A DK miniszterelnök-jelöltje a Népszavának adott interjút. 

A lapnak elmondta azt is, hogy szerinte nem fontos, hogy a Fidesz azt állítja, hogy ő csak a férje, a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc bábja. 

Dobrev Klára: a Fidesz rém okosnak tartja magát, de mi még okosabbak vagyunk

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Dobrev Klára szerint ez csak azt jelzi, a „Fidesznek nincs új ötlete”, hiszen gyurcsányoztak az önkormányzati választásnál is, mégis az ellenzék nyert Budapesten és a „legtöbb vidéki nagyvárosban”.

Karácsony Gergely nemrég elindított mozgalmáról azt mondta, hogy „minél több mozgalomban hallatják hangukat a civilek, annál nagyobb az esély a kormányváltásra”. Természetesnek tartja, hogy ő a „Sokak Magyarországával”, Karácsony Gergely a 99 százalékkal kampányol, mert szerinte ez a legnagyobb gond Magyarországon.

Dobrev szerint a

Fidesz kormány hatalomgyakorlása miatt nagyon kevesen vannak, akik jól jártak az elmúlt években, de a többség küszködik.

Szerinte maga a NER a magyarázat az ellenzéki összefogásra. Dobrev Klára nagyon örülne, ha 2026-ban már egymás ellenfelei lennének a választáson.

A mostani előválasztást egy futóversenyhez hasonlítja, ahol azért sem gáncsolják el egymást, hogy valóban a „leggyorsabb” győzzön. Neki később ugyanis már olyan futóval kell versenyeznie, aki gáncsolni fog, kiássa vagy elmocsarasítja a salakot előttük a futópályán.

Az interjúban Dobrev Klára bírálta a közmédiát, a kormány sikerpropagandáját és járványkezelését, majd jelzi, hogy lehetetlen a Fidesszel a kompromisszum, mert

Orbán csak akkor érzi magát győztesnek, ha mindenki más a padlón van rajta kívül.

Ezzel magyarázza azt is, hogy az ellenzéki előválasztásnak csak győztesei lesznek. Ő győzelemre készül, oka a szomorkodásra pedig csak egy embernek lesz. Ez a valaki pedig Orbán Viktor.

Forrás: 24.hu, Népszava.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Dobrev Klára többet tud a gyakorlatban az állam igazgatásáról, mint a felcsúti nemzetvezető, aki azt sugallja 11 évi országrombolás után, hogy Gyurcsány a hibás mindazokért, amit a az alapítók selejjei elkövettek/nek az ország ellen!
.
Azért hibáztatni lehet az ellenzéket zusammen, hogy képesek egy levegőt szívni, legitimálva azokat, akik egyre jobban csúsznak le a leejtőn, magukkal rántva a jobb sorsra érdemes országot, a pénz, és a hatalom narancsködéből!
kokopelli
@durbincs: ...anyád mesél neked a "kupiról"? Ő már az öreglányok kitüntetését hordja,az "50 éves odaadó
munkáért"! Jó neked,mert van vagy ezer apád,de 999 csak beszegte a füledet!(;-)))
Clavigo
@Shikari: Anyádnak meg teve arca van .,,te román agyirokkant...
DNS
Klárika nem a padlón van,hanem alatta. Van egy mondás a béka fenekéről vagy valami ilyesmi,az alatt van,vagy még ott se. Volt egy sorozat a RÉM rendes családról,na ők azok...
kokopelli
@Clavigo: ...ő az Ipoly másik partjáról "ugat"! Valaki itt utánanézett, és a szlovákoknál talált a mássalhangzókon
ékezetet! Miután közzétette eltüntek a vesszőcskék! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.