A szerdai komment háború után, ami Orbán Viktor bejegyzése alatt zajlott Kocsis Máté újabb üzenetet címzett Gyurcsány Ferencnek, ezúttal a közösségi oldalán.

Kocsis Máté elmondta miért veti meg végtelenül Gyurcsányt és miért kellett volna "eltakarodnia a közéletből"

Bejegyzését azzal kezdi, hogy Gyurcsány nagyon szépen, szeretettel és tisztelettel szokott beszélni édesanyjáról, amit megért és helyesnek is vél. Arról is mesél, hogy ő is végtelenül szereti az anyukáját.

Csakhogy az én édesanyámra – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt.

- emelte ki bejegyzésében.

Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is.

- ezzel folytatta bejegyzését, majd lezárásként azzal folytatja, hogy a Gyurcsányt követő néhány fiatal erről szerinte nem tud és nem is emlékezhet rá, nekik ajánlja a most készülő filmet.

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én nem dicsekednék azzal, hogy anyám azok között volt, akik megsebesítettek többszáz rendőrt, rettegésben tartottak százezreket, felégették a fél várost, kirabolták a köztévét, tankkal hajtottak a tömegbe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Már csak a Kaleta vagy a friss győri pedofil megvetése lehet hátra. A melegvonulat már, orbáni parancsra, felsorakozott.
creativehun
Máték! Menj haza szépen anyucihoz...aztán legközelebb vigyázz rá,hogy ne keveredjen fideszes csürhe közé...akkor nem lesz baja! Furcsa módon engem nem ért inzultus..és hozzám hasonlón még vagy 9,6 millió enber ugyan így van ezzel. csináltátok a szarkeverést..aztán nem jött össze.
creativehun
@Pegero: Én Ferenc vagyok...a sötét bunkó sem rossz név..de jól kicsesztek veled az őseid ha ilyen nevet adtak. Néked is egészségedre!
gina
Nem vagyok Gyurcsány szerető, de ti mocskos fidesz gazemberek már régen kellett volna hogy eltünjetek a felszinről. csak ennyit tudtok??? 11 év után is vissza a múltba, prolik és elmebeteg csaló tolvaj banda egy elmebeteg cigánnyal az élen ... Nagyon gyenge .
gina
@Pegero: Akkor mi OV?? egy sötét zsiros cigány paprikajancsi
sziralisa
@namihami: Nem haszontalan néha a tényekkel is tisztában lenni kedves namihami. Kaleta Gáborról is illik tudni, hogy még 2002-ben került a külügyminisztériumba az amerikai főosztály referenseként, 2007-től már a Gyurcsány kabinet küldte ki Los Angelesbe konzulként . 2017-ben pedig úgy lett perui nagykövet, hogy a parlament külügyi bizottsága egyhangúlag támogatta, többek között Mesterházy Attila, Demeter Márta, Gyöngyösi Márton is.
Istenakinincsen
Ki a lófasz ez a tökfejű?
Ilyen tökorrúakat kiraknak a frontvonalra...aztán eltüntetik és jön egy másik féleszű.
Ez a fidesz taktika része?
Ennyi barmot ritkán látni egy helyen.
Nem lenne egyszerűbb megmondani mit akarnak és miért/kiért.
Hazudni és hazudtatni jobb?Vagy így kényelmesebb?
graycivil1
"Ócska kis proli, igazi kretén, barom állat" (quoted by Bayer)
graycivil1
"te csupasz pofájú f*sz, hogy lépj hátra egyet, és b**zd arcon magad" (Bayer)
creativehun
@Pegero: Hát kérlek...ha valamit mondani akarsz mond..nem nyitogatok meg linkeket.Egyet sem.
Yoda69
Kocsis köcsög Máté te is eltakarodhatnal végre.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egyszerű? Inkább együgyű, sőt primitív

A szeka.blog : „A közvetlen, egyszerű, jópofa fickó imázsa jól áll a kissé megpocakosodott, őszülő, sőt néha joviális kinézetű miniszterelnöknek”

