Kósa Ádám, a Fidesz európai parlamenti képviselője közösségi oldalára írt bejegyzésben osztotta meg azt a cikket, amelyben a hírlap Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési szakbizottságának meghallgatásáról kérdezte.

Hadházy nekiment Kósa Ádámnak: "Önök úgy hiszik ez a pénz önöknek “jár”, de a hatalmi körön kívül álló szemlélő ezt nem tudja másnak nevezni, mint közönséges lopásnak!"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A bejegyzést azzal tette közzé:

Még soha nem fordult elő, hogy választási kampányban részt vevő politikust hallgassanak meg “szakértőként”. Az sem, hogy bár a téma az egész Európai Unióra vonatkozik, a meghívott “szakértők” mégis szinte csak Magyarországgal foglalkozzanak. Mert ilyen a baloldal: hazát árulni, mindenáron és bárhol.

A bejegyzése alatt hamarosan megjelent Hadházy Ákos kommentje, amelyben azt írta:

Tisztelt Képviselő Úr!

Ha valakinek, hát önnek tudnia kell, hogy az EU-s politika nem külügy, sőt, nagyon is belügy minden, ami a brüsszeli intézményekben történik. Az EU nem egy külső hatalom, hanem egy klub, aminek tagjai vagyunk mi is – nem véletlen, hogy ön sem nagykövet, hanem képviselő!

- írja, majd azzal folytatja:

Egyáltalán nem véletlen az sem, hogy mindig Magyarországra terelődik a szó, ha az EU-s források felhasználása a téma. Ön is pontosan tudja, miért van ez: a párttársai idehaza olyan rendszert építettek ki, amiben szakmányban lopják ezeket a forrásokat és tömik vele a belső kör zsebét, tartják fenn belőle az egész mocskos rezsimet! Önök úgy hiszik, hogy ez rendben van, ez a pénz önöknek “jár”, de a hatalmi körön kívül álló szemlélő ezt nem tudja másnak nevezni, mint közönséges lopásnak!

Hadházy nekiment Kósa Ádámnak: "Önök úgy hiszik ez a pénz önöknek “jár”, de a hatalmi körön kívül álló szemlélő ezt nem tudja másnak nevezni, mint közönséges lopásnak!"

Kép:Facebook

A bejegyzés itt tekinthető meg:


Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
kósa/rokon/ádám arckifejezése rendkívül árulkodó!
Néro
Kósa Úr ! Megint megtámadták a tolvajok gyülekezetét .Most mondja meg hát milyenek ezek ! Egyébként csak szólnék nem a Országgal van a probléma hanem Önökkel. A szemét kilopjátok az embereknek érted szemét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.