Meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást! – fenyegetőzik a Jobbikból kilépett, majd azóta ideológiailag látványosan a Fideszhez közelítő Volner János.

Volner – aki saját magáról elnevezett kamupártot is alapított  – Facebook-videójában azt mondta, 

a saját fegyverét fogjuk a "baloldal" ellen fordítani.

Úgy véli, az már most is tisztán látható, hogy az előválasztás akár bűncselekmények elkövetésére is alkalmat ad, Ezt viszont a Volner párt nem fogja hagyni – mondta, és kibírta röhögés nélkül.

Forrás: Facebook/Volner János

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@Csizmás Kond: Más az összefogás...és más a csalás..ha ezt magyarázni kell akkor ott már gondok vannak. Bár...megértem,hogy egy fideszesnek magyarázni kell..hisz nálatok a csalás az etalon. Mindent csalással próbálétok elrendezni..ha az nem jön össze akkor jöhet a zsarolás ,megfélemlítés..és ha ezek sem járnak sikerrel akkor a karaktergyilkosság. Kihagytam volna valamit a fidesznyik ficsúrok repertoárjából?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Joóóó van má ! Megnyugszik a beteg. Nézd milyen szépek a madarak ott a rácson túl.
creativehun
Ó...hát nincs ezzel semmi gond..eddig is tudtuk,hogy képtelenek vagytok szabályosan játszani te szánalmas kis féreg.
Peller Anikó
@Horizont: Áruló minta Silly.

(Silly = Gyagyás)
Csizmás Kond
@Horizont: ...komoly gondolatok...mert ugye néhány szemétnek van joga azzal összefogni akivel akar de másoknak nincs...egyeseknek van joguk a hatalomért harcolni de szerinted ha más teszi az rohadék...és még azt állítod magadról, hogy nálad mindenki egyforma...elképzelem mi képzelsz egyformának...
balos
Mi van prosztinger!Véded a seggét?Tettszik?Nyald fehérre!Mert a szálasi már befogadta a pártcsaládjába!
tudode
Ahhoz képest, hogy a politika az értelmes vita művészete, elképesztő hogy hányan "ugatják" a politiKÁT mint kutya a holdat!
Peller Anikó
@Kond: "a hatalomért harcolni.."

