Összecsap a teljes politikai élet a mai Orbán poszt alatt, Gyurcsány, Kocsis Máté és Dömötör Csaba is beszállt a buliba.

Kocsis Máté üzent Gyurcsánynak Orbán posztja alatt: "Sose feledje: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen."
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy mi is beszámoltunk róla Orbán a mai 15. évfordulón kiposztolta az őszödi beszédet a Facebookra és nosztalgiázott is egy kicsit a követőivel. Ezt a kérdést tette fel:

15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?

Erre érkezett Gyurcsány reakciója, ahol ő is feltette a kérdést.

És te hol voltál, mikor a Fideszt szétlopta az egész országot?

Na de most kezdett el izgalmassá válni, ugyanis megjelent Kocsis Máté, aki üzent az ellenzéki politikusnak.

Magánál nagyobb hamis gazembert nem hordott a föld a hátán. A politikai öröksége után még ki meri nyitni a száját? Segítek emlékezni: rablóprivatizáció, ellopott állami vállalatok, fillérekért elcsencselt ingatlanok, eladósított ország, becsapott és tönkretett családok, hazug költségvetés, kormányzatba beépült alvilági körök, vérfürdő Budapest utcáin. Ez a maga szűk mérlege. És még az otthona is egy lopott ház. Vastag az a bőr nagyon. Sose feledje: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen. Proszit!

- kommentelte.

Kocsis Máté üzent Gyurcsánynak Orbán posztja alatt: "Sose feledje: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen."

De persze ennek okán, már Dömötör Csaba államtitkár is megjelent, és reagált.

Egy fekete öves privatizátortól az Apró-villából ez így azért elég meredek. A tornacipős-lazáskodós kommentelgetés helyett megtenné egy bocsánatkérés is. Bocsánatkérés a hazug szavakért, a gumilövedékért és a széthordott állami vagyonért. Ezek szerint 15 év sem volt erre elég. Akkor is megvárjuk.

- válaszolta Gyurcsány Ferenc kérdésére.

Kocsis Máté üzent Gyurcsánynak Orbán posztja alatt: "Sose feledje: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni maga ellen."

Forrás:ATV.hu
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"Mikor egy politikus azt mondja: utolsó csepp vérünkig fogunk harcolni, akkor mindig a nép vérére gondol, soha nem a sajátjára. "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Vitam et sanqvinem, de nem a sajátjukat! Szájhősök!
csak úgy....
egyre nevetségesebb a fideszes választási hadjárat ! program nuku ,-csak a mocskolódásban jeleskednek az efftársak..
Néro
@csak úgy...: Azért halottgyártásban sem rosszak. No abban például nagyon Siker ,Siker és Sikeresek. Sőt világelsők.
csak úgy....
@Néro: a halottaikat az "oltásellenes baloldalra" kenik és a balfaxok ezt be is veszik nekik! a fidesz semmitöl sem riad vissza,nekik mindenre vannak aktuális beépített bünbakjaik!
karma1
Varom GYurcsany riposztjat: ha orbanra meg tudott valaszolni olyan frappansan, ez a kis finomkodo kocsog nem ellenfel...:) Kar, hogy Gyurcsany mar nem privatizalt: azt mind az antall kormany kurta el... Meg az MDF, SZDSZ... Mar lassan 20 eve a telefonkonyvben sincsenek...A torgyan pubi tarsulasaval, meg a mieppel egyutt. Talan ezeken kerne' szamon a javakat ez a kis csira - viszont Gyurcsany erosen rakerdezhet a fidesz-mdf Lendvay utcai szekhazanak az elkotyavetyelesere, amibol a meses orban gazdagodas kezdodott - mert ennek az arabol vettek a gyerekrugdoso orbanb gyozo kobanyajat... Na meg az Apro villa emlegetese se nyero, merthogy Vago ur eppen az internet es a FB nepe ele tarta a papai Kohn haz koverpapa altali elfaszolasat, ahol a kis bajszos taho a deportalt zsido csalad hazaba vette be magat, foglalassal.
Ejgye, mateka vagy ki vagy, legalabb lennel naprakesz, - a gugli meg neked is a baratod lenne, ha nem lennel olyan loszemuveges...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.