A Facebook-oldalán osztott meg egy képet, amellyel hivatalosan is bejelentette az állásfoglalását.

Jakab Péter beállt a Momentum Tolna megyei jelöltje mögéFotó: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke szombaton tett közzé – a korrábiakhoz hasonló sémával készült – képet, amellyel hivatalosan is bejelenti, hogy ő és a pártja Száraz Zoltán támogatja az előválasztáson. Száraz Tolna megyében indul, és a Momentum jelöltje.

Előválasztás 2021 – Dombóváron és környékén is változás kell – mi jobbikosok a Momentum jelöltjét, Száraz Zoltánt támogatjuk az előválasztáson

–kezdi a szöveget. Ezután meg is indokolja a döntésüket:

A Jobbik elkötelezett az összefogás mellett. 2022-ben mindenhol egy közös ellenzéki jelölttel, a legalkalmasabb jelöltekkel kell felsorakozni a fideszes önkénnyel szemben. Most végre megleckéztethetjük a Karmelita kolostor magányában mindenről dönteni akaró Orbánt!

 A Momentum bonyhádi politikusát ilyen rátermett politikusnak tartom. Rá biztos pontként lehet számítani a kormányváltásért vívott küzdelemben.

Sikeres és tisztességes vállalkozóként és egyesületi vezetőként már bizonyított. Szívén viseli Tolna megye sorsát, lokálpatriótaként jól ismeri a vidék problémáit.

Tolna megye 2. sz. választókerületének megújulásra, és friss lendületre van szüksége végre

– fogalmaz.

Fotó: Jakab Péter/Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Beáll a kisnyilas bárki mögé, csak bolsevista legyen!
ómió
@bakcsubakka: Na, mi van, bolsiék "éllovas" elmebetege, már megint itt vagy!? Hogy mikor voltak a bolsik nyilasok? Ínterjúvold meg Parizer Jakab efftársadat: ha hajlandó lesz nyilatkozni, megtudod! A tetves bolsiságotok másrahazudásán meg ne görcsölj, csak idiótább leszel tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.