Míg sok (valóban) bérből és fizetésből élőnek romlott, Orbán Viktornak javult az anyagi helyzet a járvány alatt – állapította meg a Népszava.

Jelentős összeggel nőtt Orbán Viktor fizetése a járvány alatt

Miniszterelnöki jövedelme az elmúlt években nem nőtt, kormányfőként bruttó 1 millió 507 ezer forintot keres. A Fidesz elnökeként nem kap fizetést, parlamenti képviselőként viszont igen. 2019-ben bruttó 990 ezer forint volt a havi képviselői illetménye, ami tavaly a járvány kirobbanásakor 1 millió 103 ezer, idén tavasszal pedig 1 millió 211 ezer forintra duzzadt. Összességében Orbán Viktor idén bruttó 2,718 millió forintot keres havonta, 108 ezerrel többet, mint a járvány kitörésekor.

Igaz, némi veszteséget elkönyvelhet: tavaly 113 ezerrel nőtt képviselői bére, idén viszont „csak” 108 ezerrel.

Mint emlékezhetünk, Orbán Viktor legutóbbi Kossuth Rádiónak adott interjújában azt állította, hogy ő is bérből és fizetésből él, így őt is megviselte a járvány.

Forrás: nepszava.hu

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orbannak a fizetes csak hab a tortan. Ennek a gecinek a jovedelme a magyarok verebol szarmazik, mert ez egy korrupt parazita.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
azét lassan beszarás ez a müvi szegénylegény..
division
Azért azt el kell ismerni, "hivatalosan" nem sok a fizetése Miniszterelnök létére.
gina
Persze neki kell Kövér büntetős pénze is, hahahhahahah aljas disznó
Yoda69
orbannak a fizetes csak hab a tortan. Ennek a gecinek a jovedelme a magyarok verebol szarmazik, mert ez egy korrupt parazita.
verőce21
Mos mán eléri a fizuja legalább balhés Jákob illetményét, aki nem hagyja azt sem, hogy Orbán Viktor nyerjen a Facebookon lájkversenyben...
RonaGyuri
@fideszes gyökér: nem kell, felajánlás nélkül is dézsmálja!! =))
justhpeter
"Orbán a keményen dolgozó kisember, aki egész nap értöünk keccsöl" Végre ezt a marhaságot is el lehet felejteni, de már korábban el kellett volna, amikor ez az áldott jó emberke arról beszélt, hogy még életében nem volt munkakönyve sem. Ő pontosan az az ember, aki azért nem megy el a munka temetésére, mert nem ismerte az elhunytat. Mivel soha nem dolgozott ezért lényeges számára, hogy a hívei imádkozzanak érte, mert míg a birkák összeteszik a kezüket ő hozzáfér a zsebeikhez.
kereső
Megviselte a járvány. Ja a két év alatt annyival nőtt a havi fizetése, amennyiből családok élnek havonta ma Magyarországon.
colibri
Úgy megviselte a járvány ezt a rhdkt, hogy legalább 2-3 méretet nőtt a ruhamérete az utóbbi időben. Gyönyörűen fest a Downing Street 10 előtt is, akármennyire kihúzta magát, büszke lehet magára..
Gazella
Meg plussz a lölö pénztárca..
Kija a fasz@m hosz ennek a tapló roma román zsírhájnak.. Én nem.
Cicamama55
Nem kell ezen csodálkozni, a bérből és fizetésekből élők "minden évben" jól járnak! :((((
Clavigo
Szarházi zsírdisznó...,,,akit megviselt a járvány. ( qrva@nyád ,te büdös gyökér )
ómió
Látszik, nem az efftársakra van bízva! Azok maguknak lopnák el!
Eladott Ország
"AMÍG MI AZ OLCSÓ PARIZEREK KÖZÖTT VÁLOGATUNK, HOGY KIJÖJJÜNK A HAVI FIZETÉSÜNKBŐL, ORBÁN NEM TUD DÖNTENI A FEKETE ÉS A VÖRÖS KAVIÁR KÖZÖTT!"
ezalenyeg.hu/kozugy/megalazta-a-magyar-dolgozokat-orban-ket-oldalrol-kapta-a-pofonokat-66999
ágimami
És még ő mondja, hogy bérből és fizetésből él!! Vastag bőr van a p...ján!! Ez az év legnagyobb vicce ( a mi kárunkra!!! Legalább maradna csendben, hisz mindenki tudja, mi folyik ebben az országban, senki nem hülye, mégha annak is vagyunk nézve!!!:DDD
ómió
@Eladott Ország:Mikor mentek lopni, idiótája!? Kérdezd meg Böszme vezéredet! Az ellopott 13. haviak (fizu + nyugdíjak) már nem elég neki? Ezért nyomul Kamugerit tolva maga előtt? Az aljas hazudozáskórod meg ennyire súlyosbodik? És, ahol vagy, az elmeosztályod tehetetlen állapotod enyhítése ügyében?
sokanvagyunk
A nemzet mikrofonállványa - Katalin asszonyság - hétről hétre megjegyzések nélkül beszopja a szövegét.
sokanvagyunk
@Eladott Ország: én egy másik Katalinra gondoltam.
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:25 ♦ A 13. havi nyugdíjat a Medgyessy-kormány vezette be és hét éven keresztül jutott hozzá minden nyugdíjas. A juttatást tehát az MSZP-SZDSZ kormányzás indította. 2002-es bevezetése idején a Fidesz - és Orbán is - megszavazta az országgyűlésben. A 2006-os kampányban a Gyurcsánnyal szemben vesztésre álló Orbán már 14. havi nyugdíjat ígért, mégis vereséget szenvedett. 