"Megjött Kövér elvtárs levele" – kezdi friss Facebook posztját a Jobbik miniszterelnök jelöltje. Ebből derült ki, mennyit ér az a szó, hogy "ficsúr", ha fideszesre mondják.

"Nem azt mondtam, hogy csicskák, moslékok, büdös bunkók, hanem azt, hogy hazaárulók" – Rekordbüntetést kapott Kövér Lászlótól Jakab Péter a ficsúrozásért
Kép: Facebook

Hétfőn napirend előtt neveztem ficsúrnak azokat a fideszes képviselőket a parlamentben, akik közpénzből, a ti pénzetekből rázzák a rongyot. Igen, Kövér Lászlót is így neveztem, miután 135 millióért vett a ti pénzetekből 8 szőnyeget a Parlamentbe a válság alatt. 9,6 millió forint büntetést kaptam érte.

- írja a bejegyzésében.

Nem azt mondtam, hogy csicskák, nem azt, hogy moslékok, nem azt, hogy büdös bunkók, nem azt, hogy hazaárulók. Ezeket ők mondták. Ingyen. A ficsúr szót én mondtam. És igazat mondtam.

- tette hozzá.

Szerinte ma 10 milliót ér az igaz szó.

Csak emlékeztetőül: a fideszes Kaleta-féle pedofília fél milliót.

- jegyezte meg.

Jakab szerint a szólás szabadsága, a vélemény szabadsága ma 20-szor súlyosabb bűn a Fidesz szemében, mint a gyermekpornográfia.

Itt tartunk ma, az úgynevezett rendszerváltás után 32 évvel. Ezért is kell jövőre elsöpörni Európa szégyeneit. El is fogjuk. Soha nem fogok elhallgatni, akkor sem, ha büntetésből a házamat viszitek!

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ha lenne felesleges 10 millióm kifizetném neki a büntetést és meghivnám egy sörre :) Mocskos kövér geczi olyan mint a gazdája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@NKF: Így megy ez..Kövér et. is ott lehet sajnos!
moareka
Nem kell befizetni! Ha le kell segítek leülni!
simmering73
"Kövér László házmester súlyos szereptévesztésben van, amikor a neki nem tetsző véleményeket egyre súlyosabb bírsággal sújtja. Jakab Péter csaknem tízmillió forintos büntetése a “ficsúr” jelző használatáért alkotmányellenes, súlyosan sérti a magyar Polgári Törvénykönyvet. Neki ahhoz lenne joga, hogy a bíróságon polgári peres keresetet nyújt be személyiségi jogsértés vagy becsületsértés miatt, amit a bíróság eldönt. A Ptk., az alkotmánybírósági határozatok és a magyar bírói gyakorlat alapján Jakab Péter pert nyerne bármelyik magyar bíróságon azért, mert “ficsúrnak” nevezett parlamenti képviselő közszereplőket.
Kövér abszolút jogsértően, kizárólag diktatúrákra jellemző módon hoz ítéleteket olyan ügyekben, amelyekben csak bíróság lehet az illetékes."
nepszava.us/veget-kell-vetni-annak-hogy-kover-a-birosagok-helyett-hoz-iteleteket/
Eladott Ország
A ficsúrokat 2022-ben bíróság elé kell állítani, van bőven vaj a fejükön!
Lepényleső
Talán azért egyre magasabbak a büntető összegek,hogy ki ne tudja fizetni,
- legyen "miért" leültetni,ezért választásokon ne tudjon indulni?
nemkati
Nem azt mondtam, hogy csicskák, nem azt, hogy moslékok, nem azt, hogy büdös bunkók, nem azt, hogy hazaárulók...

Hű, ez milyen durbincsos! :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.