Az nem lehet, hogy ti csalással harcoltok a hatalom foggal körömmel való megtartásáért? Visszaélve a (régebben) rátok ruházott hatalommal? Itt rajtatok kívül senki nem harcol, mert amit az ellenzék művel az legfeljebb egy küzdelem. A kedves vezetőd aki folyton harcol mint a Sancho Panza, minden és mindenki ellen, bárki legyen is az ha nem tetsző dolgot tesz vagy mond.
zsupumi
Eddig is tudtuk, hogy a jobbikból kivált figurák a fidesz beépített emberei !
gina
A jó édes anyád fogod te meghekkelni te patkány, lesz rá mód megakadályozni a fidesz szektát, minden nap egy pedofil ügy hazugságok, csontvázak minden felé ahol a fidesz járt, maguk alá vágják a fát ezek a patkányok
creativehun
@Csizmás Kond: Más az összefogás...és más a csalás..ha ezt magyarázni kell akkor ott már gondok vannak. Bár...megértem,hogy egy fideszesnek magyarázni kell..hisz nálatok a csalás az etalon. Mindent csalással próbálétok elrendezni..ha az nem jön össze akkor jöhet a zsarolás ,megfélemlítés..és ha ezek sem járnak sikerrel akkor a karaktergyilkosság. Kihagytam volna valamit a fidesznyik ficsúrok repertoárjából?
Emmersson71
Ez az izé önerőből lett senki vagy mások hátán felkapaszkodva?
lampa laz
Jobb helyeken a fenyegetés is bűncselekménynek számít. Ez a lény már erősen orvosi eset.
Csizmás Kond
@creativehun: ...szerintem nem megérted hanem szeretsz ömlengeni...mert szerinted, a te értelmed szerint csak így tudsz létezni, ez vagy...pedig éppen ez által nem vagy senki.
Azt is naponta kifejtitek, azért többesszám mert nem egyedül vélekedsz így hanem minden ellenzéki, hogy rajtatok kívül mindenki csak csalásból és hazugságból tud megélni, vagy legalábbis próbál de ugye te, ti nem...
Ha már társalogni akarsz elárulhatnád , hogy miért pont nekem panaszoltad mindezt el ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy érte, magad miatt és nem kötözködés csak szembesítés, ugyanis nálad még a szarzsákok között is van amelyik más, van amelyik kedvesebb szarzsák, jobba szaga vagy nemtudom...:)
creativehun
@Csizmás Kond: Ha már magyarázni kell,hogy miért neked írtam..akkor már felesleges a magyarázat. Talán ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnád a saját hozzászólásaidat...
Peller Anikó
@Meghekkel: Eredetileg komputerek vagy szoftverek jogosulatlan feltörését jelentette, aztán kibővült a kör. Ma gyakorlatilag bármi, ami jogosulatlan beavatkozás, rendzavarás, betörés; a csalás szinonímája.
kulabombaafityiszre
Volner a volner párt elnöke aki a kolleganőjét szopatta az erdőben.Nem keresztényi buzi csak keresztényi kurvapecér.Még egy remek ember.
Nessy
Már most hűségesküt tehet Orbánnak! Egy szélkakas hozzá lépest a stabilitás jelképe. Ma már nyíltan egy alja ember!
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ..ezeket a többesszámokat bár lehet használni de nem kell azért minden szarságról többesbe beszélni...én nem harcolok a hatalomért, soha nem is harcoltam, csak pártoltam egyesekét mint minden más szavazó.
A harc...márha ez harc akkor mindig az támad aki nincs hatalmon, a hatalmon lévő nem kell harcoljon csak megvédje a pozícióját. Az ilyeneket azért illik tudni mert hanem akkora marhaságok jönnek ki belőle mint amit ide leírtál.
Csizmás Kond
@Horizont: ...most már én is nevetnem kell...:)))...méghogy utálod a dörgölőzőket...:)))...Jakab szerinted mit csinál akiről a múltkor majdnem dicshimnuszt zengtél, sőt kimondottan kedvencnek tituláltad...és a többi összefogásnak álcázott bealázkodás micsoda ha nem dörgölőzés, mások segge kinyalása némi remélt pozíciókért?...
...nagyon utolért a szenilizmus...
Csizmás Kond
@creativehun: ...ez most ismét mi a francoskapca akar lenni ?...miért kéne az én véleményeimet a te ízlésed szerint közöljem ?...vagy nem értem hol viszket...
Clavigo
@Shikari: Mit lehet itt még tönkre tenni,te drótos tót ?
justhpeter
Orbán zsoldjában nagy rá a cipő is és a nadrág is. Még gazembernek is ócska.
Gazella
Nah még egy pénzzel lekent narancsos ideologiai elmebarom..
Csizmás Kond
@Shikari: A mai ellenzéki ideológia még a rákosi rendszer kommunista dogmáján is túltesz abban az értelemben, hogy az uniós fogalom mintapéldájaként még a gondolatot ki kitörölje az emberből hogy ő magyar vagy tartozik valahová. Ha most találnák fel a mesterséges intelligenciát biztos hogy az ők ideológiájuk alapján szerkesztenék a robotok gondolkodási programját.
Csizmás Kond
@Peller Anikó: Ő nem én vagyok Pannika !
Csizmás Kond
@Horizont: Te mindig mindent megszoktál bánni, és főleg mindig azt állítod hogy az idegeidre mászok...:)...szólj ha lecsillapodtál...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Veled semmi bajom, soha nem is volt...miért is kéne legyen ?
csak úgy....
ezt persze nem nézi meg a gyagyás sicc és a még gyagyásabb shikari barátja,pedíg lenne mit tanulni belöle!

www.youtube.com/watch?v=krMUOG2NFN8
Eladott Ország
Volner egy simlis politikai szélhámos. Oda dörgölődzik, ahonnan hasznot remél, mert dolgozni semmi kedve. A politika többet hoz a konyhára, csak ügyesen kell helyezkedni. Ez van, amikor a szifilisz már az agyakat is érinti.
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1000,h_667/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/01/sneider-volner-toroczkai.jpg
ómió
Eszerint neki nem "jön be" a bolsevista-nyilas "polarizáció"!
karma1
volner mar a pocsevel sem kepes semmit sem kezdeni, nem hogy egy olyan osszetett feladattal, mint a computer hack-ele's... Ahhoz legalabb egy 15 eves, realgimibe jaro teenager-nek kellene lennie, hogy ezt meg tudja csinalni! Hat, majd meglatjuk! Szerencsere Gyurcsany, Jakab, Fegyor, Karacsony de meg az idosebb korosztaly Marki-Zay is jobban tudja, hogy mit kell csinalni egy ilyen hackertamadas ellen, mint amit ez a majom valaha is el tud kepzelni! (Raadasul meg olyan hulye is, hogy errol elore szol is az ellenzeknek!
karma1
@sgl: Lassan mar szinte minden megmozdulasuk, ami propaganda akar lenni GYurcsany ellen, - parodiaba fordul. Tudod, volt egy film, aminek az volt a cime, hogy "A selejt bosszuja"... Hat ez az.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 08:22
Látod milyen szerencse,hogy a kormány idehozza a kinai kommunista párt egyetemét,kiszorítva a magyar diákvárost a helyéből.Ez ám a kinais magyarságra nevelés.
Peller Anikó
@csikarahasad: "A mi Viktorunk, amikor elveszítette a választást 2002-n azt mondta “Ha még egyszer hatalomra jutok tönkre fogom tenni ezt az országot. Aztán a Viktor munkába kezdett" és lőn. Te meg egy nyomorult seggnyaló buti vagy nem zeti hanem yeti.