2010 óta az Orbán-kormány a valós infláció alatti mértékben növelte csak a nyugdíjat, hét év alatt ezzel több százezer forinttal károsítva meg az idős embereket. Ráadásul nem hogy a 14. havi nyugdíj ígéretét beváltották volna, a 13. havit sem adták vissza soha. És akkor most jöjjenek a tények: a 13. havi nyugdíj megszüntetéséről 2009. május 11-én szavazott a Parlament és hivatalosan 2009. július 1-jével szűnt meg. 2009. április 14-től nem Gyurcsány Ferenc, hanem Bajnai Gordon volt a miniszterelnök. A 13. havi nyugdíjat tehát Bajnai Gordon idején vették el - a gazdasági világválság szorításába és a fidesz azóta se adta, vissza csak szétlopta az országot. Hét évig azonban végre jobban élhettek a nyugdíjasok az MSZP és az SZDSZ kormányzása idején, és a 13. havi nyugdíj kényszerű elvétele nem menti a Fideszt a bűn alól, hogy becsapja a nyugdíjasokat, sőt, a magánnyugdíj gyalázatos elvételével a takarékoskodó középosztályt is tönkre tették. Sokszor hallotuk orbántól, hogy Gyurcsány elvette a 13. Havi nyugdíjat ( egyébként Bajnai vette el) NEM JÖN A 13. HAVI NYUGDÍJ, CSAK TÖREDÉKE, ÉVEKRE LEBONTVA EZ CSAK 53 HETI.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: ma, 11:09 ♦ A Kossuth rádióban péntek reggelenként szokásos gusztustalankodást/igehirdetést hallgatva, a főszerepben az örökzöld miniszterelnök úrral és az ő (egyik) hű mikrofonállványával, Nagy Katalinra a felszopómunkás néni gondoltál? Aki sohase tud hibázni, midőn a fényességes Istenkirály alá olyan mélyen bekérdezett, hogy abban a mélységben már valahol a patkóbelet lehet azonosítani. Valaki magyarázza el ennek a Nagy Katalinnak, hogy bár a főnök valagának fényesre nyalása minden energiáját elveszi attól, hogy még valami emberi vonást megőrizzen magából ,az újságíró címet már régen lehúzta a klotyón. "És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok." Márai Sándor. Itt vannak...
Gazella
@sokanvagyunk: niér"" hány katikája van zsírhájnak ?? Novák oké...de kija másik??
sokanvagyunk
@Gazella: Nagy Katalin a Kossuth rádióból.
Gazella
@sokanvagyunk: jaaa. Ha hallgatok rádiót akkor is a zenét. De nem kossuthot, petőfit é a többi narancs lakájmédiát.
voltmárjobbis
@division: ma 01:19 Te igen -nem mondom mennyire hülye - a pénztáros lőrincnél van a vagyona. Nem tudtad?
ómió
@Eladott Ország:Eszerint a "valós inflációt" mindig ti, bolsik hazudjátok meg? Hát, hacsak úgy nem...! Mindenesetre ez a "megkárosítás" tőletek, nyugdíjtolvajoktól eléggé "disszonánsan" hangzik. A 13. havit meg - ha még nem sikerült lehazudnotok - éppen most vezetik vissza! Ugyanolyan ütemezésben, ahogy az eredetileg bevezetésre került! Biztos, hogy kormányon majd megint legyen mit ellopnotok! Visszaadni az tudta volna, aki ellopta! Az ország szétlopásának másokra hazudásán meg kár görcsölnöd. Böszme efftársad idején semmire nem futotta, mert szétloptátok: kórházbezárások, iskolabezárások, honvédségfelszámolás, vasuti szárnyvonalfelszámolás - népzsebivel turbózva, miközben a 2002-es 8000 milliárdos államadósság 8 év alatt "csak" 14000 milliárddal nőtt meg úgy, hogy azon semmit nem építettetek, semmit nem vettetek, senki/semmit nem támogattatok, ergo szétloptátok! És hiába mosdatod Böszme efftársadat, az újonan nyugdíjazottaktól ő is lenyult 1 havit, amikor 2008. jan. 1. után a nyugdíjba vonulóknak már a nettójukból számoltatta ki a nyugdíjukat, amivel azok 8,5%-kal kaptak kevesebb nyugdíjat annál, mintha még 2007-ben mentek volna nyugdíjba! Ez, ugye, 12 hónappal beszorozva még többet is kiad, mint 1 havi nyugdíj!Amúgy meg tökmindegy, hogy a tolvaj böszme-e, vagy csak libatolvaj! Szóval, kár a mosdatásért meg a másokra hazudáson görcsölésedért: fizutolvajok, nyugdíjtolvajok és bolsevik népzsebelők vagytok, ez lehazudhatatlan!
Néro
És felajánlotta mint elődei ?
Nem tom' csak kérdem.
kissé felnőttem
idő hiányában nem tudom sajnálni majd ha koldulni kellene az már érdekesebb téma lenne. de szokta mondani pénzügyekkel nem foglalkozik , van talán pár ismerőse akik kisegitik ha kell. kéz kezet mos régota és a két kéz meg az arcot ugye? bizony ám.
kissé felnőttem
@ómió: bolsik nyugdijtolvajok 13 havit mond csak hol éltél 2000 -től Kanadában voltál diplomata mert 2008 mi is zajlott,3000 milliárd meg selmecke mond valamit? az igaz a másokra hazudd amit művelsz erre jó apparátusotok van, csak a nép nem ostoba ám, ezzel számolj ha mással nem.amit itthon stadionokra költött abból az országot kistafirozhatta volna, és nem itt lenne a legalacsonyabb életszinvonal Európában, 3000 ft egy kiló eper annyi lesz 1 kg cseresznye, röhejes nemde? de akinek 2 millája van havonta annak az semmi 120,000 ből osszd vissza mennyi epret vehetnél de a rezsire akkor?? mi marad a népnek ? gyógyszer árak nekem olyan van ami 28 napra 18,000 huncut magyar forint ez csak egy a másik 7 ből akkor dicsérnem kéne orbánt nem hinném.Gyúrcsány ugye elmondta,hogy elkurtuk, orbán is rendesen sorolhatnám oldalakkal mit kinek egyik kutya másik sem eb csak.. kutya.
Sámannus
A bérből és gyurcsányozásból élők fizetése a járvány alatt is töretlenül emelkedett
Duke Nukem
Orbán mások komplett fizetésével gazdagodott és rínyál a geci...
Orbán Viktor...

