A volt miniszterelnök közösségi oldalán videóval üzent Orbán Viktornak.

Gyurcsány üzent Orbánnak: Hú, csávókám! Szóval, ha jól értem 800 milliót költöttél el most a közpénzből énrám? –  videóvalFotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról korábban már írtunk, Gyurcsány Ferenc is kommentelt Orbán Viktor bejegyzése alá.

Most megérkezett a videós reakció is Gyurcsánytól.

11 éve minden nap loptok. Te hol voltál, Viktor, amikor a családod közpénzen meggazdagodott?

- írta bejegyzésében.

Hú, csávókám, hát azért ez nagyon lenn van

- kezdte Gyurcsány Ferenc legfrissebb videójának bevezetőjét.

Ventilálsz, nyilvánvalóan valamilyen problémád van. Beakadt ez nálad. Na, de szólnék, hogy te vagy a miniszterelnök. Az országgal van neked dolgod, te nem ellenzéki politikus vagy.

- szögezi le Gyurcsány.

te hol voltál? Mert ez szerintem jobban érdekli az embereket

Gyurcsány Ferenc szerint azokra a kérdésekre kellene választ adni, hogy a miniszterelnök hol volt akkor, amikor a lánya a "mi pénzünkből" a saját lábára állt, vagy hol volt akkor, amikor a lánya férje az ország egyik leggazdagabb embere lett?

Erre én is kíváncsi lennék, hogy mit csináltál.

Gyurcsány Ferenc azt is elmondja, hogy

talán inkább kormányozni kellene, nem pedig most már 1989 óta velem foglalkozni 

Azt is megjegyzi:

Szóval, ha jól értem 800 milliót költöttél el most a közpénzből énrám? Hogy megcsináltasd a valaha volt legdrágább kampányfilmet?

Azt is megfogalmazta:

Na de, ha ennyire érdekellek, kövesd az oldalamat, kommentelj, hidd el, sokkal olcsóbb lesz

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Utánam az özönvíz! Üresek a széksorok! Ennyit a baloldali összefogásról!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FLETÓ
Utánam az özönvíz! Üresek a széksorok! Ennyit a baloldali összefogásról!
kissé felnőttem
@FLETÓ: a meccs vagy bunda vagy bukás bohocka a fejedelmed nem egy szent csak magáról hiszi.
namihami
Hát így lehet, kell (egyetlen ""szép bayeri"" kifejezés nélkül) egy nímandot a sárba taposni. Megtette már valaha régebben, szemtől szembe is (nem is mer senki ellenzéki színe elé kerülni), de a beleégetett trauma azóta is megvan Vezénylőnkben. Nem is hajlandó más, mint a vattaemberei előtt hinteni az észt. Esetleg a mikrofonállványokkal áll szóba, mert azok nem mernek eltérni az előre kezükbe adott kérdésektől. Az önfényezésre pedig csak bólogatni és ujjongani mernek.
Clavigo
Ez nagyon tuti..!!! Remélem ,,kegyes Urunkat,,,Zsebberecska ( áldassék a neve ),,ha meglátja,,,szétbassza az ideg a Kolostorban... ( bár akkor meg csupa szar lesz a környék)
nezelodo
A Fletónak jó reklám ez, a hívei a térdüket csapkodják fuldokolva a röhögéstől, hogy ennyire be van szarva tőle a Viktor! Szegényt ennyire nyomasztja a 2006-os tv "vita", amikor "böszme módra" felmosta vele a stúdiót. Hej, ha akkor is elbújhatott volna a függöny mögé, a záporozó kérdések elől, mint a parlamentben!
yazo64
Melyik lenne sikerfilm?:)