Ez az enyhén szólva is a valóságtól igencsak elrugaszkodott – hogy egy aktuális jelzőt adjak: ennyi benne az igazság, mint a napokban folyó öszöd-cunamiban =)) – állítás a blog „TÉNYLEG A NÉP EGYSZERŰ FIA ORBÁN VIKTOR?” (hasonlóan lightos) című bejegyzéséből való.
Schiffer (nem a Bandi) mester írta a derék origo.hu-n néhány éve: „itthon egy politikus kicsit is odafigyel az öltözködésére, rögtön belekötnek, hogy miből telik neki „méregdrága” ruházkodásra, így aztán a legtöbben jó messzire elkerülik az öltözködéssel való kommunikáció kifinomultabb csatornáit. Más nem lévén, marad a köznapi megoldás, a kissé elfáradt, véletlenül sem kitalált ’egy vagyok közületek’ öltözet. Ennek aztán vannak különböző alfajai a kisvárositól a vidéki vállalkozóson át egészen a lepusztultig”!
Ennél valamivel frappánsabban fogalmazott Bősz Anett pár napja: „A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa-csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal, sem a közösséggel, amelynek része”!
Nos mindezek alapján igencsak egyértelmű, hogy ha és amennyiben Orbán az „egy vagyok közületek” figurát játssza, az azt jelentené, hogy ilyennek látja a népét! =))
Azonban a dolog – szerintem – ez ennél sokkal egyszerűbb: ő egy ilyen primitív bunkó: egy arrogáns, erőszakos műveletlen paraszt-suttyó, akin az elmebaja egyre jobban elhatalmasodik.
Az viszont egyértelmű, hogy ez igencsak ragályos: legalább is a közvetlen környezete állapota erre mutat! =))
justhpeter
Látom fel van indulva mindenki. De mi van, ha ez az egész gyurcsányozás másról szól ? H valóban az öszödi beszédről szólna akkor ezt is elba@ták, mert azzal a fideSS csak nyerőpontokat kapott Fletótól és azokkal nem is illene kérkednie ennek a kutyaütő cdapatnak. Szerintem ez a töri mára van kihegyezve, a parlamenti Fudan ügyre. Sima primitív elterelés, hiszen Fletó egy fogatlan oroszlán-féle.
dr. prédikátor
mátéka te kis köcsög!!! ,inkább a fitymaszos buzi társaiddal foglalkozz!!!
csipetke
Amit Gyurcsány tett,az hangyányi a fidesz 11 éve tartó rombolása után. Százmilliárdokat loptak el,százmilliárdokat sz@rtak el felesleges puccos,drága fenntartású stadionokra,ami jól működött,azt elüldözték,vagy szétverték,lásd:-CEU, MTA,egyetemek,stb.Hagyták szinte teljesen lepusztulni az egészségügyet,hagyták elmenni az eü-s szakdolgozókat,orvosokat, a járvány/válság alatt mindenhol nemkevés pénzzel támogatták az önkormányzatokat,nálunk orbán az önkormányzati bukta miatti infantilis bosszúja miatt még mindig fojtogatja őket.Zsákszámra ömlesztette orbán a magyar adófizetők sokmilliárdját a külhoniaknak,és lehetne sorolni,hogy a fidesz,azaz orbán,(merthogy ő maga a fidesz,és egyszemélyben a kormány) hogyan,hányféle módon züllesztette le az országot az utolsó előtti helyre Európa országai között. Úgyhogy melegmálé jobban tenné,ha a saját portájuk előtt sepregetne,ugyanakkor tudom,hogy ő is csak egy a sok fideszes láncos-kutya közül,akiknek ki van adva,hogy mit csaholjanak.Nyilván szabadszemmel igen jól látható "jutifalatot" kapnak érte.
vacsi
Gyurcsányt és bandáját én is mélységesen megvetem. Igen, a vizitdíjhoz kapcsolódó kijelentése miatt: "jelképes összeg". Mármint neki! Én egy hétig főztem belőle...
vacsi
@Horizont: Igen! Amit lehet, a kertből eszünk, szeretjük a leveseket, főzelékeket. És állatokat is tartunk. Vásárolni csak lisztet, cukrot, tejet veszünk - ma is.
Gazella
Én azt várom, de nagyon, hogy te és a zsírhájad plussz seggesek a börtön mély bugyrába tünjetek el.. vagyon elkobozással, de még a rokonoktól is
terlasz
@vacsi: "Én egy hétig főztem belőle."
Kinek a vacsiját főzted, kit tettél el lábalól a kőleveseddel? Most nincs 300 Ft (csóróknak visszatérített) vizitdíj csak belehalsz az egészségügybe. Igaz, százezrekért, milliókért magánklinikán is gyógyulhatsz.
