A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-oldalán kommentálta a mai parlamenti eseményeket.

Dömötör Csaba beleállt Jakab Péterbe: "a kocsmai kötekedők legritkább esetben áldozatok"
Kép:Facebook

Dömötör szerint:

A politikai kukaborogatásnak Magyarországon nincs többségi támogatottsága.

Szerinte nem tud viselkedni, és a baloldal osztotta rá ezt a méltatlan szerepet, és ahogy közeledünk a választásokhoz, egyre több és durvább ilyen lesz. 

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@ómió: Ha a jobbik képviselőit kocsmatölteléknek hiszi Kövér et., akkor a parlament a kocsma, ő pedig a csapos :P
Mellesleg, a burkolt lekocsmatöltelékezés is aljasabb beszólás, mint a ficsúrozás!
És akkor még a kisanyámozásról és büdös bunkózásról nem is szóltam, amiket a fideszes honatyák lazán megengednek maguknak, büntetés nélkül!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na! Egy újabb maffiatag világosodott meg!
Béla333
Tök fölösleges ezekkel a senkikkel párbeszédre törekedni. Orbán is megmondta: ő és bandája csak az erő szavát értik...
Clavigo
@Shikari: Kuss paraszt.. ! Nincs moslék...
gina
Na egy ujabb kis buzi kinyitotta a száját, jobb ha Szájerral táncol egy csatornán, és ez a ki nulla próbálkozik itélkezni??,de hát fideszes , annyi elég is
gina
@Shikari: És te magyar vagy? nem hiszem- ha egy putris cigus magyar akkor talán
gina
Erre a kis meleg mama kedvencére csak rá kell nézni és tudjuk ki a kocsmajáró buzi hahahhaha ennyi elég is, mindent bevet a fidesz szekta, de valahogy nem az igazi, nagyon fetrengenek, kinlódnak nem tudják már mit tegyenek hahahahhahahahahhaha
Nessy
@Shikari: Természetesen te határozott meg ki magyar, ki nem . Áruld el, Béla két beirásában mi volt számodra ami ilyen hangnemben írt hozzászólást váltott ki belőled? Hogy tudsz élni ennyi gyűlölettel?
Nessy
@Shikari: Természetesen! Neked jelenleg mindenki ellenség, akinek más a véleménye, aki nincs oda pártunk és kormányunk nem éppen tisztességes dolgaiért !Aki nem gyűlöli , pocskondiázza á szomszédját, mert más a véleménye,.
ómió
Parizer efftárs megint kocsmának nézte a parlamentet?
Nessy
@Shikari: Nem éppen kézcsókot küldök időnként hűséges, intelligens jobboldali képviselőinknek a bekiabált jelzőikért, a hozzászólásaikért. Ráadásul ők végig is mondhatják. Amikor meg az ellenzéket, a nyuggereket sértegetik,az pláne nem gond, hiszen nem parlamentünk illusztris tagjait, hanem több ezer embert sértenek meg! Azért néha elgondolkoztató, hogy mi nyuggerek éljük föl a fiatalok jövőjét, vagy pártunk és kormányunk legutóbbi pár évben hozott intézkedési teszik jobban tönkre egy egész ország jövőjét. Ezt költői kérdésnek szántam, mert a kormánypropagandához még nem vagyok elég demens.
Emmersson71
@ómió: Nem, Kövér et. nézte kocsmának a parlamentet.