- Gyurcsány: Elkúrtuk
- borkai: Megkúrtuk
- szájer: Megkúrtak
tudode
Valójában annak vagyunk tanui, hogy ugyanúgy felhasználta az öszödi beszédet, mint a járványt, normálisnak nem mondható céljai eléréséhez!
.
Mit is ír a Wikipédia az öszödi beszédről:
.
hu.wikipedia.org/wiki/%C5%90sz%C3%B6di_besz%C3%A9d
-
Amelynek az volt a lényege, hogy Gyurcsány Ferenc végsősoron az ország érdekében, akit kötött a koalíciós kényszer, a reformok elmaradása miatt ragadtatta el magát!
.
Ami örök riválisát illeti, leizélte/ti a reformokat magasról, centralizálási-, kiszervezési, átszervezési őrülettel úgy összekavarta az államot, többek között a 250 éves, független Állami Népegészségügyi, és Tisztiorvosi szervezetet is, amelyetnek a járvány idején testközelből, közel 30 millió áldozattal tapasztalhatta mindenki.összelittyentve a militáris operatív izét, háborús veszélyhelyzetel alátámasztva a SS hatalmát

---- Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/komoly_gondok_forrasa_az_antsz_szervezeti_atalakitasa
---------------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy volt jobkeze is 180, 360 pontban sürgette a reformok bevezetését
.
----- 180 pont Magyarország fenntartható felzárkózásáért
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
------------------------
.
Aztán
.
----- VERSENYKEPESSEGI PROGRAM 330 PONTBAN - MNB
mnb.hu/letoltes/versenykepessegi-program.pdf
---------------------------------------
.
Olaszországban kotyogta el, a migráncsellenes párt párt meghívására, hogy őkelmét nem kényszeriti koaliciós kényszer,, szentűl abban a hiszemben, mindenféle papír nélkül, hogy megváltotta a saját országát, miközben leizélve a reformokat, befejezte a saját spéci rémképének megfelelő diktatóráját!
----------------------------
.
Tehét szegénységi bizonyítvány attóll, akinek papírja van arról, hogy
.
---- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
-----------------------
.
Tehát...
verőce21
Ferenc testvér ezekkel a kirohanásaival ki is írta magát a hazai politikából!

