Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke végre elárulta, hogy ki az a "bohóc", akire a péntek reggeli rádióinterjújában utalt.

Orbán keményen beszólt: Gyurcsány a főszereplő, Jakab pedig egy bohóc, aki jól csinálja cigánykereket
Fotó:Propeller

Ahogy erről tegnap mi is beszámoltunk, a mondat így hangzott:

Gyurcsány Ferenc a főszereplő, aki mindenkit irányít, Karácsony Gergely főpolgármester a mellékszereplő, illetve van még a feleség és a bohóc is. A bohócokat viszont nem szabad komolyan venni

A teljes cikk itt olvasható. Tegnap este közösségi oldalán közzétett videójából pedig egyértelműen kiderült, hogy az elhangzott "bohóc" jelző kire utal.

Bár Jakab Péter ezt már sokkal előbb magára vette és üzent is a miniszterelnöknek:

Végezetül még valami. Miniszterelnök úr ma azt mondta, van az ellenzékben egy bohóc, aki jól bukfencezik. Nem tudom, kire gondolt, azt viszont tudom, ki fog hamarosan nagyot bukfencezni. És azt is tudom, hogy egy ország fog rajta felszabadultan nevetni. Jó mulatság, férfi munka lesz!

A teljes cikkünk erről itt olvasható.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Propeller

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
@NKF: Egyszer sem választották meg! Miniszterelnököt jelölnek,nem választanak. Amúgy,mikor indult kèpviselőnek anno,egyszer sem jutott be a Parlamentbe
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Orbán egy rossz fóbiás! add tovább!
balos
Azért elég nagy barom az is aki még hisz a nemzethy mesélőnek!Aki a nemzeth gecije is!
Clavigo
Kemény a " beszólás",,,mit a babafos... Gondolom ez is papírról olvasva... Szánalmas hülye vagy te More...egy senki vagy.
NKF
Na,baloskáim!Nézzük tényeket,Gyurcsányt még soha senki nem választotta meg!
Ellenben,Orbánt 4-szer!Akkor ki itt a hülye?
134.bátor
@NKF: Egyszer sem választották meg! Miniszterelnököt jelölnek,nem választanak. Amúgy,mikor indult kèpviselőnek anno,egyszer sem jutott be a Parlamentbe
Maxipocak
@NKF: akkor nézzük a tényekeket fideszfasszopó patkány. Orbánt senki nem szavazta meg, pártlistáról jutott be, egy gyáva senkiházi, hazaáruló parazita, mind ti.
kissé felnőttem
náladnál nagyobb bohóc az unióban sincs erre ne légy büszke! viktorka leszel ám kerti kistörpe is még
silber13
@134.bátor: Gondolod, hogy megértette?:-)))
Nessy
Azért egyet áruljon már el nekem valaki. Ha egy ellenzéki képviselő valakit "megsért", röpködnek a milliós bírságok, ha nem a parlamentben, a rendőrség percek alatt gyanúsítottat csinál belőle, és jönnek a szankciók. Ugyanezt a kormány és a szócséplők esetében megtapsolják! Ez így normális???
tudode
Nem az ellenzéket minősíti, hanem azt, aki
.
---- Orbán hernyóként falja fel a demokráciát Putyinnal és Erdogannal a düsseldorfi karneválon
444.hu/2017/02/27/orban-hernyokent-falja-fel-a-demokraciat-putyinnal-es-erdogannal-a-dusseldorfi-karnevalon
---------------------------------
.
Oly annyira, hogy feneketlen bendőjével felzabálta a sarjadzó demokráciát, a bíróságon kívül -- többek között -- a fékek és ellensúlyok is senyvednek a feneketlen hokizsebében
.
----- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
-------------------------------
.
Ezért drágán megfognak fizetni azok, akik közjogilag érvénytelenűl rongálják az Ország Házának a levegőjét, mert ilyen gaztettre nem volt példa az államalapítás óta, azaz
.
Magyarországot már megszállta tatár, török, osztrák, orosz, német, de most fordult elő tán először, hogy egy megszállott szállta meg.
-------------------------
.
Az ellenzék ha már ott kotlik a palamentben, miért nem jön elő a farbával, legalább akkor már amikor a hallgatás fala repedezik, pl. a négyek által, és Vörös Imre 2012 óta szisztematikusan ismételgeti, hogy ezek a "ficsÚROK" eltemették a demokráciát!
Pokróc
Ócska duma . Jusson eszedbe mikor a Tarlós Istvánnal beszélgetsz ,igy fogsz járni !
A visszaszámlálás elkezdődött .
134.bátor
Hát igen. Hogy a cirkusznál maradjunk,jobb lett volna egy idomár,aki ezt a sok csaholó fidesz kutyát elhallgattatná vègre!
gina
Te kis cigány zsiros gömböc, nálad nagyobb porondos bohóc nincs a világon, nem veszed éazre magad te elmebeteg állatt. a világon mindenhol utálak ,egy ilyen hülye primitiv nullát mint te vagy
gina
Erre a kijelentésedre te rusnya elmebeteg idióta, hány milliós büntetést kellene kiróni?? ja hogy ez más ezt egy fideszes elmebetg mondja annak nem kell fizetnie, te aljas patkány..
simmering73
Te tudtál csak igazán cigánykereket hányni, more. Míg nem lett belőled traktorbelső.
Havanagi
A bohócozásért mit szabna ki Kövér? Mondtak ők már cifrább jelzőket is,pl:moslékkoalició,stb .Gátlástalanok,épp ideje lehúzni a WC-n ezt a velejéig romlott bandát.
Nessy
Ennyit jobboldali, keresztény kulturálol. Nagyon keresztény uraim, mit is tilt a VIII. Parancsolat?
CsipkeRózsa
@fideszes gyökér: Nem cigánygömböt akartál mondani?
CsipkeRózsa
Orbán az egész országhoz szövegel a rádióban, nem pártpolitikát kell gyakorolnia, hanem országos témákat, mindenkire tartozó tudnivalókat a kormánnyal kapcsolatban.