"Remélem még nem ittak!" - milyen suttyó szöveg már ez? És ez a bajszosxar2 büntetget???
ómió
@Emmersson71: Ha valaki a kocsmatöltelékekről fejezi ki a véleményét, remélve, hogy még nem ittak (nyilván előtte), akkor az efftársilag már arra predesztináltatik, hogy ő nézi kocsmának a parlamentet? A szövegértésed mindig ilyen "antagonisztikus"?
Emmersson71
@ómió: Ha a jobbik képviselőit kocsmatölteléknek hiszi Kövér et., akkor a parlament a kocsma, ő pedig a csapos :P
Mellesleg, a burkolt lekocsmatöltelékezés is aljasabb beszólás, mint a ficsúrozás!
És akkor még a kisanyámozásról és büdös bunkózásról nem is szóltam, amiket a fideszes honatyák lazán megengednek maguknak, büntetés nélkül!
Nessy
@Shikari: Valóban felesleges bármit kérdezni a kormánytagjaitól és a miniszterelnöktől. Mellébeszélés, személyeskedés, Boldog Karácsonyt! A jelenlegi intézkedéseket nézve, nem sok tisztelni való a akad a kormányon, és a képviselőikön.
csak úgy....
@Shikari: csak a magad buta paraszt megnyilvánulásaiddal foglalkozz tibim!
ez a titka mindennek!
Nessy
@Shikari: A kormánytagok és álomtitkárok mellébeszélésére megérdeklődni, hogy ennyire ostobák, ennyire nincsenek képbe? Akkor hogy az ördög fülibe tudnak a frakciójukkal együtt felelősen szavazni? Vagy csak gombnyomogató automaták? Parlamenten kívül szívem szerint adnék neki úti célt, hogy hova is menjenek! Elsősorban Kövér elvtársnak!
Emmersson71
@Shikari: „Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.”
/NEM Voltaire idézet/
Giovanni Alba
Két monokli az már egy szemüveg? Mert ennek a figurának olyan karikák vannak a szemei körül, mint egy gyengébb horrorfilmben a sírból éppen kikelő élőhalottnak. És tényleg, a legnagyobb komolysággal aposztrofálja Jakab Péter szólásjogának szöges bakanccsal tiprását a házmester által, kocsmai kötekedésnek? Hát a parlamenti ülésterem kocsma lenne? Egy parlamenti képviselő (nem kinevezett csinovnyik, választott képviselő) beszédének elmondása kötekedés?
Mégis, mit képzel ez a D. Csaba? A kormánypártnak mindent lehet büntetlenül, de az ellenzéki csak üljön a helyén szemlesütve, szótlanul, talán akkor kap egy csokor virágot a nagyon gáláns bajszos kupactól?
Nessy
@Shikari: "Oscar tudja, de nem mondja" (Álarcosbál) Persze, hogy tudjál. De mellé beszélnek, és ezzel lenézik, semmibe veszik az ellenzéket, a választókat!
Nessy
@Shikari: Itt már nincs olyan mérce, amilyen mélyre süllyedt a vitakultúra az ország házában, és azon kívül is, szerte kis hazánkban, minden oldalon. A választásokra durbincsi szintre süllyedünk. Bár stílusban a Bayer, Bencsik, Stefka "szentháromságot nehéz lesz alul múlni. Legalább is kultúrembernek.
Nessy
@Shikari: Olvass figyelmesebben! Azt írtam: minden oldalon! Te a libsiket utálod, én mást. Engem nem zavarnak, csak ritkán, a szűk látókörű, bigott illiberálisok, ameddig nem lopnak, csalnak,nagyipari méretekben, nem állítanak valótlant mindenről és mindenkiről, nem sározzák be , aki nincs velük egy véleményen.
Nessy
@Shikari: Hagyjuk ezt tengeri kígyót a politikusoknak. Vannak sokkal érdekesebb dolgok a világban ! ☺️
csak úgy....
@Shikari: ...és a fölfújható gumibarátnöd! :)
Nessy
@Shikari: Azt nagyon szeretem, őszibarack kompóttal.:-))
ómió
@Emmersson71: Beszédstílusról - arról a kocsmai alpáriról - még életedben nem hallottál? Nincs ilyen a bolsi "etikettetekben"? Akkor ez csak de genere a sajátotok? Pedig Parizer Peti bolsevista-nyilas efftársad ennek a kétlábon járó "szimbóleuma"! A hasonszőrűjeivel még "parlamenti debütálás" előtt, egy-egy parizerfogást "elkísérve", valamelyik csehóban teleszívja magát (az efftársi "stílusa" ezt adja), majd - mintha be se lépett volna a parlamentbe - ott is ugyanúgy folytatja! Kövér, tehát nemcsak hiszi, hanem önmaga előtt de facto látja és hallja is a kocsmatöltelékeket, akik ellen teszi, amit a házszabály mond! "Aljasul"! Még akkor is, ha te ennek fejében a parlamentet hazudnád kocsmának! A további hazudozásodat kiváltandó, legalább egyszer nézd végig Parizer Peti efftársad "felszólalását"! Vagy az csak a "szokásos bolsi napi rutin"?
Emmersson71
@ómió: Ficsúr vs kisanyám - szerinted?
ómió
@Emmersson71: Amilyen az "adjon isten", olyan a "fogadj Isten"? - szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.