A tavalyi dudálós tüntetés egyik résztvevőjeként, Szél Bernadett is büntetést kapott, csak úgy, mint Hadházy Ákos. 

Szél Bernadett is megkezdte a dudálásért kiszabott közmunkáját – Itt tölti majd le a 120 órát
Fotó: Szél Bernadett/Facebook

A Telex.hu cikke szerint a képviselő Budakeszi könyvtárában dolgozza le a kiszabott 120 óra közérdekű munkát Szél Bernadett. Erről maga a politikus is hírt adott egy Facebook-poszttal.  Hadházyhoz hasonlóan ő is választhatott volna még 100 ezer forint pénzbírságot vagy 20 nap elzárást, de inkább a közérdekű munka mellett döntött.

Én úgy döntöttem, ledolgozom, mert tartom: semmilyen bűnt nem követtem el azzal, hogy kiálltam azért, amiben hiszek és azokért, akiket a miniszter cserben hagyott

– írja Szél. 

Azt is leírta, hogyan került a könyvtárhoz:

Azt kértem a kormányhivataltól, hogy a koronavírusos betegeket ellátó Korányiba küldjön, hátha jól jönne ott egy plusz takarító, de elutasították a javaslatomat, meg sem kérdezték az intézményt.

Vártak a Magyar Evangéliumi Testvérközösség budaörsi idősek otthonában, az általam végzett takarítás és a kreatív foglalkozásokon való segítség hasznos lett volna – de a kormányhivatal nem engedte, hogy akár csak részben ott dolgozzam le a büntetésem, mert Iványi Gáborék közössége nem kisegyház, ezért nem mehetek oda. Végtelenül szomorú ez, és azért egy picit gondoljon abba bele mindenki, kit, illetve kiket rövidítettek meg ezzel is: nem a célszemélyeket, hanem az időseket

– részletezte a posztban. 

Így végül heti 4 órában lesz a budakeszi könyvtárának egyik segítője, hogy mellette képviselői feladatait is tudja látni. 

Forrás: Telex.hu
Fotó: Szél Bernadett/Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Első női miniszterelnöknek el tudnám képzelni a Szélt.
Csizmás Kond
...ennyit ha dolgozik aminek esetleg még értéke is van...mert a dudálás az nem munka...
Giovanni Alba
"Azt kértem a kormányhivataltól, hogy a koronavírusos betegeket ellátó Korányiba küldjön, hátha jól jönne ott egy plusz takarító, de elutasították a javaslatomat, meg sem kérdezték az intézményt.
Vártak a Magyar Evangéliumi Testvérközösség budaörsi idősek otthonában, az általam végzett takarítás és a kreatív foglalkozásokon való segítség hasznos lett volna – de a kormányhivatal nem engedte, hogy akár csak részben ott dolgozzam le a büntetésem, mert Iványi Gáborék közössége nem kisegyház, ezért nem mehetek oda."
Ezt azok kedvéért, akik vagy el sem olvasták a cikket, vagy nem értik a leírtakat a túl sok betű miatt.
Akinek ellenérzései vannak a heti négy órás könyvtári kisegítő munkával kapcsolatban, azok forduljanak az illetékes kormányhivatalhoz, és kérdezzenek rá, valóban ezt tartják-e a leghasznosabb elfoglaltságnak. Csak tessék, tessék, bátran.
Gyurka80
Legalább valami hasznosat is csinál.Készül 22-re mert a parlamentbe nem jut be.
Gyurka80
@Shikari: Persze covidhoz..Én nem hiszem el amit összehadovál.
Giovanni Alba
A hitetlenkedőknek továbbra is az illetékes kormányhivatalt javaslom. Tessék kérdezni bátran, bár a válasz nagy valószínűséggel 15+45+45 napra rá érkezik meg, ahogy mostanában szokták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.