A KDNP frakciószóvivője, Nacsa Lőrinc szerint a baloldal a válságot adóemeléssel és megszorításokkal kezeli, de a Fidesz-KDNP a válságban is segíti az embereket – írja az MTI. 

Nacsa: a baloldal tönkretette az országot, míg a Fidesz-KDNP a válságban is segíti az embereket

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: "a baloldal egyszer már tönkretette az országot" – adta hírül az MTI a frakciószóvivő csütörtöki, a 2022-es költségvetés munkahelyteremtési fejezetéről szóló videonyilatkozata alapján.

"Amikor hatalmon voltak ugyanis, nem munkahelyvédelemmel, támogatásokkal és adócsökkentésekkel kezelték a válságot, hanem további terheket róttak az emberek és a vállalkozások vállára: emelték az adókat, csökkentették a táppénzt, megszorítást megszorításra halmoztak, ezzel megduplázták a munkanélküliséget, és százezreket ítéltek megalázó segélyre"

– mondta.

Utána természetesen elérkezett a gyurcsányozós rész is. Nacsa szerint a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal "azóta sem változott", a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságot is "megszorításokkal, adóemelésekkel kezelték volna most is". "Ha rajtuk múlott volna, sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem jutott volna" – jegyezte meg.

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP a válságban is segíti az embereket. Hozzátette: a 2022-es költségvetés azt célt szolgálja, hogy a járvány után több munkahely legyen, mint azt megelőzően.

