Életképeket posztolt tegnapi londoni útjukról Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter.

Csupa öröm és vidámság volt az út Orbán Viktorral – fotókat posztolt Novák Katalin

Azt írja, a Boris Johnsonnal való találkozó rendkívül jó hangulatban zajlott.

Amikor néhány erről szóló "tudósítást" látok, az a benyomásom, hogy a cikkeket már rég megírták előre, csak fénykép kellett illusztrációnak

- bírálta a nem kormánypropagandát toló sajtótermékeket Novák.

Orbán Viktor a találkozón híres nyelvtudását is megcsillantotta, erről itt talál videót.

Fotó: Facebook/Novák Katalin

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
A britek udvariasak... nem ugy mint te zsírháj kedvese.
simmering73
"Semmi más oka és célja nem volt Orbán látogatásának, csak az önfényezés, hogy európai jelentőségű politikusnak mutassa magát, akit mindenhol szívesen fogadnak. Még kulturnemzetek fővárosaiban is. A kipcsak vezér látogatása ehhez képest fordítottra sikerült, mert a brit sajtó egyhangúan azt kérdezte, mit keres itt ez a rasszista, xenofób, antiszemita és gyűlölködő diktátor. Orbánnak nem sikerült eljátszania a szeretettel fogadott európai politikust, mert Londonban úgy fogadták, ami kijár neki: megvetéssel."
nepszava.us/londonban-botranynak-tekintettek-hogy-boris-johnson-fogadta-orbant/
justhpeter
A csipet csapat elment megnevettetni az angolokat.
RonaGyuri
Andika és Lolo is így vélekedett a repkedéseikről! =))
tudode
Elnézve a sztárfotót, mintha Kumin Ferike is csatlakozott volna ahhoz a csipet csapathoz, az ország díszpintyijeihez, miközben az operatőr is magával vitte a szintén lejárt lemezű frakcióvezető, mivel
.
Pénteken Londonban nyílt meg a Nanushka magyar divatház londoni boltja. Mint nagy-britanniai tudósítónk megtudta, ez zártkörű rendezvény volt. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter minden hírt maga tett ki Facebook oldalára, s operatőrt is maguk vittek Budapestről.
.
Azért a testbeszéd is mond valamit, ahogy Johnson fogadta az EU bacilusát, benne volt a hivatlan vendég fogadában "hagyd magas, gyorsabban szabadulsz"!!!
.
Micsoda véletlen egybeesés!
Toller Béla
Így ebben a felállásban égettek minket, vedd már észre te semmirekellő némber ! A fiúk a képen, orbán nélkül is lelkiismeretlen robotok, a némber meg a legalja, mi lesz, ha vénasszony lesz, akkor hogy fog rikácsolni orbánja mellett a töomegben ...Ami meg a dolog lényegét illeti, teljesen felesleges volt odamenni a lebaszásért, amit a sajtótól kaptatok, és ami ellen borisz sem védett meg benneteket. Odaosontatok a pofonokért ? Hja, ingyenbe volt nektek ...meglátogattátok orbán leányát, vittetetek neki hazait ...addig a másik három várost nézett, vagy a saját köldökét ...
csak úgy....
hamar kiheverték a majd 30 ezer áldozatot..
Málna
Tuti jobb volt a hangulat, mint itt a kommentszekcióban, a sok rikácsoló vénember között.:-)
gina
Ócska ribanc,, remélem a börtönben is jól fogtok szórakozni együtt...
gina
@Málna: Te aljas vén kurva miért te mennyi idős vagy??? hát nem vagy valami kis friss a mocskos szövegeid olvasva,,, ugass csak ennyit tudsz te fidesz alja ribi... még is itt vagy a vének körében és biztos nem 20 éves vagy ...
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 19:27
Talán ha itt is olyan fizetéseket kapna a sok "vénember",mint ezek az országromboló,30 000 magyar ember halálát okqzó szarjankók,akkor jobb lenne a hangulat.Persze nektek így is jó.Hülyének néznek benneteket,ti meg vidáman tapsikolva elfogadjátok.Megérdemlidek döbrögit magatoknak.Tanuljatok kinaiul,mert rövidesen ez az ország egy tartománya lesz kinának.
namihami
Ezek szerint nemcsak az angolok röhögték ki őket, de már saját magukat is ki tudják kacagni..
Málna
@kulabombaafityiszre: Mindig csak a pénz...Ti csak attól tudjátok jól érezni magatokat? Semmi más öröm nincs az életetekben?
csak úgy....
@Pegero: @Málna: a ti búgó hangotokat még a karády katica is megirigyelte volna...,belöletek egyszer lesz még valami,-csak ki kell várni..
RonaGyuri
Katókánál is utazgatás közben használatos a reszelő

legalább is mint a nyuszika – csak ő nem az erdő szélen ül, hanem utazgat – és reszelgeti a körmét és közben beszél össze vissza minden marhaságot

