15 éve hangzott el Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök szájából az őszödi beszéd, az évfordulón pedig Orbán Viktor ki is posztolta azt a Facebook-oldalán.

15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?

- tette fel a kérdést az évfordulón a miniszterelnök.

Mi megkerestük, Orbán hol volt épp aznap. Az MTI fotótára alapján a kormányfő aznap a Nemzeti Fórum országos munkaértekezletén tartott beszédet a Lakiteleki Népfőiskolán.

Orbán kiposztolta az évfordulón az őszödi beszédet a Facebookra és nosztalgiázik is egy kicsit a követőivel – ezt a kérdést tette fel

MTI Fotó: Ujvári Sándor

Szintén mára időzítették az őszödi beszédről szóló film első előzetesét is, amit ITT nézhet meg.

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI / Ujvári Sándor

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Valaki, valakik összeszedhetnék az orbáni lopások összegeit, és felsorolhatnák minden elérhető helyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Ki a f@szt érdekel már az öszödi beszéd? A fidesz uralom alatt sokkal nagyobb disznóságok történtek. Fideszék is hazudtak éjjel nappal, sőt álmukban is, meg loptak ezerrel, de nem ám nokiás dobozban, hanem ipari méretekben. A járványt is lopásra, uralom és vagyonszerzésre használták, meg is lett az eredménye: közel 30 ezer halott.
Menjenek a náthás pichába a szar uszító filmjükkel együtt.
tudode
Pontatlan az emlékezése, mert nem a teljes őszödi beszédet, hanem csak egy mondatot mantRÁZTAK, miután kikukkolták az őszödi igaz beszédet, annyival hergelte a zembereket, hogy "Hazudtunk reggel meg este"! miközben azzal kárhoztatta a "kormányt", hogy péuccsot hajtott végre
.
----- Orbán Viktor az újlaki iskolában (2008. február 28.)
www.youtube.com/watch?v=KMDqJApL5pU&t=43s
.
Lepipálva az agyrémét, ELTEMETTE A DEMOKRÁCIÁT!
.
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
.
Aztán mi lett a nóta vége, miután elfoglalta karaktergyilkolás árán a bársony ülőKÁNKAT?
.
Tizenegy éve mindenért GYURCSÁNY A HIBÁS, felháborodva üvölti, na nem a őszentsége, hanem a csicsKÁI!
-----------------------
.
Ma már a hazaárulás, a csata, a támadás elvesztette gyakorlati értelmét, mert háború van annak a fejében, aki nélkül lesz egy kis nyugalom, béke ebben az országban, ha valami csoda történik!
.
lampa laz
A csutkány viszont nem tud ilyen őszi-őszinte-öszödi beszédet lenyomni, pedig lenne mit meggyóni a tolvaj fattyának, de közismerten 1 gyáva fasz. Ez a film meg lehet, h visszafele sül majd el, nem Gyurcsányra, hanem önmagukra nézve lesz káros hatással. Lázár is elismerte, h egy őszinte és nagyon tanulságos beszéd volt. A kiragadott, agyon ismételt félrevezető szöveggel hülyítették meg az embereket, már akit lehetett. Most is ezt a réteget fogja eltalálni, normális ember füle már meg sem hallja. Ezzel nem lehet elnyomni a fudánt, a Begrád-Budapest kínai vasútépítést, a Paks 2., az egyetemi alapítványokba kimentett vagyonokat, azt, h 43 titkos pénzalapot kezel a NER felsőelitje, h lőrinc barát percenként milliókat kaszál, a járványkezelést, egészségügyet, oktatás, stb... mert lehetne sorolni napokig azt a sok gyalázatot amit közel 12 évig műveltek itt kormányzás helyett.
Feldughatod magadnak a kálomista féle szarságot is.
CsipkeRózsa
Valaki, valakik összeszedhetnék az orbáni lopások összegeit, és felsorolhatnák minden elérhető helyen.
csipetke
Orbán a saját hazugságait is melléposztolhatta volna,viszont az azért nem menne,mert az hosszú-hosszú oldalakat töltene meg. Gyurcsány orbánhoz képest egy szende szűzlány. Lehet,hogy pár év múlva kiadják több kötetben az Orbán hazugságai c könyvet kötve fűzve.
csipetke
@csipetke: Bár egyszerűbb összeírni azt a néhány alkalmat,amikor orbán véletlenül igazat mondott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.