A DK tiltakozása jeléül magyar- és uniós zászlókat szúrt a Fudan egyetem campusának fenntartott telekre. 

Manhalter Dániel, a párt józsefvárosi és ferencvárosi országgyűlési képviselő-jelöltje a rendhagyó akcióval az ellen szólalt fel, hogy a területre korábban a Diákvárost tervezték, most azonban a „kormány oda akarja adni Kínának”. A politikus egyúttal arra kért mindenkit, aki arra jár, hogy tűzzön ki egy magyar zászlót a területen – írja a hang.hu

Fudan-ügy: Magyar- és uniós zászlókkal tiltakoznak a tervezett kínai egyetem ellen

Forrás: DKP.hu 

A kínai elitegyetem, a Fudan budapesti kampuszának kérdése éles frontvonal a főváros a kormány között. Karácsony Gergelyék azzal érvelnek, hogy oda az egyetemistáknak megfizethető lakhatást biztosító Diákvárost tervezték, erről már megállapodás is volt. Most viszont a helyet elvenné a kínai kommunista párt egyeteme. A kormány ugyanakkor azt mondja, hogy szerintük mindkét projekt megvalósítható.

A Fudan budapesti kampuszát egyébként kínai cégek építenék meg, a magyar állami több százmilliárdos hitelt is felvenne rá Kínától.

Forrás: hang.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tizenegy évvel ezelőtt sem sokaknak fordult meg a fejében, hogy megérik azt, hogy tizenegy évvel később a kommunistaellenesség színpadán több mint három évtizede kommunistázva ordibáló felkent utcai harcosok Magyarország nyakára telepítik a Kínai Kommunista Párt elitegyetemét a népirtó Kínai Kommunista Párt nagyobb dicsőségére, és az árát kifizettetik a kommunistázással zsibbasztott magyarokkal. A 120 milliárdból fenntartott propagandagyár (közpénztévé ) azt közölte, hogy azért kellett állítólag rendszert váltani, és ezért hallgatjuk 30 éve, hogy a fidesz teli szájjal kommunistázza mindazokat, akik vele szemben állnak? De tényleg mi a franc ez?! Megszokhattuk ezt már, hiszen az utóbbi években sorra történtek olyan beruházások, amelyekhez ugyan a mi pénzünket használták fel, mégsem kérdeztek meg róla. Úgy használja fel a közpénzt Orbán, mintha csak a saját zsebpénze lenne. Véleménye szerint erre is felhatalmazást kapott az emberek többségétől, ezért semmiféle probléma nincs ezzel. Akárhogyan is lesz, vélhetően az egyetlen vesztese a dolognak megint mi leszünk, adófizetők. Mert kiindulva az olimpia elkaszálásából, jól láthatjuk, hogy ha Orbán büntetni akar, akkor semmi akadálya nincs a dolognak. Nem lesz ugyan olimpia, viszont minden másra elszórunk milliárdokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Azt még mindig nem magyarázta el senki,hogy miért a magyar adófizetők pénzéből épül a fudan,és miért a magyar adófizetők pénzéből tartják fenn?És miért pont a diákváros helyére akarják,miért nem viszik Felcsútra,jól mutatna a stadion mellett.Bár orbánné már panaszkodott,hogy a stadion eltakarja a kilátást a konyhából...A kormány a fenenagy (ál)kereszténységével...Az pl nem zavarja orbánt,hogy Kína keményen üldözi a keresztényeket?Vajon orbán miért nyal csontig Kínának,érti ezt valaki?
Yoda69
@csipetke: Hatalom mania es penz. Ezek vezerlik O1G-t.
orban abban bizik hogy Kina par even belul atveszi az USA szerepet, es igy Kina farvizen evezve orban sullyedu naszadja is elobbre juthat.
csipetke
@Yoda69: 07:59 Reméljük,hogy nem így lesz. Másrészt,orbán se lesz fiatalabb, mire ez,amit írtál összejönne,orbán már a makkosban lesz,és a madarak dalolnak felette
Yoda69
@csipetke: Biztos nem lesz így :) Kína a méreteinél fogva nagyhatalom, de sosem tud túllépni az USA-n, vagy az EU-n.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.