www.orbanzona.com/2018/08/28/ha-meg-egyszer-hatalomra-jutok-tonkre-fogom-tenni-ezt-az-orszagot/

propeller.hu/itthon/3653146-osszegyujtottek-orban-viktor-200-hazugsagat
creativehun
@Shikari: No persze..hazaárulók...mondja ezt egy olyan párt szimpatizánsa...vagy épp tagja..amelyik kilóra eladja az országot az oroszoknak és kínának. Nem kicsit vagy te eltévedve. Kíváncsi leszek azt majd hogyan és mivel magyarázzátok...mert ahhoz baromira értetek...amikor kínának törleszthetjük vissza a kínai vasút és a kínai egyetem utáni hatalmas kölcsönt. Persze arra sincs magyarázat minek nekünk ez a vadászati baromság..milliárdokért...kivéve,hogy ez Semjén hobbija..és hát meg kell néki adni ami jár...épp mint Orbán basinak a ksivasutat meg a fopcipáylákat..Istenem ..ennyi degenerált hülyét..és akkor még ezekre van aki szavaz. No comment.. Mit várjon az ember olyna országban amely a csóróságtól majd összeaszrja magát egy kis potya lóvéért..de azért van már űrkutatási miniszteri biztosunk és vannak "űrkatonáink" Igaz,hogy kilóg a gatyából a seggünk...de merünk nagyot álmodni.
creativehun
@Shikari: Lehet,hogy így lesz...de ha így lesz...egyszer majd ti is felébredtek és rájöttök mekkora baklövést csináltatok. A hasfájásom miatt pedig nem csak az én fejem fog fájni..mert ha itt éltek akkor a kölcsönöket ti is és a gyerekeitek is majd törlesztik..akkor pedig nem csak az én hasam fáj majd.
creativehun
@Shikari: Azért ezt én nem fogadnám el tényként...azonban túllépve ezen..mivel nem ez volt a téma..az tény,hogy azért veszünk fel ezer milliárdos hitelt kínától ,hogy vasutat és egyetemet építsünk kínának. Azt azért nem hinném,hogy ez fideszes körökben osztatlan egyetértésre talált volna.
creativehun
@Shikari: A szavazóké meg a vélemény nyilvánítás.
csak úgy....
@creativehun: látom,hogy kifogtad magadnak a másik 1/2 nótás sügért! :)
csak úgy....
@Shikari: a külhoni pénzért vett és a krumplis "cigó" szavazók? ez egy szégyen a fideszre nézve! -és akkor téged még nem is említettelek,mint mint munkakerülöt..
csak úgy....
@Shikari: "Picit lassíts! Idáig a gazdaságot mindig a ballibek tették tönkre. Ők sanyargatták az embereket, elengedték az inflációt és növelték az árakat és a rezsit." :) ezt úgy mondod,hogy ez miatt a fidesznek is joga és kötelessége!
tibim,te egy agyilag villámsúlytott egyed,aki azért engedné meg a regnálóknak a disznóságokat mert az elödjeik is loptak! :) téged ki kellene tömni és a buta liba múzeumban mutogatni..
creativehun
@Shikari: Azt gondolom..nem kellene egymást ölnünk kormány oldal - ellenzéki oldal..Valójában mindannyian ..szerintem egy élhető Magyarországot szeretnénk ahol a gyerekeink,unokáink jobb létben,biztonságban élhetnek. Azt gondolom..az a mindenkori politika hibája..és ez mindenhol így van a világon,hogy egymás ellen uszítja azokat az embereket akik egyébként lehet,hogy ..ha nem politikáról van szó..a legnagyobb egyetértésben el tudnának beszélgetni a zenéről a hi-firől..a horgászatról..az időjárásról..vagy épp bármiről. Én is köszönöm a kultúrált hangvételű esznmecserét!
creativehun
@Shikari: Úgy tűnik..ebben is egyetértünk...:)
csak úgy....
@creativehun: @Shikari: erre a ti nagy barátságotokra nem vennék mérget :)
Aki Én
@creativehun: @Shikari: skrizofrén nyalakodás.
Undor...
creativehun
@csak úgy...: @Aki Én: Senki nem beszélt barátságról..értelemszerüen ideológiai téren nem értünk egyet...ezt azonban meg lehet beszélni anyázás nélkül is. ...szerintem. Persze ha valakinek attól jobb a napja ,hogy kurvaanyáézik egy jót ..lelke rajta...bocs,hogy én nem tettem...és legközelebb sem teszem ha valaki normálisan szól hozzám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.