Úgy is mondhatnám, hogy ezeddig sem az éles eszéről és kristálytiszta logikájáéról ismertük a derék „Fidesz-alelnök, családokért felelős tárca nélküli miniszter”-nek dekorált libuskát. Azonban a heti penzuma igazán extrára sikeredett.
Egyfelől abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a retardált dagadt törpe társaságában Londonba utazhatott. Hic & nunc nem ez a téma, de meg kel kérdezzem – ha már a derék matyar média nem tette meg -: milyen minőségében???
Erről nem szólt, de azt elmondta, hogy neki úgy jött le: „Boris Johnsonnal való találkozó rendkívül jó hangulatban zajlott” és hozzátette: „Csupa öröm és vidámság volt az út Orbán Viktorral”!
A másik nagy akciója a héten, hogy párt-potentátként magyarországi látogatáson járt Santiago Abascallal, a spanyol szélsőjobboldali VOX párt elnökével utazgatott. Pontosabban elvitte Röszkére megnézni a tranzitzónát az Európai Unió külső határánál. S ekkor is magánál tartotta a körömreszelőt. Többek között azt is elmondta, hogy: „még nagyobb vonzerőt jelent majd a magas átoltottság, illetve
a migránsoknak bizakodásra adhat okot, hogy Magyarországon beoltják őket, tehát ilyen értelemben az egészségüket is még inkább védve érezhetik.”!=))
Nos hagyjuk a taxatív hazugságokat, pl. hogy nálunk beoltják őket, még enni sem szoktak nekik adni, de a mondat eleje még tőle is … Igen hazánk vonzó-ereje, vagy vonzereje. Még Toncsi luxus-migráncsai is csak rövid tartózkodásra használták hazánkat!
RonaGyuri
@RonaGyuri: „Csupa öröm és vidámság” margójára

avagy van némi eltérés – na jó tök más – Boris és Viktor értékelése (értérend, emlékezet???) között

Sok és érdekes vélemény hangzott el a brit PM és a matyar ME találkozójáról. Az az igazság, hogy a referálók ki mit tartott fontosnak, illetve a hogyan értelmezi sokszínűsége sem piskóta, de két főszereplő véleménye még ennél pikánsabb.
Orbán szerint: „fontos üzenete van a londoni Boris Johnson-Orbán Viktor találkozónak … Orbán Viktornak nagyon nagy jelentősége van Európában, a magyar kormányfő európai értelemben véve is kiemelkedő politikus”
Míg Johnson úgy véli: „Komoly aggályai vannak a brit kormányfőnek az emberi jogok és a sajtószabadság magyarországi helyzete miatt. Ezt hivatala közölte, miután Boris Johnson Orbán Viktorral tárgyalt tegnap Londonban”
RonaGyuri
most esett le a tantusz:
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti:
London, 2021. május 30., vasárnap (MTI) - Egybehangzó vasárnapi brit sajtóértesülések szerint titokban összeházasodott Boris Johnson brit miniszterelnök és Carrie Symonds, akit a kormányfő 2019 decemberében jegyzett el.
ergo buliban voltak, ahol ő ezek szerint nagyon jól érezte magát!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Buli van/volt NER-társak

Katinka lelkendezés tekintettel Lolo-ékra egyébként is gyanús volt, de a tények más pikáns okokra is rámutathatnak