Hogy miért kell egy rádióbeszédet még a TV-ben is állandóan mutogatni, amit nagy csodálattal néz egy rádióriporter, megszólaltatniuk?
kereső
"Orbán keményen beszólt"...orbán álmában két macskát játszott? Mert ezt a "beszólást" talán még el lehetne fogadni, ha a fidess elnökeként mondja, de nem a "miniszterelnöki" rádió interjúban, mint az ország miniszterelnöke. Visszaköszönt a sarki kocsma törzsvendége, a habonyi kultúra. Azoknak van igazuk, akik azt mondják, hogy 30 év kevés volt arra, hogy megtanuljon késsel-villával enni.Egy ország miniszterelnöke nem mehetne le erre a "szintre"- ami már a béka feneke alatt van 5 emeletnyire. És ez tetszik! Tetszik a sok-sok kissujját eltartó egyetemi tanárnak, akadémikusnak, szinésznek, sportolónak, orvosoknak, tanároknak...ez a suttyósság tetszik. Nem "ficsúrok" ezek, mert azokra még ragadt is némi kultúra, ezek igazi sarki talponállós suttyók.És ez igy szekunder szégyen- egy ország szégyene, hogy van aki ennek tapsol.Ez a kultúrálatlanság,ez a tajparaszti bunkóság- ez a "menő" az úri körökben.
Nessy
@CsipkeRózsa: A híveknek többször el kell mondani, hogy egyszer felfogják ,miről is van szó!
csak úgy....
orbán vezetö szerepet játszik európában a bohócai számával és ö bohócozik!?
RonaGyuri
@RonaGyuri: a szerző téved Orbán nem tudja, pontosabban nem is érzékeli, ergo ... =))
kissé felnőttem
@Nessy: a 2/3 al ez erkölcstelen, durva és brutális a 2/3 nak nem erről kéne elhiresülni de itt végig meg vissza hazudják az uniot és lopják lenyulják a pályázatokat, és AZ eu meg asszisztál hozzá bravó szégyenletes, XXI század a neve?
tothjani
És ez a hulladék beszélhet igy, vagy őt is megbünteti a másik rohadék??
gina
@NKF: Az ilyen barom szektatagok mint te is 10 es IQ val,
gina
@Pegero: Te egy annyira primitiv panelproli vagy ,vagy román cigus?? elmebeteg
kereső
"Orbán szerint egy főszereplő, egy mellékszereplő, egy feleség és egy bohóc áll szemben a Fidesszel. A helyzet az, hogy téved"
- fogalmazott posztjában a DK miniszterelnök-jelöltje, majd hozzátette:

"a Sokak állnak szemben a Kevesekkel. Azok a tanárok, orvosok, nyugdíjasok, egyetemisták, szülők és keményen dolgozók, akiket ez a kormány az elmúlt 10 évben meglopott, hogy odaadja a pénzüket a fideszes oligarcháknak és az urizáló Keveseknek".

Csak igy elegánsan!
gina
@Pegero: Téged az anyád te korcs,,,, mire irogatsz ide, a te helyed a cigány putriban van Viktor mellett, csak szólok a Demokrata vagy 888.hu a te szennyoldalad idióta !!!
gina
Pont OV mondja a cigánykereket ?, Jakab nem ismerheti ,csak ö maga, a putris már régen is csinálta, de ma meg nézném a zsiros pacnit hogy teszi hahahahhah

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.