Meg fogom ölni. Nem várok Istenre, én ölöm meg ezt a gecit.

Hol van Lévai Anikó? Megverte Orbán megint és ezért nem szalonképes?
Duke Nukem
Csúnyát írtam - megint?
Anyu, apu...
Emmersson71
Benzinpénz. Ja, nem..azt is ingyen kapja!
Duke Nukem
Orbán Viktor hazaáruló.
Orbán Viktor terrorista.

Az ilyeneket elássák egy gödörben, mintha sosem léteztek volna.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!...Ezentúl minden balfasszal ..aki más dolgába pofázik..vagy nem képes a normális kommunikációra ..így járok el! ..Meguntam az örökös balfaszkodásotokat. Pont azt kapjátok amit megillettek!... Megkérdeztem..játszani akarsz?? Ha igen..akkor most ne sírjon a szád,hogy ..tanítóbácsi...jaj beszóltak..ignoráltalak..be be be...ignoráltalak...Mint a dedóban! Ignoráltál?? Leszarom! Akkor kussolj bazd meg!
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!...Ezentúl minden balfasszal ..aki más dolgába pofázik..vagy nem képes a normális kommunikációra ..így járok el! ..Meguntam az örökös balfaszkodásotokat. Pont azt kapjátok amit megillettek!... Megkérdeztem..játszani akarsz?? Ha igen..akkor most ne sírjon a szád,hogy ..tanítóbácsi...jaj beszóltak..ignoráltalak..be be be...ignoráltalak...Mint a dedóban! Ignoráltál?? Leszarom! Akkor kussolj bazd meg!
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!...Ezentúl minden balfasszal ..aki más dolgába pofázik..vagy nem képes a normális kommunikációra ..így járok el! ..Meguntam az örökös balfaszkodásotokat. Pont azt kapjátok amit megillettek!... Megkérdeztem..játszani akarsz?? Ha igen..akkor most ne sírjon a szád,hogy ..tanítóbácsi...jaj beszóltak..ignoráltalak..be be be...ignoráltalak...Mint a dedóban! Ignoráltál?? Leszarom! Akkor kussolj bazd meg!
creativehun
@Pegero: No jó...te akartad balfaszkám! Akkor játszunk..kis fidesz fasszopó kreténkém!...Ezentúl minden balfasszal ..aki más dolgába pofázik..vagy nem képes a normális kommunikációra ..így járok el! ..Meguntam az örökös balfaszkodásotokat. Pont azt kapjátok amit megillettek!... Megkérdeztem..játszani akarsz?? Ha igen..akkor most ne sírjon a szád,hogy ..tanítóbácsi...jaj beszóltak..ignoráltalak..be be be...ignoráltalak...Mint a dedóban! Ignoráltál?? Leszarom! Akkor kussolj bazd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.