Csillagos ötösre értékelte saját munkáját.

"Rengeteg tapasztalat van, de mindenek előtt megemlíteném azt, hogy rendkívül pontosan és helyesen döntött a kormány a járvány egész időszakában" – mondta Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter 

- vette észre a 444.hu a Hír TV műsorában.

Azt is hangoztatta, hogy meglátása szerint

"a járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélések voltak. (...) Tehát nem tudok mondani visszatekintve az elmúlt egy évre egyetlenegy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg."

Ami az oltási programot illeti, konkrét, elérhető célszámot nem említett.

Forrás: 444.hu

Fotó: Hír TV

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Undoritó egy elmebeteg mocskos egy állat ez,,,van pofája,,,, VAN
division
Talán nem Kásler miatt volt annyi krónikus beteg, akik szervezete képtelen volt legyőzni a vírust. Itt senki nem tud tárgyilagos maradni?
Yoda69
"Csillagos ötösre értékelte saját munkáját."

Szerénységből viszont megbukott.
kussler, azt, amit műveltetek az elmúlt 1 évben járvány ügyben jövőre egy független bíróság fogja megvizsgálni, es, ha kell elitelni. Az en meglatasomban a 30 ezer elhunyt a ti hibatok, amiert felelnetek kell.
Nessy
Ez a jótét lélek már teljesen demens! Lehet, hogy egykor orvosi diplomát szerzett,de azóta már átment jobboldali fenemód keresztény"politikusba", aminek manapság alapfeltétele a józan ész elvesztése! 30 ezer halottnak örülni, meg még akik az ellátatlanság miatt elhunytak / elhunynak! Egyébként mikor volt "döntési helyzetbe? Itt egyetlen valaki döntött életről, halálról, osztogatásról, fosztogatásról, Orbán!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az önkritika minden fideszesnél ismeretlen fogalom.
dr. prédikátor
te vén szarzsák tömeggyilkos, csak az a baj hogy te nem vagy a harminc ezer halott között!!!
justhpeter
Azt gondolom most menni kellene az egész kormánynak káslerestül, pintérestül, nyunyókástul O1G-vel az élen. Nincs ember, aki ennél szégyenteljesebb nyilatkozatot adhatott volna. Világossá vált, hogy ez a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe nem vállalt és ma sem vállal semmiféle felelősséget sem az országért, sem a saját dolgaiért. Egy korábbi világban Káslert utolsó lépése a kivégző osztag előtt lenne, de ma már ettől a kóros elmeállapota és teljes szellemi leépülése megmenti. Nekünk itt marad a szégyen, hogy ez a mérhetetlenül primitív banda amit a NER képvisel hatalomra kerülhetett.
Pálinkás Pál
@division: jé már...most mi történt??? mégiscsak krónikus betegnek kell lenni ahhoz hogy belehalj??? ezt eddig nem így hirdetted!!! ezen látszik...le sem tagadhatnád hogy seggnyaló, primitív fidesz állat vagy...amikor én mondom hogy a betegekre veszélyes, akkor hülye vagyok, mert a sógornőd mást állít...
" Talán nem Kásler miatt volt annyi krónikus beteg, akik szervezete képtelen volt legyőzni a vírust." ...nos ezt te mondtad fentebb ,nyomi!!! úgyhogy többet nekem ne dumálj semmit a vírusról...agyhalott troll!!!
Peller Anikó
1. ezer, ezer, ezer,
2. ezer, ezer, ezer,
3. ezer, ezer, ezer,
4. ezer, ezer, ezer,
5. ezer, ezer, ezer,
6. ezer, ezer, ezer,
7. ezer, ezer, ezer,
8. ezer, ezer, ezer,
9. ezer, ezer, ezer,
10. ezer, ezer, ezer,