Forrás: MTI
Fotó: Orbán Viktor/Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Egyenlőre a Fidesz közeli emberek megsegítése sikerült.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pokróc
Az a baj Oli hogy nem éreztük ,nemérezzük . Ez kissé gáz nem ? Mennyé be xépen a boltba és nézzé körül és kérdezzél meg szépen embereket aztán talán megvilágosul mi az ábra . :-((((((((((((,
Pokróc
Olikám ,már mindenkinek tele van a t...ke az egésszel ,örülök hogy nektek nincs . :-((((((((((((((((
11 éve az álomvilágba élő a felcsúti trágyás paraszt hülyegyereket , a bukott megye 1 -es-footballistát a nemtudni milyen rendszert építőt ,az államcsínyt végrehajtót és szektáját kell nézni hallgatni . Mindenki ellenség .Belső -külső :-((((((((((. Az ellenzék, Brüsszel ,Usa ,IMF , Soros ,Migráns , Xóval mindenki ellenség ..Azer barát ,Orosz barát ,Kína barát , na mennyél te a jó pixába xépen amíg nem késő !
Pokróc
@Emmersson71: Ja vágom, észrevettem .nem mind1 ?
Pokróc
Mind1, Megválasztottak Magyarország élére 1 jelentéktelen senkiházi középszint jóval alatti bukott footballistát valami névtelen faluból mert valaki jó szövegeket írt neki amit aztán felolvasott, és nép 1 kisebb része pedig beszopta . Ennyi és nem több :-((((((((((((((((((((((( Tiszta Adolf H 1934 -1939 ig . Csinált 1 nemzeti szektát ,lesöpörte a politikai ellenfeleket , Vélt vagy képzelt ellenségeket keresett , bekebelezte az összes médiát aztán a többit mindenki láthatta. sajnos .:-((((((((((
kereső
Igen. Név szerint ismerjük a "megsegitett" embereket.
csak úgy....
azért az nem semmi föladat ,az éhezö "zombiknak" bemesélni,hogy nekik most sokkal jobban megy mint régen...,-és van hozzá bör a pofájukon!
solidedge
Egyenlőre a Fidesz közeli emberek megsegítése sikerült.
Quasimudo
@Pokróc: Nacsa (k) óvatosan, mert Lőrinc!
RonaGyuri
@solidedge: 13:31; ha így lenne még nem is lenne ekkora baj, de csak a közvetlen csókosoknak, de van bő másfél millió birka aki szív, de imádja !! =))
simmering73
11 év alatt sikerült Európa sereghatójává zülleszteni az országot. Ezért nem dícséret jár koma, hanem jobb helyeken akasztófa.
csak úgy....
@sgl: és akkor mihez kezdene a fidesz (nélkülük) ? ismered a "van másik" zenebohócot? - www.youtube.com/watch?v=q3lQYIKMEt8
gina
Ez az OV kép mindent elárul, egy bohóc cigány az ország első embere, szégyen és ők lennének a megváltók??? persze a lopásban hazugságban, még Gyurcsány is elbújhat ö csak reggel, délben és este hazudott ez a fidesz banda egyfolytában,,,,,
madlaci66
Ezek szerint én nem számítok embernek, mert én egy fillért se kaptam.
Néro
Ezeknek a barmoknak meggyőződése , hogy minden szavuk igaz . Amennyiben segítségnek gondoljátok , hogy mindenkit belerugdostatok az árokba akit csak tudtatok akkor százezreknek segítettetek. Ilyen moslék hazug utolsó aljas pökhendi tolvaj kormánya még sosem volt ennek az országnak.
graycivil1
Ezen a Nacsán szerintem mindenki röhög csak. A "poénjain" nem.
Gyurka80
@gina: Azért böszmeferi és dobrev-klán lopásban is legprofibb!
Clavigo
@Gyurka80: Neked se tünt még fel ,hogy Putris. ül a kasszakulcson ? Csak tudnám,,hogy a faszba maradtatok ti ilyen sötétek..Hol álltatok ti le a fejlődésben..? Magzatkorban ?? Gyagyás...
verőce21
A baloldal már háromszor tette tönkre az országot az elmúlt 30 évben!
bence
@Gyurka80: ! Utánuk nem fog még az ükunokád is kínai hitelt fizetni , de böszmeviktor barátod után nem is keveset !
csak úgy....
@verőce21: ...amiböl a fidesz több mint 15 évet kormányzott! :)
Hááááááá...Hááááááááááá...Háááá...!
tudode
Mi van!
.
Akkor amikor a gazdasági válság idején zokszó nélkül vette tudomásul a társadalom azt, hogy ha bajban van a haza minimum az, hogy mindannyiunk együtt sírjon/nevessöb a regnáló kormánnyal, amit ez a kleptokrácia nem érdemel!!!
.
Akkor amikor a felcsúti SS győzelme elején, az OECD közgyűlésén ámítota el hallgatóságát azzal, hogy
.
--- Orbán Viktor a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról (lesikálva a magyar fordítást)))
www.youtube.com/watch?v=8EpkC_TPYj8
.
Azt kukorékolva az egész galeri, hogy nesze nektek csotrogányok az inflációkövető nyugdíjemelés, a svájci indexálás helyett
----------------------------
.
Ellenzékben, a győzelem reményében elhúzta a mézesmadzagot az un. polgári körök keretében
.
---- Orbán lesz 14 havi nyugdíj 2006 Eger
www.youtube.com/watch?v=m1AG2NuFvgI
------------------------------
.
Persze jön a süket duma, a választás előtti évben, hogy "visszaadják" az a 13. havi nyugdíjat, amelyre volt 11 évük, és megint a nyugdíjasokat etetik a keserű kenyérrel!
.
((( Nagyon nehéz ezekről a politikai szélhámoSOKRÓL nyomdafestéket tűrően reagálni. )))
.
De hát legyünk különbek önáluk:
.
----- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
-------------------------
.
A rendszerváltás 16 éve forgatják a cinkelt blattot, ami azonkívül amit elkövettek saját haájuk ellen, még gombócból is sok(k)! Ami nem megy, ha valamit is jelent a hazájuk hagyják abba az ámokfutásukat!

.

.

.

.

.
tothjani
"százezreket ítéltek megalázó segélyre"
Igen 1,5 évig is többet kaptak munka nélkül mint aki dolgozott, de szerencsére már ilyen nincs az ember mehet közmunkára 57 ezer forintért és ha talál munkahelyet akkor fenyegető levelet írnak hogy amiért otthagyja a közmunkát ezért 1 évig nem is kaphat semmilyen segélyt ha a munka mégsem jön össze.
Az a fasiszta állat aki erre büszke az rohadjon is meg gyorsan !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.