Bayer Zsolt "ízléses" cikket írt rólam, mivel merészeltem pár napja beszámolni arról, hogy a kedves felesége a Vérellátó főigazgatójaként hogyan üzletel a magyar vérplazmával kezdi bejegyzését a DK-s politikus.

"Kedves Bayer Zsolt, pont az a baj, hogy önök még egy párbaj esetén is kilopnák a töltényeket a fegyverből" – így reagált a mocskolódásra Sebián-Petrovszki László
Kép:ATV

Szép dolog, amikor egy olyan ember kérdőjelezi meg a férfiasságomat, aki mindenét annak köszönheti, hogy az elvbarátai szétlopták a hazánkat. Aki egy lopott közpénzből felvásárolt fideszes propagandatévében dolgozik, egy fideszes önkormányzattól kapott lakásban él a Várnegyedben – amit most majd gombokért meg is vehet –, aki éveken át szlovák rendszámos autóval járt, nehogy már egy kicsi adót kelljen fizetnie Magyarországon.

- írja a politikus. Majd kitért a vérplazma ügyre is.

Most pedig kiderült, hogy a felesége a Fidesznek köszönhetően dönthet arról, hogy a magyar vérplazmát mely cégek kapják meg áron alul, amire Bayer Zsolt a szoknya mögül kiabál nekem, miért bántom én az ő feleségét. Na ez aztán férfias, a magyar adófizetők zsebeit szipolyozó fideszes közpénzparazita igazi mintapéldánya.

A posztban Bayer azt sajnálja, hogy nem lehet senkit párbajra hívni, de Sebián-Petrovszki László erre is mérsékelten és kimérten reagált.

Kedves Bayer Zsolt, pont az a baj, hogy önök még egy párbaj esetén is kilopnák a töltényeket a fegyverből, vagy a haverjaival íratna törvényt arról, hogy párbajban csak az győzhet, akinek van fideszes párttagkönyve, vagy az ellenfél szemét kötelező bekötni. Mást javasolnék: évtizedek óta először próbáljon meg a Fidesz segítsége, támogatása nélkül tisztességes munkával megélni. Utána majd értekezhetünk férfiasságról, párbajról meg lovagiasságról (a Fidesztől kapott lovagkereszt nem ér, az fosztóképző).

Bayer legdurvább megjegyzésére miszerint:

Üzenem neked, te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad. S minél előbb, ha kérhetem, mert ha magadtól nem tudod végrehajtani a blankai instrukciókat, akkor szívesen besegítek. 

csupán annyit válaszolt vissza, hogy:

Hát ő így nyilvánul meg. Én meg továbbra is azt mondom, békésen és higgadtan: értem, hogy rosszul esik neki az igazság az adófizetők pénzének fideszes ellopásáról, de az igazságot csak ki kell mondanunk. Csak így épülhet új Magyar Köztársaság.

Forrás:Facebook
Címlapkép:ATV

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jól válaszolt Sebián! Így is kell, nem szabad szó nélkül hagyni a Fideszes maffia mocskolódását!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Emmersson71: Ez volt a hazugságod:Már 1997-ben törvényt alkottak arról, hogy a Ratkó-korszak abortusztilalma miatti "baby bumm" után majdan nyugdíjba vonuló polgárok ne terheljék le egyszerre durván a nyugdíjkasszát.
(1997. évi LXXXI. törvény - hatályos: 2018. 07. 26. - 2018. 09. 27.)
ómió
@Eladott Ország: Nem gondolod, bolsiék idiótája, hogy többet kéne rájuk hazudnod? Így még az általatok valóban ellopottat se érné el! Államadósság 2002.: 8000 milliárd, államadósság 2010.: 22000 milliárd és ez úgy, hogy a növekmény - amit a bolsi tetübandád ellopott - 14000 milliárdból semmit nem vettetek, semmit nem építettetek, senki/semmit nem támogattatok, hanem még pluszban népzsebeltetek ezerrel! Ha már itt hazudozol, legalább "cupákosabban", mert még kiközösítenek téged az efftársaid!
balos
@DNS: Mitől hánysz te, ha nem magadtól?Milyen vagyona van a geci szeretőjének?A MI adó forintjaink mentek számolatlanul a "zsebébe" csicska!Jó lesz,ha kicseréled a szemed egy nagyítóra,mert amivel nézel a seggen kívűl szart sem látszu!
DNS
@balos: gyökér vagy,mint az elvtársaid nagy része...nyugodj le,semmi esélyetek!!!
DNS
@balos: a te adó forintjaid elég kevesek,talán bele kellene húznod,hogy többet fizethessél be mert ez így nagyon gyenge,gyökérkém...
istván irén
Korrekt okos reakció 1 ostoba rühes román migráncs geci mocskolódására mert ennek csak szar van a pofájában. Ennek ott a hazája ahol jóléte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.