A szerdai komment háború után, ami Orbán Viktor bejegyzése alatt zajlott Kocsis Máté újabb üzenetet címzett Gyurcsány Ferencnek, ezúttal a közösségi oldalán.

Kocsis Máté elmondta miért veti meg végtelenül Gyurcsányt és miért kellett volna "eltakarodnia a közéletből"

Bejegyzését azzal kezdi, hogy Gyurcsány nagyon szépen, szeretettel és tisztelettel szokott beszélni édesanyjáról, amit megért és helyesnek is vél. Arról is mesél, hogy ő is végtelenül szereti az anyukáját.

Csakhogy az én édesanyámra – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt.

- emelte ki bejegyzésében.

Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is.

- ezzel folytatta bejegyzését, majd lezárásként azzal folytatja, hogy a Gyurcsányt követő néhány fiatal erről szerinte nem tud és nem is emlékezhet rá, nekik ajánlja a most készülő filmet.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én nem dicsekednék azzal, hogy anyám azok között volt, akik megsebesítettek többszáz rendőrt, rettegésben tartottak százezreket, felégették a fél várost, kirabolták a köztévét, tankkal hajtottak a tömegbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Én nem dicsekednék azzal, hogy anyám azok között volt, akik megsebesítettek többszáz rendőrt, rettegésben tartottak százezreket, felégették a fél várost, kirabolták a köztévét, tankkal hajtottak a tömegbe...
kereső
@Aki Én: Bizony, 390 rendőr szorult kórházi ellátásra. És a nagy "forradalom" minfen kárát fizette az egész ország. Csak a Kossuth tér teljes talajcseréje 4,2 milliárdot kóstált.
Aki Én
@kereső: El tudod képzelni ugyan ezeket, ha orbán miatt vonulna utcára százezres tömeg?
Akkor is hősök lennének? Pláne, ha felgyújtanák a várost?
Még egy ,,ficsúrra" is összeszalad a szekta szemöldöke, mert az elmebeteg hazaáruló tolvajt nem lehet kritizálni.
Képzeld, ha megrohamoznák a közröhej tévét.
Azt láttuk mit szóltak ahhoz, mikor képviselők akartak jogosan bejutni...
Elmebeteg, buta férgek ezek mind.
gina
@vacsi: Tőged sem az eszedért szeretnek mert nincs te idióta, a régi idők rosszak voltak de a maiak tetsuenek te varom ekkora mocskot mint te vagy te elmebeteg nulla
kulabombaafityiszre
Mivel az édesanyjára állítólag gumilövedékkel lőttek ezért kocsis máté meghasonlott és átment csokis mátéba
a meleg közösség valamint az alaptörvény atyja ereszmászó szájer nagy örömére.A kérdésem csak az,mi lett volna csokis mátéval,ha a gyurcsány(sic) megfogadja a nyitrai beszari fideszes követelését és éles lőszerrel lövet a trömegbe.Akkor csokis máté még a buzi mellé pedfil is lenne?
gina
Bagoly mondja verébnek,... te aljas kis sz@ros gazember, mit irogatsz Gyurcsányról?? az 2006 vagy elöbb volt és nem is igaz de ez igen te szemét patkány "" Rákosmente lakói ellen is bevethetik az új sokkolókat, ha tüntetünk a Fidesz ellen? " Ez mi te buzi szemét?? Veszitetek patkányok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.