A vírus-szkeptikus testépítő-patikus saját híveinek egy része kiröhögte.

Vasárnap tartott sajtótájékoztatónak álcázott tiltakozást a Hősök terén a járványügyi korlátozások ellen tiltakozó vírus-szkeptikus Gődény György testépítő-patikus, ám a demonstráció nem várt fordulatot vett – írta meg a Blikk az Index cikkére hivatkozva.

Kormánycsicskának nevezte Gődényt saját híveinek kemény magja, botrány tört ki a demonstrációján – A rendőrség vetett véget a balhénak

Gődény György maszkban a március 20-ai demonstrációján, mikor a rendőrök igazoltatták. Fotó: Facebook/Gődény György/videórészlet

A cikk szerint Gődény híveinek kemény magja fellázadt a patikus ellen a beszéd egy pontján és a vezért megalkuvónak, képmutatónak, a kormány csicskájának (és másnak) titulálták, majd új programot hirdettek.

Gődény ugyanis arról beszélt – egy 50-es évekbeli kísérletre utalt, ahol patkányokat dobtak egy vízzel teli hordóba, néha kivették őket és megetették, majd visszarakták az állatokat, akik 60 óráig bírták a tortúrát –, hogy a magyar emberek ezekhez a patkányokhoz hasonlítanak.

A résztvevők egy része akkor háborodott fel és nevette ki a patikust, mikor Gődény kijelentette, hogy nem térkövekre és autóborogatásokra van szükség, hanem az értelmes párbeszédé a főszerep, vasárnaponként egy közös sétán kell egymással beszélgetni, nem pedig felülni a média hazugságainak. A hangoskodó csapat vezetője felment a színapdra és átvette a szót a patikustól, majd nemzeti ellenállást és forradalmat hirdetett meg. 

A botránynak végül egy civilruhás rendőr vetett véget. Gődény György pedig a sajtótájékoztatónak álcázott demonstráció végén így sommázta a helyzetet:

Hülyékkel nem kell foglalkozni.

Forrás: blikk.hu, index.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Igaza van,hülyékkel nem kell foglalkozni!
simmering73
Görény első értelmes megszólalása: "Hülyékkel nem kell foglalkozni." Így van. Ezért lépünk át rajtad, mint a kutyaszar felett.
ómió
Merthogy a kormány is oltásellenes? És ezek az idióták hazatalálnak még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.