Vitatható, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként mennyit használt vagy ártott Magyarországnak, de úgy tűnik, az őszödi beszéddel most sikerül megteremtenie a magyar politikai krimit. Gyurcsány Ferenc lassan letaszítja bűnbaktrónjáról Soros Györgyöt. A Fidesz-kommunikáció őt rajzolja minden (általában fiktív) nemzetellenes manőver mögé, minden ellenzéki miniszterelnök-jelölt az ő embere, de Karácsony Gergely nagyon. Egyfajta nemzeti mumusnak festi a hatalom: plakátokon, kampányklipekben vele ijesztgetik az embereket. Most szintet lépett: politikai thriller készül róla. Pontosabban az őszödi beszédről, nyilvánosságra kerüléséről és következményeiről, az októberi rendbontásokról és a rendőri fellépésről. Ez annál is nagyobb teljesítmény, mert a producer, Kálomista Gábor szerint a film nem politikai célból készül, nem választási propaganda. Készítői szerint egyszerűen csak drámai és tanulságos a történet – fordulatos, vászonra való, jó mozit lehet csinálni belőle, angol rendezővel,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Nyírfa:...pontoson ez...mert ahol nincs fegyelem, nincs elvárás, nincs szabály ott káosz van, anarchia és önbíráskodás...de van akinek épp az az élet...de mégis mindenki attól óvakodik a legjobban.
Nyírfa
@Csizmás Kond: Ez a félelem vezérelve.
A szabadságé olyan erkölcsi indíttatás, amely nemessé tesz, értővé, szeretővé. A szeretet soha nem bánt. A félelem mindig.
Csizmás Kond
@Nyírfa: A szabadság az önfegyelmezés legfontosabb tényezője. Az aki mindent szabadon akar az a másik szabadságát nem ismeri el.
Gyurka80
A népsz@ra marha hiteles, 2006-ban is az volt vagy NEM!
Nyírfa
@Csizmás Kond: 19.54

Szinte egyet értünk: a szabadság teszi képessé az embert az önreflexióra. Kár, hogy aztán megint a szabadság fogalmával azonosítod be a szabadosságot. Sem azonosság, sem analógia nem áll fenn a szabadság és a gátlástalanság között.
Még nem reagáltam rá, de tetszik, ahogyan a természettel való kapcsolatról nyilatkozol, alázatot érzek benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.