Gyurcsány Ferenc nem szereti, ha szembesítik a valósággal - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy a DK leutánozta a Fidesz-KDNP ellenzéki vezetőről szóló videóját. Hollik István azt mondta, a videójuk azt mutatta be, hogy a Gyurcsány-kabinet válságba vezette az országot, a DK vezetőjének összeállításából viszont csak az derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc filmje nagyon gyenge lett, az ellenzéki vezető pedig egy rendkívül rossz rendező.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hollik szócséplő, nem is került 800 millióba ! És igaz is!
Nessy
@CsipkeRózsa: Már fel sem fogná , annyira a saját világában él !
CsipkeRózsa
Gyurcsányt nem a valósággal szembesítik a videón, hanem egy nagy adag hazugsággal. A fidesz sosem tud valóságot felmutatni, bemutatni.
verőce21
"Hagyd! Mi közöd az egészhez? A kétkedés, a lemondás hangjai. Így próbáltak óvni, amikor szóba került, hogy min dolgozom.

Mert elhatároztam, hogy könyvet írok mindarról, ami 2006. szeptember 17. után Magyarországon, Budapesten, az éj leple alatt történt. Mindarról, amit el akartak fedni előlünk. Azoknak a vétlen fiataloknak a sorsáról, akiket a város különböző pontjain a rendőrség összefogdosott. A gyalázatról, a jogtalanságokról, ami ekkor és ezt követően zajlott. A szenvedésről, amit nekik és szeretteiknek el kellett viselniük. A megmentésükért folytatott küzdelem felért a legizgalmasabb filmmel. Igaz ugyan, hogy a forgatókönyvet nem mi írtuk, mi csak igyekeztünk megváltoztatni a hatalom által kigondolt véget". - mondta a szerző, a Fletó által vezényelt rendőrségi Hajtóvadászatról, a "mocskos magyarok" ellen!
csak úgy....
@verőce21: remélem kapok egy dedikált kötetet! :)
tudode
A mai plenáris ülés napirend előtijében jól vizsgáztak azok, akiket nem iratott be az egyeduralkodó egy kis államigazgaási, -háztartási ismeretek elsajátítását adó továbbképzésre, hanem látszólag a közjogilag érvénytelen párttitKÁR kofatovábbképzőjét veszik igénybe, jól nyomva a sódert, mintha nem 12. éve ennék az szétzilált államigazgatás kenyerét!!!
.
A mai plenáris ülés napirend előttijének nyomdafestéket tűrő változata foglalta össze őfélesége uKÁzát:
.
--Gyurcsány: Tarlós sem beszél jól idegennyelveket, és Semjén sem, de erről a Fidesz nem szeret beszélni
telex.hu/belfold/2021/05/31/parlament-majus-31
-------------------------------------
.
Mintha a parlamenti-, teremőrség főfeladata az lenne, nehogy már az értelem beszökön az Ország Imaházába!
.
16,30-kor kerül sor az azonnali kérdések órájára, amelyen valószínű őfélesége folytatja azt, amire a kofaszintű csicsKÁI már bemelegítettek!
.
Megérkezett a nemzet csalogánya, Jakab Péter szól hozzá, amit nem tesz a hokizsebébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.