Az annyimint 30 ezer.
ágimami
Vastag bőr van a pofáján, az biztos, de merne mást mondani???
Már ő is elhiszi amit összehablatyol!!! Ilyen "bátor katonákra" van szüksége minielnökünknek!!!:DDD
Gazella
@division: na szarházi... talán nincsenek jól felszerelt kórházaink..
Tudd a magyar van az élen az EU halálozás i listáján lakosság arányossan!!
ila51
mondom én , hogy mekk mester jut róla eszembe
Eladott Ország
Hülye elmebeteg vagy! Legalább befognád a pofádat és mélyen hallgatnál, de szégyenérzeted az nincs b@zdmeg! A potrohos népirtó! Az általad lerohasztott egészségügy a világ legrosszabb adatait produkálja!1 millió lakosra vetítve Indiában 178 halott van, nálunk meg 2960, azaz majd 17 x több! Ezért vagy tömeggyilkos és felelős!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/186056017_1108406049639301_3346703308355341846_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Dp44TeQPUqYAX_hMTdV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2117445124cc51833768e813c45faefe&oe=60D06B08
Béla333
Kásler a hóhér! (Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam!)
Macskaszem
Mocsokkeresztényéknél helyes a mértéktelen lopás, hazudozás, átverés, a korrupció mint a fidesz legfőbb politikája, a világcsúcs covid halálozás, hazaárulás, megöngyilkolás, az idősek, elesettek és nem állampártiak semmibevétele, rugdosása, kicsinálása stb. Gátlástalan, aljas nácibagázs.
Macskaszem
@Shikari: Mit köszönsz kretén, a 30 ezer halottat?
tothjani
@Shikari: Te tényleg ilyen Degenerált állat vagy, akkor miért is csodálkozunk hogy ilyen a FidSS !!!
solidedge
Ha a cél 30 ezer halott volt, akkor jól ténykedtek.
Peller Anikó
@Macskaszem: Megköszönte ez az állat az áldozatos munkáját.

