„Bayer Zsolt csúnyán beszél, káromkodik, jajj, a »bayerzsóti«! Olvasom ezeket a kommenteket, amikor számon kérem az ellenzéki politikusoknak csúfolt, zs-kategóriás politikai valóságshow-szereplőkön a mocskolódást. Hölgyek és urak, a »bayerzsóti« nem politikus, hanem újságíró! A »bayerzsóti« nem a Parlamentben hányja az epét, nem mocskolja össze az Országházat. Nem emberek által megválasztott képviselő vagyok. És zárójelben teszem hozzá: a »bayerzsóti« »tótavéhez« képest csak egy szavalóversenyre készülő kisiskolás.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hát igen csak ugye ez nem szavalóverseny, hanem kárunkodó verseny az első száz 20 percnél kifullad megy fel a pódiumra hazánk dicső zsótija, megbotlik erre nekiáll zengeti a trágárságot negyedik ötödik órája. majd megszólal nos akkor kezdhetjük?
Béla333
Aki eljátsza a párt öklét, aki felszólításra megszervezi az aktuális békamenetet, különbuszokkal, aki a maffia 5-ös számú tagja, aki a médiákban rendre mocskolja a maffiával egyet nem értőket, aki fizetségként betelepszik egy potom pénzért megszerzett várbeli lakásba, az bizony politizál, mégha ezt tagadja is.
Egy aljas, szemét, alamuszi, köpönyegforgató maffiatag. Taknyán, nyálán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.