kereső
Egy hazug rendszer , hazug támogatója -és képviselője természetesen megveti azt, aki igazat szól.Milyen dolog már az?? Igazat mondani?!
kereső
@sgl: Ugyan mit vársz tőlük? Az mszp-től?Hiszen a "szociális népszavazás" estjén az eredményhirdetéskor Horn Gábor megmondta a tutit. "...nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a picsába". Holott a népszavazás pontosan a szdsz egészségpolitikájáról szólt!. És a népek jobbára nem is a 300 Ft miatt mentek el szavazni, hanem az szdsz arrogáns, pökhendi poltitkusai miatt, akik nem igazán vették a fáradtságot, hogy a lényeget megértessék - mondjuk a @vacsi szinten lévőkkel.És persze természetesen nagyon megsértődtek, amikor Gyurcsány menesztette Horváth Ágnest.Legjobban Horn volt felháborodva- borult is a koala azon nyomban. (mi kellene történjen ahhoz, hogy a kdnp "megsértődjön" orbánra??)
tudode
Azon a jeles napon, amely megalapozta karaktergyilkolással a sunyi félművel paraszt diktatúrHÁJÁT. feltűnő, hogy őfélesége sleppjéből többnyire csak azok ocsmánykodtak, akiket "hűségük" jutalmául még nem ajándékozott meg egy zsíros állással, egy budai öröklakással, nevezetesen az ország vámszedői még tarcsa marcsát játszanak!
.
Igen ám, de azt írja az újság, hogy olyan vesszőfutásnak vagyunk anúi, amely a honfoglalás óta nem sújtotta ezt a jobbsorsra érdemes országot
.
------ Orbán őszödi beszédről szóló hazugsága alapozta meg a diktatúrát
nepszava.us/orban-oszodi-beszedrol-szolo-hazugsaga-alapozta-meg-a-diktaturat/
.
„””Magyarország tragédiájának is lehetne nevezni, hogy egy hazugság 15 éve tartja magát, és az sem zavar senkit, hogy ez a hazugság megalapozta az utána következő fasiszta diktatúra bevezetését. Ez a hazugság nem Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde volt, hanem annak fideszes interpretációja, amiből a 15. évfordulóra legendát is gyártanak. Ez a hazugság arra hivatott, hogy megindokoljon és legitimáljon egy önkényuralmat, amelyhez képest az őszödi beszéd egy jelentéktelen belső pártesemény.”” (..)
-----------------------------
.
Miközben a bársonyhokedli pályázó átment piaci kofába, az Édesanyja szoknyájából ócsárkodva!
.
De kevesebb van már előre ebből a cirkumparádéból mint hátra, mert repedezik a hallgatás fala, az egyeduralkodó nem csak a csicskáit, az egész országot magával rántva, és az ország kezdheti előről a kiherélt, sarjadzó demokrácia felépítését, nagyobb lemondással, mint a világégés után, mivel a lelkiterror nagyobb kárt okoz bárminél!!!.
.
Őfélesége szintén jogÁSZAI sutba dobhatják a diploMÁJUKAT, mert az élet iskolájában bukásra állnak!
simmering73
Gyurcsánynak egy óriási bűne van. Hogy ti még nem rohadtok mindig a Csillagban.
Szevasztok
Ezért nem számoltatták el Ferit, néküle sohs nem lett volna kétharmad.
dr. prédikátor
@vacsi: Úr isten!!! mekkora lehet a sötétség a fejedbe!!!na ja, te is a birkatáborhoz tartozol!!! bégess csak!!!
vacsi
@Horizont: @terlasz: @dr. prédikátor: Mint már mondtam: kinek mi fáj...
kereső
@sgl: El vagy tévedve egy kicsit. 2009-ben, amikor Gyurcsány lemondott 79 ezer körül volt a kórházi ágyak száma, mostanra 70 ezer alatt van. Igen - Molnár nagyon jó eü. tervet!!!/reformot rakott össze, több biztositós modellel- amit aztán az mszp és fideSS közös erővel kiherélt. Ne feledd, hogy akkor már működött Járai pannon biztositója, amely az eü-re szakosodott.
Az egész reformot az szdsz nem magyarázotokkal, és érvekkel akarta megavlósitani, hanem erővel lenyomni az emberek torkán- pökkhendien, és arrogánsan.És ne feledjük, hogy az eü. személyzet is- orvosok, ápolók, és főleg az orvosbárók mennyire ellene voltak. Bezzeg, amikor Gyurcsány visszavonta a vizitdijat, rögtön tartották a markukat, mert Nekik bevétel kiesésük keletkezett- kárpótolja őket ezért ma költségvetés!!Na akkor kellett volna világgá zavarni az összes nagyhangút, meg a fideSS-t a szoc. népszavazás miatt.
