A DK elnöke szokásához híven nem finomkodott.

Gyurcsány reagált a hírre, hogy Magyarország egyedüli EU-s országként kiszáll a Pfizer-rendelésből
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A mai napon jelent meg a hír, miszerint Magyarország az egyetlen Uniós ország, amelyik nem kér a soron következő EU-s Pfizer-keretszerződésből. A DK elnöke a Facebook-oldalán egy posztban kommentálta a történést. 

A kormány éppen most jelentette be, hogy kiszáll az uniós vakcinarendelésből, mert nem tart igényt további nyugati oltásokra

– kezdi a politikus. Majd kifejezte nemtetszését:

Egyedül csak mi nem kérünk az uniós közös Pfizer-rendelésből. Lesz helyette elég keleti, meg lesz majd egyszer magyar vakcina is, nyilván majd azt is engedélyezi Szijjártó Péter. Látják a Pfizer-re váró végeláthatatlan sorokat.

Pakolgatják a fel nem használt keleti vakcinákat raktárból raktárba. Pontosan tudják, hogy a magyarok többsége az Európában engedélyezett oltásokban bízik.

Csak nem érdekli őket. Mert a pártállamban a Párt dönt arról is, hogy mivel leszünk beoltva, kérdés, választás, egyeztetés nincs. Nem tagadták meg magukat a járványban sem, így csinálnak pártpolitikai kérdést az oltásból is a kezdetektől.

Emellett azt is hozzátette, hogy éppen ez az a magatartás, amit ellenzékiekként ki akarnak söpörni az országból. 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: hogy merte? ezek már semmitől sem riadnak vissza, főleg, ha milliárdok lenyúlására van lehetőség és még közben - millen pojaktikus - kínai & szovjet elvtársaiknak is benyalhatnak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
...most mi lesz a kisújszállási asszonyságból kitüntetett hölggyel? (;-))
namihami
Az ""alkotmányos""ság-mentessége nagyban csökkenti a ""szijjártói"" beszerzés irányát. Ezt az igényt és így a beszerzést csupán a ""Maokönnye"" képes teljes mértékben lefedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.