A Nemzeti Sportnak adott interjújában többek között arról is beszélt a milliárdos, hogy kétlaki életet tervez új feleségével, Várkonyi Andreával – írja a Telex.hu.

Exkluzív interjút adott Mészáros: így tervezi az életét Várkonyi Andreával
Fotó: Propeller

A Telex.hu szúrta ki, hogy egy exkluzív interjú jelent meg a fideszes politikussal a Nemzeti Sport oldalán. „Nem fogalmaznék úgy, hogy elköltözöm, egyszerűen csak családi, praktikus okok miatt kétlaki életet alakítunk ki” – fogalmazott Mészáros. Hozzátette, hogy Felcsúton nőtt fel, és nem tudna innen elszakadni, „nagyon ragaszkodom ehhez a régióhoz érzelmileg, munkahelyi és családi okokból is”. 

Azonban a mindennapok és a munkánk szükségessé tette egy budapesti bázis kialakítását is. Vagyis Felcsúton is sokat leszek továbbra is, nemcsak amikor meccs van. De akkor, ha csak tehetem, mindenképpen

– tette hozzá. 

Közben az építési munkálatok a XII. kerületi Széchenyi-hegyen épülő j villájában már előrehaladott állapotban vannak. A hírek szerint ide hamarosan új feleségével, Várkonyi Andreával költözik majd be.

Az interjúban nemcsak magánéleti kérdésekről esett szó, hanem a Puskás Akadémia idei szezonjáról, Garancsi Istvánról és a felcsúti csapat teljesítményéről is. 

Forrás: Telex.hu, Nemzeti Sport
Fotó: Propeller

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@csak úgy...: Remélem,,a Sertéssel együtt ez a táskás szemű mediterrán típusú Entellektüel is bukni fog...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Málna: Hát,hacsak nem vagy Quasimodo a gázosnál biztos nagyobb sikered lenne az ágyban,legfeljebb a csekk lenne soványabb!
Eladott Ország
A siker receptje legyetek "bátorak." Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2021 Magyarországának ideál tipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most több mint 400 milliárdnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137496885_3759306677463911_5895243381060103202_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=cLITwRGB1C0AX_VjMLZ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eb0499702b563812ad21483cbd1b0d8a&oe=60D85147
namihami
Akkor most az Andrea lenne soron. Ő hogyan képzeli a jövőjét a Lölőkével, hol, hogya, de főleg, meddig? Lesz-e fánkozó, gyémántbolt és hasonlók? Vagy beéri annyival, ha Lölő átveszi neki az M1, M2 és a Tv2-t? Az inkább profil...
Yoda69
@simmering73: 18:16
Nem, azt a golya hozza :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.