Ahogy korábban már megírtuk a Jobbik elnöke napirend előtt szólalt volna fel a Parlamentben, de minden korábbinál rövidebben beszélhetett, mert Kövér László házelnök megint elvette tőle a szót. 

Jakab Péter közösségi oldalán írt arról, hogy megfogadta Kövér László tanácsát, és tanulmányozta a házszabályt, azzal kapcsolatban, hogy milyen szavakat lehet kimondani.

Jakab: A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg úgy tűnik egy vallás – "Kövér elvtársnak" pedig a Biblia tanulmányozását ajánljaFotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Megfogadtam a "mester" tanácsát, átnéztem a házszabályt. Sehol se találtam olyat, hogy ne mondd ki az igazat. Olyan valóban szerepel benne, hogy nem lehet csoportokat – többek között vallási csoportokat – sértegetni.

- kezdi bejegyzését.

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazság kimondása csak a hazugokat sérti. A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg úgy tűnik egy vallás Azt tanácsolom Kövér elvtársnak, tanulmányozza a Bibliát. Mert abban nincs ilyen. Ellenben sok más hasznos parancs igen.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez a paprikajancsi azonkívül hogy a parlamentben vezeti le a színészkedő süketelését, még milyen valamilyen megemlíteni érdemes dolgot visz véghez és kinek éri meg az ilyen önkielégítő elmebajt fizetni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A mocskos házmestert sohasem érdekelte a törvény, a házszabály, ő csak pöffeszkedni, kioktatni tudja a többieket.
Ha meg x év múlva a Strasbourgi bíróság pénzbírságra ítéli, azt a képünkbe röhögve fizeti ki az adóforintjainkból.
Rohadt maffia!
kissé felnőttem
Péter én már azt is feltételezem a kövér nem is tud olvasni analfabéta csak igy mentettek neki egy munkahely félét de erre meg aztán nem is alkalmas mert olyan mint a pulykakakas, felfujja a nagy pofáját és azt képzeli hogy ő valaki pedig eg"y bajuszos szar" ahogy Nagy Blanka is emlitette . közjog? itt lassan jog sincs csak fidesz diktatra orbánosan magyarázva magyar módra ezt képzelik ? nagyot fognak koppanni
vitriol
Jogos a tiltakozása a fidesznek a "ficsúr" megszólítás miatt, hiszen ez némiképp kicsinyítő, lenéző a fideszesekre nézve. Pályájuk elején még ült ez az elnevezés, de azóta nagyot fejlődtek: ma már jobban illik rájuk a maffiózó, tolvaj, csaló, bűnöző! - ezek ellen nem is szoktak tiltakozni, vagy nem túl hangosan!
creativehun
@Csizmás Kond: Mármint gondolom az ex komcsi Kövér elvtársra gondolsz.?!
teuton57
@NKF: Ha bajszos bunkora gondolsz ott fenn a pulpituson, ihazad van. Idegbajos lassan, a vesztet erzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.