Karácsony Gergely durva hazugságspirálba kerülése és elmúlt hetekben tapasztalt veszőfutása lerántotta a leplet arról az esetlen, botladozó, de egyébként szerethető, őszinte képről, amelyet külföldi, főként amerikai demokrata körökből érkező kampánytanácsadók gondosan, évek alatt építettek fel az ellenzéki miniszterelnök-jelöltről – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

Deák Dániel úgy fogalmazott, korábban nem lehetett olyan vesszőfutást tapasztalni miniszterelnök-jelölttől, mint amilyet az elmúlt hetekben Karácsony Gergelytől lehetett látni.

Kiemelte, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt "egyik hazugságból a másikba menekül", hiszen korábban azt állította, hogy van nyelvvizsgája, majd kiderült, hogy nincs államilag elismert nyelvvizsgája. Emellett Karácsony Gergely hivatalos életrajzában és kampányoldalakon is azt tüntette fel, hogy elvégezte a phd-képzést, miközben egyebek mellett az idegennyelvtudás hiánya miatt ezt nem tette meg – mondta Deák Dániel.

Az elemző aláhúzta továbbá, Karácsony Gergely "rengeteg zűrös, megmagyarázatlan kérdésre" nem adott választ, sőt leteremtette a közmédia ezzel kapcsolatos kérdéseket megfogalmazó riporterét.

Deák Dániel szerint az, hogy Karácsony Gergely a sajtószabadság híveként verbálisan bántalmazza az újságírókat, azt mutatja, hogy az esetében nem természetes, belülről jövő az a kép, amelyet sugározni próbál.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője szólt arról is, nem találni olyan korábbi magyar miniszterelnököt, aki ne beszélt volna valamilyen idegen nyelven.

Külön kiemelte gróf Apponyi Albertet, aki a trianoni békeszerződés megkötése előtt elmondott védőbeszédében franciául, olaszul és angolul is felszólalt, megdöbbentve az ottani tárgyalókat.

Emellett megjegyezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök éppen a konyhában tartózkodott, amikor Donald Trump korábbi amerikai elnök felhívta őt.

"Gondoljon csak bele, ha Karácsony Gergelyt felhívná a mostani elnök, akkor mit tudna reagálni, hogyan tudna válaszolni, hiszen a saját bevallása szerint sem tud angolul beszélni" – fogalmazott Deák Dániel.