Mint ismert Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter odanyilatkozott, hogy „Csupa öröm és vidámság volt az út Orbán Viktorral”. Ami lássuk be sokakat elgondolkoztatott, pláne hogy Andika is hasonlóakat szokott nyilatkozni eleinte a Loloval való repkedéseiről.
Most azonban fény derült a London-i kirándulás egy fontos momentumára. Az MTI friss híre szerint: „Egybehangzó vasárnapi brit sajtóértesülések szerint titokban összeházasodott Boris Johnson brit miniszterelnök és Carrie Symonds,”!
Nos a dolog úgy áll, hogy ha máshonnan nem az angol filmekből lehetnek elképzeléseid Wazze az angolok vonatkozó buliairól! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ezen bulis postomra máris kaptam egy reakciót: nem kell az angol példa a Fideszesek is tudnak bulizni: Borkai és Szájer meg a derék nagykövet is erre mutat
Toller Béla
Marhaság, a harmonikanadrág nem vett részt az esti bulin, érte jött a csányi és együtt repültek Lisszabonba, meccset nézni. Repcsi annyi van, amennyi csak kell.
ómió
Na, jó! Efftársilag nyilván a "Böszme-miliő a nyerő"!
Málna
@RonaGyuri: Azt nem Novák mondta, hogy "csupa öröm és vidámság volt az út Orbán Viktorral", ezt csak a firkász írta. Szólj, ha nem értesz valamit Gyuri bácsi, szívesen segítek.:-)
balos
@Málna: Ahogy az vizes anyádnak,mikor kihúzott a pottyantosból!
RonaGyuri
@Málna: látom megint fogod a lényeget! =))
Eladott Ország
A nem fideszes propagandagyárban fogant tudósítások kibontották a brit-magyar csúcstalálkozó azon szálait is, amelyekről a propaganda egyoldalú dicshimnuszai elfelejtettek beszámolni? Hogy nem csak hódolat, hanem bírálat is érte a felcsúti géniuszt? Hogy a baráti hangulat az nem mindenhol kölcsönös felszopást jelent, hanem esetenként jogos kritika is belefér a diplomáciai jópofizásba? Hogy Londonban nem sikerült elfutni a kérdések elől, ahogy itthon egy évtizede? Vagy hogy hónapokig kellett kilincselni, hogy egyáltalán létrejöjjön a találkozó? Netán hogy Londonból nézve Felcsút és környéke nem jogállamnak látszik, a Fidesz-kormány meg Jonhson-i mércével (értsd: Magyarország nagy barátja) mérve is egy szélsőséges, nacionalista képződmény? Hogy talán nem véletlenül maradt el a két miniszterelnök közös sajtótájékoztatója? Mindegy is. Azt teljesen fölösleges és szánalmas volt kiírni a Facebookra, hogy a fideszes propagandamédia előregyártott tartalmakkal operál. Eddig is pontosan tudtuk.
Málna
@RonaGyuri: Ne haragudj, Gyuri bácsi, de olyan hosszúak és unalmasak a kommentjeid, hogy nem szoktam elolvasni őket. Ezt is csak véletlenül vettem észre. De örülök, hogy segíthettem.
Málna
@balos: Akartál mondani valami értelmeset, de már megint nem jött össze?:-)
Gazella
Egy bibi van ebben az egészben.. Johnsont lefogják váltatni... mehet a forró katlanba.. maga a brit kormányt meg se kérdezte, hogy mehet-e ez a tapló roma román geci... Nagy-Britannianak nem tetszik, hogy ment ez a selejtes dehemens faszi,.
Gazella
@gina: ne huzd fel magad.. málnácska úgy érzi ő a jövő román elena sauszecskója :D
Aki Én
@Málna: ,,csak a pénz"?
Ezt vagy képes mondani éppen a nemzeti ezermilliárdos tolvaj védelmében?
Huuuu, de ostoba vagy...
Málna
@Aki Én: Tudom, naponta legalább háromszor elmondod. Ez nem normális.
Gazella
@Málna: ostoba papagáj... nyalonc, nyalonc , seggnyalonc,; zsírháj csókosa,, nyalonc, nyalonc.
Pipás
@Málna: Én is egyetértek vele. A józan ész nem az erősséged, viszont a párthűség annál inkább. :D
kulabombaafityiszre
@Málna: május 29., 20:42
A lopott pénzből amihez a szavatatotokkal asszisztáltok abból neked is csurran-cseppen nyalonc,hogy így megvagy elégedve?
Égyébként meg ha neked a pénz nem számít éljél meg boldogan 28500 forintból+egy kecske.
De nehogy megkurd a kecskét.mert állami tulajdon lesz.
Málna
@kulabombaafityiszre: A vesztesek mindig irigyek a nyertesekre. Ez természetes. Nem haragszom.
csak úgy....
@Málna: te tudod egyáltalán,hogy kik kerülnek ki vesztesnek a politikai csatározásokból !?- te meg azok akiket most éppen "okosítasz" ! :)
nektek a fidesz már drog, ami módosítja a tudatot .
kulabombaafityiszre
@Málna: május 31., 19:34
Jól van fideszcsicska jár a 3 kiló krumpli.
Egyébként legfeljebb abban gondolhatod magad nyertesnek,hogy odakerültél a kolostormalac seggéhez.
Az a tied,nem irigyellek.Megérdemled.Azért kapod a krumplit,ha jó tisztára nyalod.Igyekezz szolgáld ki a gazdád.Aztán lábhoz,bocs segghezt akartam írni.
Málna
@kulabombaafityiszre: És a vesztesek sokszor agresszívak is. Gondolom saját magukra haragszanak, amiért mindig a vesztes oldalon állnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.