Az „oltásellenes baloldal” megint álhírt terjeszt – tartalmazza az a közlemény, amelyet a Fidesz csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

Fidesz: Gyurcsányék áskálódása ellenére még mindig sikeres az oltási program
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A nagyobbik kormánypárt a DK frakciószóvivőjének, Varga Zoltánnak a nyilatkozatára reagált: a DK azt követeli, hogy a kormány fizesse ki az utazáshoz szükséges koronavírusteszteket azoknak, akik a keleti vakcinákkal való oltottságuk miatt nem utazhatnak szabadon külföldre.

A Fidesz szerint az „oltásellenes baloldal” még most sem hagyott fel vakcinaellenes tevékenységével, és tovább folytatják az álhírek gyártását.

Az igazság az – írták –, hogy a magyarok a beadott oltóanyag fajtájától függetlenül számos országba utazhatnak karantén- és tesztkötelezettség nélkül; a többi között Horvátországba, Törökországba és Csehországba .

A Gyurcsány vezette baloldal áskálódó politikai tevékenysége ellenére a magyar oltási program sikeres, a magyar lakosság 51,7 százaléka már megkapta az első oltást. A vakcina életet ment és a vakcina vezet bennünket vissza a régi, normális életünkhöz

– fogalmaz közleményben a Fidesz.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Tamás

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Na, kérem, itt tele vannak a széksorok! Ez a jobboldal!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Te elmebeteg kis putris, hiába próbálkoztok jobban nem tudjátok lejáratni az ellenzéket mint saját magatokat, annyira átlátszó az egész , nincs mibe kapaszkodni,?? most kezditek a migránsokkal és kiástok régen elfelejtett baromságokat, a választásnál nem fog bejönni te idióta zsiros tolvaj és bandád mindenki kiismert titeket 11 év elég volt, mentek a börtönbe hazug csaló patkányok !!!
Pálinkás Pál
szombaton érte el az 5 milliót..ma csütörtök..56 ezerrel több...dübörög a program...
gina
Érdekes te sötét zsiros putris, hiába okoskodsz az oltásaiddal együtt sehol nem vagy, nézz körül idióta, sok államban nincsenek beoltva és lezajlóban a harmadik hullám , ez nem a ti fidesz érdemeitek, agyhalott szekta, csak a hivőitek olyen hülyék hogy ezt beveszik,,hazug banda, az öszödi beszéd egy kis füllentés, hozzátok képest rohadékok !!!
CsipkeRózsa
@sgl: Most fontosabb Gyurcsány, hiszen két ok is van rá. Indul minielnökjelöltnek Dobrev Klára, és az összefogásban is hivatkozhatnak a "káros" hatású Gyurcsányra.
Nessy
@Horizont: Még a Pfizer tud pár ezer embert mozgósítani, és passz!
csak úgy....
@sgl: én is hiányolom fideszéktöl az aktuális soros ellenes propagandát! -pedig mi mindent áldoztak rá..
szerintem soros és simicska is boríthatna de inkább leszarják a búval bélelt és menthetetlen magyarokat,talán jogosan és tapasztalatból..
Cicamama55
Mi a csodáért szajkózza azt a fidesz, hogy Gyurcsány meg a baloldal oltásellenes?! Soha nem hallottam, hogy bármelyikük lebeszélne bárkit is az oltásról! Ez a papagály módszer az agyára megy az embernek bizony Isten! Nem hülye itt senki! :((
Néro
Egyben vagytok csak sikeresek a 30.000 halottban. Világelsők.
Peller Anikó
@Cicamama55: De, itt is vannak azért egyedek és a választók zöme nem akadémikus.

@Néro: még mindig sikeres a vírus elleni véfekezés:

1. ezer, ezer, ezer,
2. ezer, ezer, ezer,
3. ezer, ezer, ezer,
4. ezer, ezer, ezer,
5. ezer, ezer, ezer,
6. ezer, ezer, ezer,
7. ezer, ezer, ezer,
8. ezer, ezer, ezer,
9. ezer, ezer, ezer,
10. ezer, ezer, ezer,

Az annyimint 30 ezer.
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 17:43 ☻ A potrohos népirtó! Az általad lerohasztott egészségügy a világ legrosszabb adatait produkálja! 1 millió lakosra vetítve Indiában 178 halott van, nálunk meg 2960, azaz majd 17 x több! Ezért vagy tömeggyilkos és felelős!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/186056017_1108406049639301_3346703308355341846_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=x-DfNno_bS0AX8R49ez&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=70f55bd6acf96257521e525ccb2006d5&oe=60D45F88
134.bátor
Nem baj,hogy nem erről beszèl az ellenzèk? Nem azt kèrdezik mennyi van beoltva,hanem a keleti vakcinák utáni teszteket követeli, ill hogy ne az utazók fizessèk ki. Ezek annyira hülyèk,már nem látnak a gyűlölettől!
koszpeko
Valaki mesélje el nekem, hogy melyik mondattal oltás ellenes az ellenzék!?
Peller Anikó
@ÁderJános: „Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak. Aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza Magyarországra. És azért sem támogatják a határon túl élő magyarok számára a választójog kiterjesztését, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága, magyarul így sokkal könnyebben lehet csalni”.

Mondta Áder János 27 évvel ezelőtt, 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló parlamenti vitában. Azóta így (is) csalnak.

pestibulvar.hu/2018/02/12/dobbenetes-video-latott-napvilagot-ader-janos-nekiment-hataron-tuliak-szavazati-joganak/

168.hu/itthon/ader-hevesen-ervelt-amellett-miert-nem-helyes-a-hataron-tuliak-anyagorszagi-valasztojoga-145116
verőce21
Az ellenzék Macskajancsik gyülekezete...!
verőce21
@koszpeko: A tájékozatlanságodat olvasással pótold...!
verőce21
@koszpeko: Te egy szerencsétlen, tehetetlen Macskajancsi...! :)
FLETÓ
Na, kérem, itt tele vannak a széksorok! Ez a jobboldal!
koszpeko
@verőce21: Kuss!
Mosd ki a pofád a szartól!
Ne HAZUDOZZ!
Eladott Ország
@verőce21: ma, 20:02 ♦ A román bűnöző cigányod és bandája jóvoltából, világelsők vagyunk lakosságarányosan az elhalálozások számában! B@zdmeg a macskajajodat' te eszetlen fidesz barom!
A potrohos népirtó! Az általa lerohasztott egészségügy a világ legrosszabb adatait produkálja! 1 millió lakosra vetítve Indiában 178 halott van, nálunk meg 2960, azaz majd 17 x több! Orbán ezért is ( + a rokkant nyugdíjak) tömeggyilkos és felelős!
verőce21
@koszpeko: A tájékozatlanságodat olvasással pótold...!
koszpeko
@verőce21: HAZUDSZ!!!
Ugyanis nincs olyan amit ide hánysz.
Kussolj!
Szállj magadba!
Mosd ki a pofád a szartól!
verőce21
@koszpeko: A tájékozatlanságodat olvasással pótold...!
koszpeko
@verőce21: HAZUDSZ!!!
Ugyanis nincs olyan amit ide hánysz.
Kussolj!
Szállj magadba!
Mosd ki a pofád a szartól!
verőce21
Nem győztük besöpörni Brüsszelben a gratulációkat a sikeres oltási programunk elismeréseként...
ómió
Pedig az efftársi "oltáspártiság" elég hatékonyan fékezi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.