Folytatta a Borkai-ügyet feltáró cikksorozatát a hvg.hu. A harmadik részből kiderül, hogy Borkai Zsolt győri polgármester éppen teniszezett, amikor rengeteg nem fogadott hívás érkezett a telefonjára Kubatov Gábortól, illetve Molnár Ágnestől, a Fidesz regionális igazgatójától 2019 októberében.

Kubatov így értesítette Borkait a szexvideóról – itt vannak a jachtos orgia eddig ismeretlen részletei

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Borkai a teniszezés után visszahívta a fideszes pártigazgatót – idézi a hvg.hu-t a 24.hu.

Kubatov Gábor a megjelenés előtt tudta, hogy nyilvánosságra kerülnek a hajón készült szexuális tartalmú felvételek. Azt nem tudom, hogy ő ezt honnan tudta, illetve nem is kérdeztem. Nagyon rövid szóbeli üzenet volt ez tőle, azt még hozzátette, hogy a tartalma a nők, a szexbotrány, a korrupció és a drog lesz, mely be is igazolódott

– idézi a cikk Borkai rendőrségen tett vallomását.

A rendőrök két szálon indítottak nyomozást az ügyben, egyrészt Rákosfalvy feljelentése nyomán zsarolás miatt, másrészt pedig a képeket nyilvánosságra hozó Ördög ügyvédje nevű blog miatt, amelynek készítője vagy készítői különleges személyes adatokkal élt(ek) vissza.

A zsarolást a tanúvallomások alapján viszonylag hamar fel tudták göngyölíteni. Eszerint K. Lilit, az ikerlányok egyikét F. Gábor és felesége, F. Klaudia bízta meg azzal, hogy készítsen felvételt. Ezért százezer forintot ígértek neki, ő pedig teljesítette a megbízást. A rendőrségi gyanúsítás szerint a felvételeket továbbította Klaudiának. F. Gábor megbízásából 2019 márciusában J. Zoltán – P. Zoltán közvetítésével – felkereste Rákosfalvyt. A zsarolás útján szerzett tízmillió forinton a nyomozók szerint F. Gábor és J. Zoltán fele-fele arányban osztozott.

Rákosfalvyt egy focis körökben beágyazott társaság segítette annak kiderítésében, hogy kik állnak a zsarolás mögött. Tóth Csaba a biztonsági szektor egyik ismert alakja, legalább két évtizede biztosít futballmérkőzéseket a legkeményebb szurkolótáborokkal szemben, az ő társa Mikó István. A felvételeket tartalmazó pendrive-ot végül a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd adta át a Four Seasons Hotelben, aki F. Gábor ismerőseként keveredett bele az ügybe.

Forrás: HVG.hu24.hu

Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Elképesztő milyen maffia államban élünk...
terlasz
Egy fideszes bűnözőt meg se próbálj lebuktatni, mert ezzel visszaélsz a személyes adataival és mehetsz rács mögé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.