Hatályát veszti a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló 2017-es törvény - de az Állami Számvevőszék összefoglaló jelentést készít majd a 20 milliós éves mérlegfőösszeget elérő egyesületek, alapítványok esetében. A civiltörvénynek annyi, vagy...?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindenki pontosan tudja, hogy az ÁSZ egy Orbán által irányított hivatal, amely parancsokat hajt végre, a pártállam ökle. Kinyírja az ellenzéki pártokat és egyéb szervezeteket, ha ez a főnök akarata. Nyilvánvalóan itt is erről van szó, vagyis arról, hogy akit csak szeretnének, azt mondvacsinált indokokkal megbüntetik. De mint látjuk, Orbán továbbra sem nyúl azokhoz a szervezetekhez, amelyek legnagyobb mértékben segítik az országrablását. A sportegyesületek és vallási közösségek megmagyarázhatatlan módon kerülnek ki ismételten a vizsgálatok alól, miközben ezekben a szervezetekben fordul talán meg a legtöbb kétes hátterű pénz. A vallási közösségek eddig is érinthetetlenek voltak, ami lényegében azt jelenti, hogy úgy bánnak a hozzájuk beérkezett pénzekkel, ahogyan csak akarnak.
RonaGyuri
@Eladott Ország: bocs de a vallási közösségek megfogalmazás félrevezető, az un. elismert egyházak és egyes haverok, mert pl. a gyermekeit megkeresztelő Iványi Gábor Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség -ével keményen bánnak.
S ne feledkezz meg a un. határontúliakról se! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.