Orbán Viktor Londonba repült péntek délelőtt.

A szokásos péntek reggeli rádiós interjú után a stúdióból a reptérre ment a kormányfő, hogy Londonba repüljön. Ezzel kapcsolatban azt mondta el az interjúban, hogy a britek kilépésével meggyengültek a közép-európai országok az Európai Unióban. Orbán hangsúlyozta, hogy ki kell “velük építeni” egy kétoldalú gazdasági együttműködést, speciális területeket is fognak keresni pénteken Londonban.

A gépre szállás előtt egy fotót posztolt a kormányfő Facebook-oldalán, amin a legfontosabb kellékeivel látható. A kezében egy fehér ing és a mai Nemzeti Sport is látható.

Rádió után irány London. Minden kellék nálam. Fontos tárgyalás következik Boris Johnson brit miniszterelnökkel 

- írta a fotó mellé a miniszterelnök.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Észt vitt ? Azt kétlem , legfeljebb csak a szokásos hablatyát. Természetesen majd Siker Siker és Sikeres tárgyalásokat folytat. Amiben annyi lesz az összes Siker , hogy visszatalál a repülőtérre és azt is csak azért mert a bobbyk visszakísérik.
nemkati
A legfontosabb a Nemzeti Sport, anélkül egy tapodtat se! Meg remélem a lila nyakkendőt is viszi. Esetleg fel is veszi, mégesetlegebb, meg is köti (neki valaki).
ómió
Mi ez a szemrehányás? Hiszen a Lenin összes valamelyik kötete csak az efftársaknak való!
Emmersson71
@ómió: Ott van az Viktornál, csak a Mein Kampf kitakarja :P
ómió
@Emmersson71: Már te is összetéveszted őt Parizer Peti bolsevista-nyilas efftársaddal, vagy ez nálad csak a szokásos bolsi másrahazudósdi?
Nessy
Ha ennyit utazik, nincs egy megfelelő védő, amibe belehúzza utazásnál? Talán még meg van a szekrény alján az öltönyhöz és az ingekhez való! Elküldöm neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.