlájára 5 milliárd forintnak megfelelő eurót, amiből csak 150-200 millió forintot emelt le a nő, mert mire legközelebb visszament a bankba, hogy pénzt vegyen ki, megdöbbenve szembesült azzal, hogy a német pénzintézet leemelte a számlájáról a maradékot, mondván: azt tévedésből küldték neki – írja a Blikk.hu.

Befolyásos politikusok hangfelvételei kerülhetnek elő – újabb szövevény a rejtélyes csalással vádolt csengeri örökösnő perében

Fotó: 123 RF.com

„Tisztelt ügyészség, nem érzem magam hülyének, mert nem vagyok hülye, de ügyvéd nélkül hogyan készüljek fel a tárgyalásra a másfél mázsás iratanyagból?” A csengeri örökösnőként hírhedtté vált P. Mária e szavakkal ment neki az ügyészségnek, mert a nyomozás lezárásakor nem küldte át az iratokat neki.

– Ha júniusban a hangfelvételek kikerülnek, akkor politikusok és nagy emberek is belekeverednek majd az ügybe. De ezt már nem tudom és nem is akarom megakadályozni – tette hozzá sokat sejtetően P. Mária.

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Lopásból és hazugságból már én is támogatnám a fideSSes olimpinát!Igaz ezt már inkább a kinai falon belül szeretném látni!Ehhez már kicsi az ország felülete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.