Ahogy korábban mi is megírtuk, már forgatják a titokzatos Gyurcsány-filmet Budapest utcáin és ma kiderült az is, kik fognak szerepelni a krimiben. A film valószínűleg "A hazugság ára" címen érkezik majd, 800 milliós tervezett költségvetéssel, és az őszödi beszéd utóéletéről szól majd.

Gyurcsány nagyon szomorú lett, nem teljesül az álma: A tévészékház-ostromról szóló krimiben nem Hugh Grant mondja majd el a híres őszödi beszédet Budapest, 2009. szeptember 17. Tüntetők állnak a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 szervezet demonstrációján, amelyet az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének harmadik évfordulóján tartottak Budapesten az Alkotmány utcában. Egy tüntető kezében Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt gúnyoló transzparens, melynek szövege: „Nemcsak +hazudtatok nappal, éjjel meg este+, hanem loptatok és még most is loptok!” MTI Fotó: Beliczay László

A filmet komoly titkolózás övezi, az érintettek nem beszélnek, a Telex korábban írt már arról, hogy csak kiszivárgott félinformácókból lehet sejteni: készül a Gyurcsány-film, mégpedig magánpénzből, nemzetközi stábbal. Azonban a 24.hu a szereplőgárda egy részének kilétét kiderítette: Bánovits Vivianne és Mózes András főszerepben látható majd, de játszik majd Trill Zsolt is.

A film kapcsán korábban a DK szóvivője megüzente, 

Gyurcsány Ferenc korábban nagyon meggyőzően alakította Hugh Grantet egy videóban, reméljük Hugh Grant viszonozza ezt a szívességet, és ebben a filmben ő alakítja Gyurcsány Ferencet.

Gyurcsány Ferenc korábban maga is regált a fimre egy Facebook-posztban, ebben ő is azt írta, Hugh Grantként szeretné viszontlátni magát a moziban.

Hallom, hogy a Fidesznél 800 millióból forgatnak Gyurcsány-mozit 2022-re. A forgatókönyvnek nyilván nem lesz egy igaz mondata se, ezért én csak azt kérem, hogy engem Hugh Grant játsszon el:)

Mondjuk én az orbáni korrupcióról is tudnék egy jó filmet csinálni. Lehetne a címe: “Jackpot – míg a Lőrincék el nem válnak”.

Mit gondoltok?

- írta a posztban Gyurcsány.

Azonban a mai hírek kapcsán ki kellett ábrándulnia. Csalódottságát a 444.hu cikke alatt fejezte ki egy kommentben, egy szomorú ikon kíséretében.

Gyurcsány Ferenc azt írta a főszereplő kapcsán:

Szóval akkor már fixen nem engem alakít Hugh Grant? :(

Gyurcsány nagyon szomorú lett, nem teljesül az álma: A tévészékház-ostromról szóló krimiben nem Hugh Grant mondja majd el a híres őszödi beszédet

Forrás: atv.hu

Címlapkép:  MTI / Beliczay László

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gyurcsány F.! B+!!!
Ne humorizálgass, hanem csinálj egy olyan filmet (kitalált szereplőkkel), amelyik megmutatja a te verziódat. Hogy a Fideszes maffia puccsot akart csinálni, az államrendet akarta erőszakkal megdönteni.
Nem sirdogálni kell, hogy jajj, nem te vagy hatalmon, ezért nem tudod a bizonyítékokat elénk tárni, hiszen a TV ostromát követően még évekig ti voltatok hatalmon.
Nem sütemény recepteket kell a Facebook-on bemutatni, hanem hajtsad, űzzed a Fideszes maffiát, persze, ha neked minden jól van az úgy, ahogy van, akkor maradj csak a süti recepteknél...
tudode
Micsoda pech!
.
Rémmese az enyves kezű családról, amelynek a feje kalózkodik a rendszerváltás óta napjainkig, egyre nagyobb étvággyal, a székházmutyitól kezdve az egyetemek alapítványosításáig, és ki tudja még mire fájdúl meg a műfoga:
.
Viccesen:
.
----- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
-----------------------------
.
A csodaCSATÁR, akibe annyi sportszerűsg nem szorúlt, mint egy hangyába:
.
---- az Orbán-család ismeretlen története első rész PartizánINFO
www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0&t=95s
.
„”””Tiborcz István, Orbán Ráhel - ezekkel a nevekkel azonosítja a szélesebb közvélemény az Orbán családot. A valóságban a família sokkal több tagot számlál, és ami még ennél is fontosabb: sokkal meghatározóbb jelentőségük van, mint ahogy azt feltételeznénk. Kétrészes videóriportunkban az Orbán-család ismeretlen történetét mutatjuk be - a szereplők magánéletét tiszteletben tartva, de a politikai-gazdasági szerepvállalásuk ismeretlen fejezeteit kíméletlenül leleplezve.”””
.
---- az Orbán-család ismeretlen története második rész PartizánINFO
www.youtube.com/watch?v=W6DShLlS3I0&t=66s
--------------------------------
.
Amivel örök riválisát ízmoztatja a pofakaratésaival, azzal, hogy az Apró villában él, ezenkívül a privatizációval megvásárolt olyan cuccot, amelyet még mindig fenntart, és akkortájt bárki megvásárolhatott volna fillérekért akár egy gyárat is!
.
Riválisa soha nem végzett kétkezi munkát a tintanyaláson kívül Hobbyja a betonszarkofág építás, az ország apraja, nagyja lábán taposás, a kalózkodáson kícvül csak önkritikusan csak a gesztenyesütéshez , és a karaktergyilkoláshoz ért felsőfokon
.
---- Kétharmad: amekkora lehetőség, akkora felelősség TV2 Napló, 2010. április 19.
www.youtube.com/watch?v=GHIqyxm0ZHo&t=203s
.
Cspán emberbaráti szeretetből kezdheti előről a demokráciát, mert a sarjadzó demokrácia a lelkén szárad annak, aki nem vágta pofán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.