Debreceni konzultáció címmel kéri ki a városlakók véleményét a "közös ügyekről" a Fidesz helyi szervezete – jelentette be a konzultációt elindító sajtótájékoztatón a párt városi elnöke pénteken.

Konzultációt indított Kósa Lajos, gyerekekből állított fel biodíszletet

Kósa Lajos egy belvárosi kitelepülésen az újságíróknak és az egybegyűlt érdeklődőknek elmondta: a következő hetekben minden városrészbe elmennek a standjaikkal, hogy megkérdezzék az embereket a város koronavírus-járvány utáni újraindításáról vagy arról, mit gondolnak a védettségi igazolványról, és van-e javaslatuk arra, hogyan lehetne növelni az oltási hajlandóságot.

"Soha nem tapasztalt időszakon vagyunk túl" – mondta a kormánypárti politikus, megjegyezve,

eljött az ország és Debrecen újraindításának időszaka is, és ehhez minden ember együttműködésére, támogatására szükség van, ezért is szeretnének minél több véleményt megismerni.

A konzultációs íven – amelyen semmilyen személyes adat megadását nem kérik – a zöld város, a közlekedésfejlesztés és a gondoskodó város programról is kérdezik a debrecenieket.

Egyebek mellett arra kíváncsiak, elégedettek-e a lakótelepek fejlesztésével, akarják-e, hogy még több kereszteződésben jelzőlámpa-visszaszámlálót szereljenek fel, illetve hallottak-e róla, és elégedettek-e vele, hogy Debrecenben felújítják a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, szociális intézményeket és az orvosi rendelőket.

Pósán László fideszes országgyűlési képviselő, a párt debreceni szervezetének alelnöke hozzátette: korábban fogadóórákon, közmeghallgatásokon rendszeresen konzultáltak az emberekkel, de erre a járványhelyzet miatt hosszú ideig nem volt lehetőség.

Az újranyitással kapcsolatban gyors, átgondolt lépések kellenek, ezért indították el a debreceni konzultációt: rövid idő alatt, minél több helybeli véleményét szeretnék megismerni és felhasználni a munkájuk során – fűzte hozzá a politikus.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Kósa Lajos

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Kérdőív: akar e ön Debrecen Cityben 16 milliárdért felesleges vízi központot?
A, igen
B, nem
C, naná
D, erre is elvertünk egy raklap pénzt. Szerinted?!?!?
Nessy
Felfedezték a langyos vizet? Itt Óbudán már évek óta van ilyen konzultáció. Lehet írásban és online is szavazni: Körzetenként vannak javaslatok ,miután egy, egy körzet lakói tudják elsősorban, mire lenne szükségük.
Emmersson71
@Shikari: Nem. A "liberálfasiszta" értelmezhetetlen, mert önellentmondásos fogalom! Kb, mint a fideszes demokrata :P
Clavigo
@Shikari: Le kéne jönnöd már beherovkáról,,drótos tót...
gina
Látszik ki a pedofil szemét.. a fidesz 90% a
Nessy
@Emmersson71: Nekem az ilyen ellentétes szópárosításról a békeharcos és a szűzqrva jut eszembe .
ómió
Efftársaknál az ilyesmi szükségtelen. Nekik benne van a Lenin összesben!
namihami
Csupán csak nem akarna lemaradni politikai pedofília terén a Kenyéradótól.
Bár ezek már nem óvodások, de ""Nem kampányolunk gyerekekkel!""---mondta a Vezér. Aztán, mivel ""Ne azt nézzék, hogy mit mondok...""---mégis megtette. Nem is csak egyszer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.