Merkely Béla arra számít, hogy Magyarországon már nem lesz negyedik hullám, ami a lehető legjobb hír lenne, hiszen vannak, akik pontosan ettől tartanak. A TV2 közölt egy érdekes beszélgetést az ismert és neves szakemberrel, aki nagyon bizakodó, nem számít arra, hogy lesz negyedik hullám Magyarországon. Ez azt jelentené, hogy nemcsak a nyarunk lehet szabadabb, hanem az azt követő időszak is.„Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem pedig szeptemberben. Nem tud egy olyan mutáció kialakulni, ami Magyarországon ismételt járványt okozzon, mert nagyon magas az átfertőzöttség, és nagyon magas az átoltottság is.”„Nemcsak egy fajta vakcinával oltottak, hanem sok fajta vakcinával. Én örülök, hogy nemcsak egy vakcinára épül a magyar védekezés, mint sok országban. Ha bárki is megpróbálja ezt megúszni, tehát oltás nélkül, az lehetetlen feladatra vállalkozik.”

Forrás: liner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Jó is lenne, de az átoltottság még alacsony ehhez. El kell érni legalább a 7 milliót, és akkor a potyázók miatt sem alakulhat ki már az idén elméletileg.
Qqberci
Merkely doktor frissen végezte a roxfordi varázslóiskolát...
Nessy
A próféta szólna belőle, ne a kormány propaganda!
kereső
Magas az átoltottság? Hiszen még 3 millió sincs- akkor beszélünk átoltottságról, ha mindkét oltás fel van véve. Az öt millió zöme egyenlőre csak egy oltással büszkélkedik. Magas az átfertőzöttség? Meséljen még Merkely úr. A hivatalos!!! kormány által közölt adat 800 ezer fő. Ez a szám, meg a kétszer oltottak száma közelitőleg fele annak a számnak, ami azt jelentené, hogy védettek vagyunk a 4. hullámtól. Vagy Önnek más információi vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.