Stílszerű évfordulós megemlékezése volt az "öszödi böszmének."
fergeteg
Tetves balos zsiványok,basszátok az anyátok !
yazo64
@csak úgy...: Köszi:)
Nekem nem sikerült lementeni:\
gina
OV beszart a proli gatyájába annyira fél Gyurcsánytól, az meg valamit tudhat erről a rühes elmeteg cigányról--- valami van
verőce21
Igen, 800-at!
Meg aztán kifizettük annak idején Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit, legalább is azokat, akik nem akasztották fel magukat.
creativehun
@fergeteg: Az vagy amit mutatsz magadról. Már ismerlek. Te leszel az első aki jövőre letagadja,hogy valaha a fideszre szavazott.
creativehun
@verőce21: Az pár fillér .ahhoz képest amit orbánék elloptak vagy amit a ruszkiknak meg kínának kifizetünk. Helló.. Jó reggelt. Ideje lenne felébrednetek!
Istenakinincsen
Szerintem az a híres öszödi beszéd csak egy egyszerű őszinte beszéd volt.
Akkor jött rá hogy a párttársai is átbasszák.
Szerintetek miért hemzsegnek pártok és politikusaik a parlamenti részvételért?
Dolgozni akarnak vagy dolgoztatni?Miért tülekednek a nagy kondér közelébe?
Ti rakjátok tele a kondért és ők szedik ki a javát...ezért vannak ott.Élősködők ezek mind(tisztelet a kivételnek).
Dolgozzunk meg a morzsákért,hogy az élősködők dőzsölhessenek!
Jól van ez így?
creativehun
@Pegero: No mesélj! Mit követett el? Had tudjuk már meg mi is..mi az a főbenjáró vétek ami miatt szerinted a mai napig kanosszát kellene járnia?
creativehun
@Pegero: Csacsi fiú.Ne mond meg nekem mikor igyak és mit. Látom te már feltöltekeztél a kedvenc gondűző italodból azért kommunikálsz Bayer stílusában. Mellesleg azt ugye tudod..,hogy ez már megint egy szánalmas fideszes mellébeszélés..csak ahogy szoktátok. Ezt nyomatjátok ..értelmes válaszok helyett ..és a bugyuta lakosság jelentős része megdöbbentő módon vevő az ilyen ökörségekre ahol válasz helyett mellébeszélés van. Gondolom ..szeretik az ilyen "értelmes szöveget"...főnök..mennyi lesz a bérem januártól.?? hmmm..januárban nem érdemes kukoricát vetni mert elfagy...No..így kommunikáltok ti.. A válasznak köze nincs a kérdéshez. perzse..hogyan is lenne..amikor nem vagytok képesek értelmes választ adni..inkább mellébeszéltek...Szánalmas ficsúrok..
JAJMÁR
Unalmas már az őszödi beszéd, de a Gyurcsány is. Megy a színjáték, amiben a Gyurcsány a főellenség, ehhez hozzárakták a Karácsonyt, őket le kell győzni, amit nyilván meg is akarnak tenni! Ez a forgatóköny. Lapos, elclsépelt, igénytelen!,
Annnnnnyira unom az összes szereplőt, hogy követelem, legyen már valami más! Kiszedni és eldobni a beakadt lemezt az összes szereplővel együtt!
Aki ezt megteszi, nálam az lesz a nyerő!
FLETÓ
@verőce21: Bizony! Aztán Gordi csak széttárta a kezét, s annyit mondott: "Nem értettünk hozzá!"
simmering73
"Magyarország tragédiájának is lehetne nevezni, hogy egy hazugság 15 éve tartja magát, és az sem zavar senkit, hogy ez a hazugság megalapozta az utána következő fasiszta diktatúra bevezetését. Ez a hazugság nem Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde volt, hanem annak fideszes interpretációja, amiből a 15. évfordulóra legendát is gyártanak. Ez a hazugság arra hivatott, hogy megindokoljon és legitimáljon egy önkényuralmat, amelyhez képest az őszödi beszéd egy jelentéktelen belső pártesemény."
nepszava.us/orban-oszodi-beszedrol-szolo-hazugsaga-alapozta-meg-a-diktaturat/
ómió
Hű, "csávókám"! És mi van azzal a 14000 milliárdnyi "közpénzzel", amivel "regnálásod alatt" az államadósság gyarapodott!? Tudod: amiből nem vettetek, nem építettetek semmit és senki/semmit nem támogattatok! Sőt! Azon túl még ezerrel népzsebeltetek is!
FLETÓ
@ómió: Tudod! A zsebre tett kézzel van a gond! Nem a zsebre tett pénzzel!
Néro
@durbincs: hal farok hal farok. Mindig lehagyja az 1-est. Bányás Bérköcsöge ? Az meg milyen lehet? Majd küldjön már egy tükörképet magáról hátha akkor kiderül az meg húúúgy is néz ki. meg micsoda. Üdv.
kulabombaafityiszre
@verőce21: tegnap, 22:30
Reklámozd nagad milyen tájékozatlan hülye vagy.
A Wallis még 1998–99-ben, Bajnai Gordon vezérigazgatósága előtt lett a Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa. A cég a víziszárnyaspiac összeomlása miatt 2003-ban – a megmentésére tett többszöri tulajdonosi próbálkozás ellenére – 5,5 milliárd forint adósságot hátrahagyva csődbe ment. Beszállítóinak jelentős része nagy veszteségeket szenvedett.[9] Maga a Wallis csoport 10 milliárd forint veszteséggel szállt ki a befektetésből.
A média több hullámban foglalkozott az üggyel, amelynek során számos valótlan állítás látott napvilágot Bajnai és a Hajdú-Bét kapcsán. Későbbi bírói ítéletek több médiumot helyreigazításra köteleztek.
Nyírfa
Csávókám nélkül: Oké.
De még okébb, ha előrukkol a belengetett bizonyítékokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.