namihami
@Málna: ""Ne cak azt nézzék, hogy mit mondok...""
Ez a kis ""gázkazán"" is hitelesebb lenne, ha nem csak most lenne ez a hirtlen jött műfelháborodása. Ha az eddigi nyilatkozatai nem éppen gyökeresen ez ellen a dumája ellen szólnának.
Toller Béla
Nagyon hülye kocsis ! Anyádra nem gyurcsány támadott, hanem a rendőrség, a megfelelő figyelmeztetés kiadása után három órával. Ma ezért 500 ezer forintot fizetnétek, fejenként ! Tempora mutandis... Anyád vagy süket, vagy szándékosan kereste magának a bajt egy olyan tömegben, amelyik a fennálló demokratikus feltételek közepette is terrorista megoldásokat akart nyélbeütni ! Anyád politikailag egy képzetlen, félrevezetett, megtévedt alak, szegény., No, és hogy s mint van mostanában ? Mit szól a fiához ? Nem szégyenli ? Nem mutatja ?
Macskaszem
Van róla fénykép, hogy anyád ott volt, vagy csak hazudod a hatás kedvéért?
Csak mert most hallom először, és nem hiszem, hogy 15 éven át csendben hurcoltad volna ezt a sztorit ha megtörtént volna. Mindenesetre én nem sajnálom akkor se ha ott volt, ugyanis a támadást nem a rendőrség kezdte, hanem orbán csőcseléke, aminek ezek szerint anyád is tagja volt. Erre nemhogy büszke ne legyél, hanem szélgyelld magad anyád helyett IS, te büdös bunkó..
kereső
@Macskaszem: Volt anno egy "megfigyelési" ügy is. Ott is az Anyukát figyelték meg. Tudták még a nevét is, meg hogy mikor született. orbán meg lobogtatta az üres dosszét.
ómió
Szó, mi szó, ez van! Még, ha efftársilag lehazudnák is!
Peller Anikó
@ómijó: itt az alkalom segghülye, hogy végre elolvasd az öszödi beszédet, bár megérteni nyilván úgyse tudnád miről szólt. De kérhetsz telefonos segítséget.
Málna
@namihami: Ne terelj! Itt van feketén-fehéren, hogy amit hiányoltál, már megtörtént.
Aki Én
@Málna: Nagyon reméltük, hogy a meleg csávó elítéli a pedofilokat. Mégha műbalhé is, hiszen szerették volna eltusolni, de mindenképp megúszta büntetés nélkül.
Aki Én
Én nem dicsekednék azzal, hogy anyám azok között volt, akik megsebesítettek többszáz rendőrt, rettegésben tartottak százezreket, felégették a fél várost, kirabolták a köztévét, tankkal hajtottak a tömegbe...
kereső
@Aki Én: Bizony, 390 rendőr szorult kórházi ellátásra. És a nagy "forradalom" minfen kárát fizette az egész ország. Csak a Kossuth tér teljes talajcseréje 4,2 milliárdot kóstált.
Aki Én
@kereső: El tudod képzelni ugyan ezeket, ha orbán miatt vonulna utcára százezres tömeg?
Akkor is hősök lennének? Pláne, ha felgyújtanák a várost?
Még egy ,,ficsúrra" is összeszalad a szekta szemöldöke, mert az elmebeteg hazaáruló tolvajt nem lehet kritizálni.
Képzeld, ha megrohamoznák a közröhej tévét.
Azt láttuk mit szóltak ahhoz, mikor képviselők akartak jogosan bejutni...
Elmebeteg, buta férgek ezek mind.
gina
@vacsi: Tőged sem az eszedért szeretnek mert nincs te idióta, a régi idők rosszak voltak de a maiak tetsuenek te varom ekkora mocskot mint te vagy te elmebeteg nulla
kulabombaafityiszre
Mivel az édesanyjára állítólag gumilövedékkel lőttek ezért kocsis máté meghasonlott és átment csokis mátéba
a meleg közösség valamint az alaptörvény atyja ereszmászó szájer nagy örömére.A kérdésem csak az,mi lett volna csokis mátéval,ha a gyurcsány(sic) megfogadja a nyitrai beszari fideszes követelését és éles lőszerrel lövet a trömegbe.Akkor csokis máté még a buzi mellé pedfil is lenne?
gina
Bagoly mondja verébnek,... te aljas kis sz@ros gazember, mit irogatsz Gyurcsányról?? az 2006 vagy elöbb volt és nem is igaz de ez igen te szemét patkány "" Rákosmente lakói ellen is bevethetik az új sokkolókat, ha tüntetünk a Fidesz ellen? " Ez mi te buzi szemét?? Veszitetek patkányok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.