Orbán Viktor a szokásos pénteki Kossuth rádiós interjújában azt mondta, hogy őt is megviselte a járvány, hiszen bérből és fizetésből él ő is. Korábban Dobrev és Vágó is reagáltak rá.

Jakab is nekiment Orbánnak a mai megszólalása után: "És van bőr a képén. Maximum mások fizetéséből él"
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Jakab Péter sem maradt ki a sorból, közösségi oldalán azt írja:

És van bőr a képén. Orbán ma azt mondta, hogy – ahogy minden bérből és fizetésből élőt – őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él. Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot.

- kezdi bejegyzését, majd azt is hozzátette:

Ez az ember ma azt hazudta, hogy ő tudja, milyen bérből és fizetésből élni. Egy frászt tudja. Lövése nincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok, ahol csak két dolog biztos: az alacsony fizetés és a növekvő ár.

- úgy gondolja a bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság.

A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is.

- fűzte hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs: Magadat szórakoztatod, balfasz? Mert másokat biztos nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@verőce21: ennyire tellett?
Ide hànyod a hazugsàgaidat és én vagyok a hülye?
koszpeko
@Shikari: Fàj ugye?
Még jobban fog 2022-ben.
:DDDDD
koszpeko
@Shikari: fasiszta nàci te vagy és a fajtàd.
teuton57
Ez a balfasz hascsikari allandoan 2/3ot josolgat 2022re. Csak azt nem ertem, ha ennyire jo jos, evekkel elöre, akkor miert nem lottozik? Akkor milliardos lehetne, nem kellene 5 ft-ert mocskolodo kommenteket firkalgasson napi 12 oraban. Aztan fogadast is ajanlottan neki mar többször, hogy nemhogy 2/3 nem lesz, hanem meg 50% sem. 1 ft-ban sem mert fogadni...
Nessy
@teuton57:Én arra vagyok kiváncsi, ha az ország nagy részét eltakarítják, csak hívek meg a kegyencek maradnak, ki fog dolgozni és adójával eltartani ezt a sok léhűtőt ?
Németh István
Na most ez jakab úgy hülye ahogy van! Szóval nem is mondok rá többet mert egyszerűen egy senkinek tartom a nemzet egyik kártékony állatjának! Az ő fizetése amit érdemtelenül vesz fel az neki JÁRANDÓSÁG, ami tisztességes keretek közt nem JÁRNA NEKI!! a mások fizetése, az nem csupán járandóság, hanem illetmény >>mert megdolgoznak és tesznek érte! Nem a húsboltban botban szeletelik kemény munkával a párizsit hanem a nemzet igenzavaros dolgait próbálják úgy rendezni, hogy az minden állampolgárnak jó legyen! Ez nagyon kemény munka! Ezt és ennek a lényegét egy normális ember fel tudja fognia hülyék még csak elképzelni sem!
HA azonban tudja ezt a hülyéje, csak blöfföl akkor meg azért szégyellje a moslék igen hülye fejét mert a nemzet izgatás, felbujtás, rágalmazás bűncselekményét követi el! Ezért és ilyenért a Kádár rezsim alatt gyilok várt volna rá!!! DE nálunk DEMOKRÁCIA VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.