Érted, az áldozatost. Van bőven.
Eladott Ország
A tavaszi indokolatlan kórházi ágyfelszabadítás miatt pert vesztett az EMI. Kásler mégsem fizet kártérítést a hazaküldött betegeknek. Egyszer elfog tűnni a mosoly a pofádról, te szarházi!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/126435284_406124217418971_7815512671458177841_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=u_y0m7jN9tAAX_VF0pQ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4e2e7538b41f16a286c8a8f5078d039a&oe=60D0A21B
Kásler és Pintér tízparancsolat: A kórházak olajozottan működnek. Kásler már több kötegnyit összerakott belőlem.
"Elfogtam egy párbeszédet" (Kern András után szabadon!)
Kaisler Miklós állítólagos "EÜ" miniszter és unokája beszélgetéséből!
-"Tata! Te nem az egészségügyért (is) vagy felelős a kormányban?
- De igen kisunokám!
- De akkor most miért a Hunyadi család maradványai után kutatsz?
- Azért, mert Orbán bácsi szerint én sokkal "okosabb" vagyok annál, hogy az emberek egészségével
foglalkozzak, ezért ezt inkább rábízta Pintér bácsira!
- Dehát Pintér bácsi rendőr!
- Épp ezért! Ő ért ehhez is! Tudományos munkássága már megmutatkozott a kozmetikumban is...lehet, - Te még nem
hallottál róla, de a "szőkítésben" elévülhetetlen tudása van!
- Szóval akkor Te már nem gyógyítasz, hanem halottak után kutatsz?
- Igen! Orbán bácsi azt mondta, ha már ezrek életét nem mentettem meg... legalább ösi halottakat
próbáljak "feltámasztani"...!
- Tata, én ezt nem értem!
- Nem is kell! Neked se...senkinek se!! Az "értés" megrontja a világot!!
- De most már mennem kell, jön a manikűrös! Kevesebb jelenjen meg
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142670902_3977566555610732_8880289461019736324_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=RaJ-Bhuwp4MAX9WQJfR&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=47fdf5b6c672b98b7cf23396066090f8&oe=60D310AD
division
@Gazella: Minek szarházizol, egy állítólagos ápolónak nem megy a kulturált beszéd? Persze nem ápoló vagy te, hanem egy ápolt.
division
@Pálinkás Pál: Többségében igen, krónikus betegek voltak, csak éppen eddig mégsem haltak bele egyetlen vírusba sem, mert vagy nem volt annyira fertőző, vagy létezett ellene a védőoltás. Ezúttal ez az elején nem volt meg, ahogy a közepén sem, de most már van. Azon kívül haltak meg olyanok is szép számmal, akiknek egyáltalán nem kellett volna, és vakcina nélkül ez csak fokozódott volna. Szóval ne vedd a szádra a sógornőmet, mert egy ujjában több tudás van mint neked fejtől a talpadig. Ülj a géped előtt és figyelj mikor ír neked valaki valamit, nehogy ne tudj fél percen belül reagálni rá. A primitív barom meg te vagy, te 10 éve otthon ülő parasztgyerek!
Macskaszem
@Shikari: Csak anyázni tudsz értelmes válasz helyett te büdös bunkó.
Pálinkás Pál
te mulya hülye...többet mozgok én mint te...te szatócsboltos...kurva érdekes, mindig az jön be amit mondok...nem amit a hülye virológusok...az igazi tudós dolgozik,és nem a sajtóban pofázik...és előbb kerültök ti kórházba ,rettegő marhák, mert agyatokra megy a félelem...
Toller Béla
Ez így, ebben a formában, természetesen, nem igaz ! Elejétől alábecsülték a veszélyt, elsőre mindig az üzletet keresték meg a bajokban és csak aztán a szakmai tennivalókat. Nem engedték dolgozni a szakembereket, nem számoltak az egyes intézkedések következményeivel. Nem tettek szinte semmit a káros mellékhatások elkerülésére, enyhítésére - még most sem tesznek semmit. A kormányzás egészen más irányban folyt, a parlament a járvánnyal talán nem is foglalkozott, ellenben mindenféle igazgatási, vagyoni, pénzügyi dolgokkal igen ! Belerúgtak az egészségügy egész rendszerébe, rendőri felügyelet alá helyezték az egész kórházi hálózatot, közkatonává fokoztak le mindenkit, aki ott dolgozik. De még a bérezési rendszerhez is sikerült úgy hozzányúlni, hogy azzal tovább rontsák a szakmai kohézióját ! Meghalt majd 30 ezer ember, emellett egy nem számszerűsíthető árnyéksereg az elmaradt kezelés, ápolás, beavatkozás hiányában és következtében. A közvetett bizonyítékok egész sora támasztja ezt alá, erkölcsi alapon minden bizonnyal számításba kell ezeket venni. Kásler nem ítélheti meg az elmúlt időszakot, mert lényegében nem vett részt benne !
balos
@Toller Béla: Az a baj,hogy okozója volt méghozzá 100%ban!Belülről látta,hogy rohad a dolog,de még melengette is hogy nagyobbat szóljon!A mindenkit megvéd szlogent fogja felírni az utókor a fejjel lefelé fordított fejfájára!Már ha lesz itthon sírja,neki is?
Clavigo
@Shikari: Otthon qrva @nyázz,,Buckafalván,,Oláhországban,,szaros migráncs.
Peller Anikó
@pali: "Levitt lelkesen hirdette, hogy a nem veszélyeztetett korcsoportok tagjainak meg kéne fertőződniük a nyájimmunitás mihamarabbi elérése érdekében, tavaly decemberben pedig azzal állt elő, hogy valójában csak a tünetes fertőzöttekkel kéne számolni - bár eddigre már számtalan kutatás igazolta, hogy a tünetmentes vírushordozók is terjesztik a betegséget. Azt is hirdette, hogy rejtélyes okból a világ országai felülszámolják a járvány áldozatait, bár az ezirányú kutatások szerint épp ellenkezőleg, valójában jelentős látencia van az áldozatok számában, ami még a WHO visszafogott becslése szerint is két-háromszorosan meghaladhatja a hivatalos statisztikákban összesítettekét."

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/mit-lehet-kezdeni-egy-nobel-d%C3%ADjassal-aki-h%C3%BClyes%C3%A9geket-besz%C3%A9l-a-j%C3%A1rv%C3%A1nyr%C3%B3l/ar-AAKw4xP?ocid=msedgntp

Vagytok még páran, csak te ráadásul Nobeldíjas sem vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.