Ezt sem teszi zsebre a miniszterelnök, de vajon lesz viszontválasz?

Gyurcsány kemény válasza Orbánnak: "Szopogasson valamit!"

Az ellenzék minősítésére is volt ma energiája Orbán Viktornak, a miniszterelnök elemzése szerint 

a főszereplő Gyurcsány Ferenc, a mellékszereplő a főpolgármester, "a feleség" az európai dimenzióban értelmezi a költségvetést, "és van egy bohóc, akinek fogalma sincs szakmai kérdésekről", de nem kell komolyan venni a bohócokat, a provokációknak pedig nem szabad felülni

- fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán reagált Orbán szavaira, mégpedig egy olyan, saját magát ábrázoló képpel, amely azt üzeni:

"Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit!"

Hát, ennyit – írta Gyurcsány.

Fotó: MTVA

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Na, most majd megy Putyinhoz szopogatni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Na, most majd megy Putyinhoz szopogatni...
tudode
Azt már mindannyian tapasztaltuk saját bőrünkön, zsebünkön, hogy miben jeleskedik a karaktergyilkolásban ez a galeri a néhai sikerdíjas Tocsik mártán át a Welt-2000 jogtulajdonosa azokon keresztül, akiket, a családjukkal együtt Budai Gyula mérlege: 1434 ügy, ítélet nélkül, akin most nyügloődnek Czeglédy Csabáig, miközben, előtt a vérrel áztatott alapjogainkat is eltüntek a narancsködben, miközben az írják a független orgánumok oknyomozói, hogy mintha nem lenne holnap, tömik a feneketlen hokizsbüket az olajmutyi óta!
.
De arra nem volt képes, hogy betotyogjon az alapitvánnyá varázsolt Corvinus egyetem közGÁZ szakára, hogy megmutassa mi, mennyi, kihányt, ki lopott mi mennyit
.
Gyurcsxány Ferenc a Corvinuson közgáz hallgatóknak tartott előadást több éven át
.
www.youtube.com/results?search_query=gyircs%C3%A1ny+ferenc+a+corviunuson
-----------------------------
.
Az már tudható, hogy az operatíív izé főparancsnokaként számolgatja a vak chinákat, miközben nem jut el a tudatáig, hogy hetek kellenek az utolsó szuri után a védettség eléréséig.
.
Mert vannak a felszentelt jogÁSZOK, és az értelmes haladndók!
fergeteg
Ennyire telik bolsik !
Prosztó ember a baloldali liberálbosevista.
vacsi
Hm... Ez egy kulturált ember? És egy ilyennek a felesége akar miniszterelnök lenni? Érdekes!
balos
@fergeteg: Berosáltam!1 nyilas gecitől ennyike telik!A prosti srácokhoz menj tovább képzésre!
balos
@Shikari: hát anyádnál biztos nem nagyobb,hogy téged ide szart!
kissé felnőttem
@Shikari: normálisat nem tudsz aljasságot tartsd meg magatokra, számold össze mit nem loptak még el az elvtelen senkiházi társaid, nézz utánna hány gyerek hogyan él ma menhelyekbe ? azaz nevelő intézetekbe és miért aztán támogatás nélkűl mivé válnak ? nos? azután vagdalózz anélkül elvtelenség.
zsupumi
30 ezer halott, sok nyugdíjas éhezik, az üzletekben az egekben vannak az árak, rengetek embernek nincs munkája stb. és ezeknek csak Gyurcsányozásra tellik. Nagyon tele lehet a gatyájuk. Semmi mészározás, szájerozás, kaletozás, Dubajozás, Adriázás, ez érdekes. Ahelyett, hogy tisztességesen vezetné az országot állandóan Gyucsányozik. Ezért kár volt egyetemre járni és elvenni a helyet egy becsületes diáktól. Egyébbként meg orbánnál nagyobb bohóc nincs, szégyenli az ember. hogy magyar, amikor meglátja, hogy döngölő léptekkel beviharzik az EU-ba és jólszituált nyugati vezetők között nyaldossa a száját, meg igazgatja a nyakkendőjét. Ilyen nemzetromboló, cinikus, hataloméhes vezetője még nem volt ennek az országnak. Egyébbként meg orbánné elbújhat Gyurcsány felesége mellet ami a tudást illeti.
gina
@Shikari: Akkor mi az elmeteg OV d? mennyit fizetne büntetést az a cigány állat ezért,, ja a fidesz patkányokra más vonatkozik, hiába minden FIDESZ SZEKTA MEG FOG BUKNI HAHAHHAHA
ómió
Orbán eszerint a "bolsi lényeg"-re tapintott!
FLETÓ
Nem első alkalom, hogy szopogatásra ítél valakit Ferenc! Ez neki mániája?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.