Az elemző kitért arra is, kutatások szerint a magyarok több mint 80 százaléka elvárja, hogy egy miniszterelnök tudjon legalább angolul tárgyalóképesen beszélni. Erre azért is nagy szükség van, mert az uniós csúcstalálkozások szüneteiben, négyszemközti találkozóin nincs tolmácsolás, és ezeken sokszor több minden dől el, mint a rendes tárgyalásokon.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Remélhetőleg ütésálló Karácsony Gergely, azokkal szemben akik besegítenek a fasza gyereknek a karakergyilkolásban!
.
------ Ki a faszagyerek? - Orbán Viktor
888.hu/big-pikcsor/orban-2017-a-lazadas-eve-lesz-4080376/
.
És van az a pénzamiért magyar magyarnak farkasa lett/lesz!
Eladott Ország
Koncepciós eljárás, cenzúra, csalás, támadás, ordító migránssimogatás, kettős mérce, igazságtalanság, súlytalan, „IQ-hiányos EP-képviselők” rágalomhadjárata. Ha valamit kifelejtettem, majd úgy is jön a következő betanított papagáj és elszavalja. Deák Dániel a fidesztől teljesen független közpénzelemző: a magyar emberek többsége határozottan elutasítja, azt, amiről meg sem kérdezték. Jövő héten mitől kell rettegni,és kit kell gyűlölni? Előírhatnák, hogy tudjunk igazodni hozzá!
Deák Dániel az új, feltörekvő ifjú karrieristák azon kiemelten jeles képviselője, akinek, Szíjjártó példáját követve, nem okoz nehézséget a valósággal összeegyeztethetetlen következtetések és kijelentések ország - világ előtti kinyilvánítása. Ezen okból szép jövő várhat még rá, feltéve hogy a potrohos rövid időn belül nem kerül a süllyesztőbe a sleppjével egyetemben.
vitriol
deák dani nem "elemző", csupán egy kis mitugrász fideszcsicska. Többször került képernyőre /ATV/, mint indokolt lett volna, mert sem beszélni, sem írását felolvasni nincs tehetsége, de ez nem számít, hisz ez általában jellemző a fidesz köreire. A következő idők minden fideszesnek megeröltető munkával fog telni, mert szokásos hazugság-áradatukat is felül kell teljesíteni majd orbán elvárása nyomán, és bár nem fűzök nagy reményeket hozzá, de még az is megtörténhet, hogy egyik-másik szerencselovag megundorodik saját alávaló viselkedésétől.
gina
Tudjátok 10000x egy túrkálóból való ingű megjelenés egy gerinces emberen, mint egy zsiros cigány mocskos lezabált gyűrött öltönyében pózoló,nem szalon képes elmebeteg hitler utánzat egy hazug , törtető proli emberen
vitriol
@sgl: hogyan gondolják? - nem gondolkoznak, csak végrehajtanak. Ha gondolkoznának, ők is látnák ami napnál világosabb: aljas bűnözők gyülekezete lett a fideszes közösség, néhányan látták ezt és otthagyták a fideszt, de ehhez erős akarat és erős jellem kell. Akik maradtak, azok egyszerű haszonlesők, csak a kapzsiság működik bennük erősen.
Sámannus
Háromszáz milliárdért venni hússzor annyi lélegeztetőgépet venni mint amit használni tudunk, a nyelvismeret szükségességének a csimborasszója. Magyarul a lecsó nem lélegeztető, és a fakanál nem politikai eszköz. Akit a konyhában hívnak fel az olyan, mint a felmosórongy, szart is lehet vele felmosni.
Toller Béla
Hát, vazze, hiába volt a nyelvzseni rögtönzött bemutatója, az a Trianon azért Trianon lett. Ha nem tűnt volna fel. Mert nem az a lényeg, amit te annak gondolsz ! Ami meg a vesszőfutást illeti, ilyen itt nem történt, senki sem látta, nem hallotta. Volt valami nyafi a Karácsony nyelvi tudását illetően, de hát orbán tudását azért szintén lehetne egy pár szakterületen alapvetően hiányolni ! Kiét nem ? Viszont az erkölcsi alapállásokat elfelejtetted összevetni, véletlen lenne ? Neked ez esik a vakfoltodra ?
Csizmás Kond
Az egész Karácsonyos meg baloldali kampány egy humbug, és így amikor kiderül hogy milyen emberekkel vezetnek városokat és akarnak vezetni országot akkor ismét az addig félrevezetett csapatuktól várják a segítséget...mert tudják, hogy azoknak mindegy ha buták a hülyék ha akármi úgy is kiállnak mellettük.
Yoda69
"Emellett megjegyezte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök éppen a konyhában tartózkodott, amikor Donald Trump korábbi amerikai elnök felhívta őt."

Na ne! Ezt a dumat csak csizmas kond IQ szintű agydaganatos fideSS birkák szopjak be.
A világ minden kormányának van protokoll szabályzata, es erre leginkabb az USA-ban ügyelnek.
Az USA elnoke senkit sem fog felhívni előzetes egyeztetés nélkül.
Es mi lett volna, ha orban épp az ereszteny szajjerrel ejtőzött volna a vizagyon, nem pedig a disznósajtot zabalt volna a konyhában két pofara?
Csizmás Kond
@Horizont: Valahogy van te mindig melléfogsz...
Nem a Deák szavaira ültem fel hanem épp a beírások hozták ki belőlem a reakciót...na ott ép fordítva vannak a jelzők írva , őket puszilgathatnád :)
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy elolvastam de a hozzászólások na az ami kissé élénkítőbbként hatott...
csipetke
Deák Dániel?Így már érthető az iromány...Vezető elemző?Vezető seggnyalonc a helyes szó rá
Csizmás Kond
@Horizont: ...soha nem szerettem a kánont...:)...de sokatoknak ez az alfa és omega.
puszt
Azt a vesszőfutást ti csinálnátok, mi meg hagyjuk... és még mindig nem megyünk nektek péklapáttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.