Mára 633 új fertőzöttet regisztráltak a tegnapi 382-höz képest.

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 4 790 996 fő, közülük 2 774 416 fő már a második oltását is megkapta. 633 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 799 588 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Jelentősen nőtt a fertőzöttek száma, meghalt 52 beteg, 224-en vannak lélegeztetőgépen

Fotó: pixabay.com

Elhunyt 52 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 329 főre emelkedett – olvasható a kormányzati honlapon.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 648 513 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 121 746 főre csökkent. 1908 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 224-en vannak lélegeztetőgépen. Folyamatos az oltás a kórházi oltópontokon.

Az érvényes regisztrációval rendelkezők az online időpontfoglalóban több vakcinára is tudnak foglalni oltást. A háziorvosok Sinopharm, Janssen és Moderna vakcinákkal oltanak.

A kormány mai ülésén tárgyalja az újraindítás újabb fokozatával várható intézkedéseket. A következő napok oltási tervéről az Operatív törzs mai sajtótájékoztatóján adunk tájékoztatást.

Forrás: koronavirus.gov.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
hülyítenek titeket...most picit növekedés lesz,legyen indok a vészhelyzet hosszabbításnak...
cikicakk55
Szerintem csak azért alacsony a szám,mert jóval kevesebb tesztet csinálnak. Most ez az érdek,hogy alacsonyak legyenek a számok,mert jön a Focu EB, és Mészáros szállodáinak is nyitnia kell. Akik megtehetik,hogy oda menjenek,úgy is megkapták már a legjobb és a legbiztonságosabb vakcinát a sok közül. Majd Ősszel,mikor vége a turisztikai szezonnak és a szülők megvették az összes jó drága tankönyvet,majd akkor közlik a valós számokat és lehet októberben még 9 napot rátenni a vészhelyzetre. Még a legegyszerűbb emberek is ki tudták következtetni,hogy mikor mit és miért tesz a kormány. Rohad érdek emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.