Fajankók ülnek vagy inkább hemperegnek, pökhendi pofával vihorászva a tévéikben; bérenceik egymással versenyezve gyurcsányoznak, karácsonyoznak, jakaboznak, migráncsoznak, genderezve buziznak, és persze zsidózva sorosoznak, ellenfeleiket antiszemitázva; ha "kell", cigányoznak is. Uszítók és "uszulók"  országa lettünk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Mintha az író csak az egyik oldal uszítását vette volna észre. :)

"Fajankók ülnek vagy inkább hemperegnek, pökhendi pofával vihorászva a tévéikben; bérenceik egymással versenyezve gyurcsányoznak, karácsonyoznak, jakaboznak, migráncsoznak, genderezve buziznak, és persze zsidózva sorosoznak, ellenfeleiket antiszemitázva; ha "kell", cigányoznak is. "
A szerző úgy látszik, csak a kormányzati médiát nézi, hallgatja, és nem szokta a 444, index, telex, propeller, klubrádió, hvg, stb uszításait olvasni, hallgatni. :)

Olyan nagyszerű, amikor az egyik uszító a másik uszító oldal ellen uszít, és a rajongóik szaporán bólogatva acsarkodnak egymás ellen.
Aki Én
Ez az orbáni rendszer. Erre kaphatók orbán hülyéi. Ez a rendszer megbocsáthatatlan és szinte visszafordíthatatlan bűne.
De ők a ,, ficsúron" rángatóznak, nekik az már nem fér bele.
Kaleta meg a többi geci persze jó elvtárs. Ők a heteró, keresztény, igaz hazafiak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.