„Nem vagyok hülye, pontosan tudtam, hogy milyen szarcunami jön” – mondta Karácsony Gergely az őt ért vádakról. Ám szerinte főpolgármesterként sincs más választása, mint hogy beleálljon a jelöltségbe, „mert annak a városnak, amelyet rám bíztak a választók, éppen most tekerik ki a nyakát”. Nem tagadja, hogy fejlesztenie kell az angoltudását, de a diplomáját érintő támadásokon csak röhög. Miniszterelnök-jelölti interjú a főpolgármesterrel.------Nem jobb vagy rosszabb a többi jelöltnél, de „leváltani ezt a kormányt, valódi változást hozni nekem van esélyem”. Minden jelenlegi miniszterelnök-jelöltet el tud képzelni a saját csapatában, ha az előválasztás után árnyékkormányt hoznak létre, abban is. Az elszámoltatást a jogállami intézményekre bízná, de azt megígérte: „a következő kormány mozgásterét nem fogjuk hagyni csorbítani az elmúlt időszakban közpénzből felpumpált magánvagyonokkal”. A Fidesz hatalma elsősorban nem a jogi intézményeken áll, hanem a végtelen mennyiségű pénzen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
- Minden ellenzéki pártnak erősen össze kell fogni, mindenkire szükség van.
- meg kell oldani a választások ellenőrzését, legfőképpen a számítógépes rendszer összesítését. Nyomon kell követni az összesítést akár párhuzamos, ellenzék által ellenőrzött módon, mert a gecik minden módon megpróbálnak csalni, nekik ez létkérdés.
Néro
Legyen öngyilkos ennyi legyen a kérés. Már csak azért , hogy ne kelljen senkinek összexarozni vele a kezét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.