Orbán Viktor mai kijelentésére, amely a rádió interjúban hangzott el, többen is felkapták a fejüket.

Dobrev ismét nekiment Orbánnak: "a miniszterelnök és a luxusban élő holdudvara a bérből és fizetésből élők adóiból urizál, és ezek után még siránkozik"
Fotó:MTI/Kovács Attila

A járvány azért megviselt bennünket, bérből és fizetésből élőket – én is közéjük tartozom

- hangzott el az interjú.

Dobrev előző bejegyzésével nem hagyta annyiban, közzé tett közösségi oldalán egy videót is, amelyhez azt írta:

Még viccnek is rossz, hogy Orbán Viktor a ma reggeli rádióinterjújában azt mondta, hogy a járvány megviselte a fizetésből élőket, és ő is ezek közé tartozik. Pontosan ő a felelős azért, hogy a járvány válságosan érintette a Sokakat!

Videójában azt is megjegyzi

Micsoda cinikus mondat ez, és ebben minden benne van arról, ahogy a fideszes kiváltságos kevesek, egyébként Orbánnal az élén, gúnyt űznek a tisztességes sokakból

A DK szerint Orbán Viktor a felelős azért, hogy a járvány és a válság megviselte a valóban bérből és fizetésből élőket, azt is kiemelte, hogy szerinte miatta tartunk ott ahol

Talán nem Mészáros Lőrincnek kellett volna milliárdokat adni

Azt is megjegyezte:

Szavaim nincsenek arra, hogy a miniszterelnök és a luxusban élő holdudvara a bérből és fizetésből élők adóiból urizál 10 éve, és ezek után még siránkozik

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Orbán nem fogja fel,hogy már a legelvakultabb fideszhívő se szopja be a szegénylegény dumát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Giovanni Alba: Arról beszéltünk, "kicsihuszár", hogy neked a színvonalhoz illő "felépítmény" már "urizálás"! Ezzel a bolsevik begyöpöltségeddel nem lehet mit kezdeni! Az olimpiát illetően pedig, azt egy ország vagy akarja, vagy nem! Ha a nihilista táborotok ezt polarizálni képes, akkor ott nem érdemes vele foglalkozni. "Sikerrel" megfúrtátok! Ez nem "dinnyeség", sokkal súlyosabb! Maga a Kun Béla-féle ország- és magyarellenesség! Amúgy meg, nem én kerestelek meg téged, bolsiék vezéridiótája, hanem pont fordítva történt! Szóval, ezt az "árnyékkilépést" címezd saját magadnak!
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
namihami
@Duke Nukem: 13.04: ""Sárga tengeralattjáró""? Vegyél elő egy Revolvert, egy Bors őrmestert vagy egy Helpet. Egyébiránt, ha belehallgatsz a Sárga tengeralattjáró B oldalába, ott már nem beatzenét, hanem zenei szviteket hallhatsz. És mégegy fontos apróság, 1966-67-et írunk. Akkor ez még forradalminak számított. Az előző generáció nyálas-nyúlós (a maga vonalán persze nem rossz) dalaihoz képest forradalmi lett. És a tinik (fiúk is) felismerték és ezért tomboltak érte. Ha nem Kádár korszakot írunk zenében, utazhatásban és sok egyébben (amikor pl. egy Beatles lemezt csak a Rákóczi úti kapualjban levő kisboltban tudtál beszerezni), akkor itt is többen csinálták volna ugyanezt.
Mutasd meg nekem azt a zenekart vagy szerzőt (légyen az ""könnyű"" vagy ""komoly"" zenei), amelyiknek nincs jobb vagy rosszabb szerzeménye. Arról nem is beszélve, hogy éppen ők tették ezt a zenét a szórakoztatózenéből a ZENE világába át. És, ha egy zenekar bekerülhetett a Brockhaus lexikonba, akkor annak már valamit azért villantani kellett.
(húúú, ez jó hosszú lett és még lehetne)
Giovanni Alba
@ómió: ma, 16:14
Igen, kicsihuszár. Az úgy kezdődött, hogy orbitális baromságot írtál a tőled megszokott arrogáns, kioktató módon.
"@ómió: május 30, 08:51
"Egy focimeccs a bolsi birkafajtádnak már "urizálás", bolsiék fajbarma!?"
Egy stadion a kert végében neked egy focimeccs?
Pancho Aréna, ezen a néven keresd."
Aztán tovább léptünk.
"ómió
@Giovanni Alba: És egy stadion - bárhol van is - efftársilag már "urizálás"? Efftársilag a foci az kizárólag "libalegelő-konform"? Hát, hacsak úgy nem...!"
Ezt nem hagyhattam válasz nélkül.
"@ómió: ma, 10:42
Tudom, hogy értelmetlen dolog veled vitatkozni, mert az értelmes érvekre süket és vak vagy, a narancsködben csak tapogatózol és vagdalkozol, de az igazsághoz tartozik az, hogy van egy darab focimániás miniszterelnök, akinek Felcsúton van a háza, és hogyan, hogyan nem, feltétlenül szükséges volt Makovecz stílusában egy stadiont felhúzni a kert végében. Annak a stadionnak a befogadóképessége a kétszerese a falu összes lakójának. Az a stadion nem akárhol van, nem is bárhol, hanem a minielnök kertje végében.
Igen, ez urizálás.
Ezt próbáld megemészteni, és lehetőleg hagyjál békén az ökörségeiddel."
Itt kellett volna leállnod, de nem, tovább nyomtad a sódert a gusztustalan minősítgetéseiddel megspékelve.
Az olimpiával nagyon el vagy tévedve. Népszavazási kezdeményezés indult, de ennek hírére a nagy elszántság hirtelen elillant. Mitől félt az illusztris társaság? Csak nem attól, hogy kiderül, nem is akkora az elfogadottság mint hirdették?
Megfúrtátok, mondod, mert felmerült, hogy kérdezzük meg azokat is, akiknek a pénzéből ment volna az egész. Erre a helytartótanács elsápadt vala, és reszketni méltóztatott. Azért egy népszavazási kezdeményezéstől becsokizni elég nagy gáz.
NKF
Csak az a baj,hogy a bagoly mondja a verébnek nagyfejű!Klárika nyugodtan kussolhat,kapott
mindent mint szamár a fület!
namihami
@NKF: Viktorka pedig, felesben az MDF-feil, elbolztolt egy TiIszti Kaszinót. Amiből kistafírozta apuci kőfejtőjét. És folytatta miközben magas állami posztot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.