2006-ban volt Orbán–Gyurcsány csörte, azóta halott a műfaj itthon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az ok egyszerű: olyan erős sámli nincs, ami elbírná!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tényeken alapuló érvek nélkül nem lehet értelmes partnerrel vitázni! Orbán és a tények meg hallásból sem ismerik egymást!
ittott
agyilag leépült. a bürokrácia bábja.
karma1
Na, mi van, futyisztrollok? Maris elbujtok? Hat senki sem magyarazza meg, hogy a fonok igy vitazik? (Hogy nem all ki meg tevedesbol sem egy ilyen vitara?)
Trollok, gyujtsetek a foninek pelusra a penzeteket, mert azt is csak receptre lehet kapni, oszt nem fogjatok gyozni a fostost kimosdatni a sajat kaksijabol...:o)))))
De ti olyan okosak vagytok: szoval, miert is nem all ki a dagadt gyava focista a "megoszto" Gyurcsanynyal? Hat nem azt mondja mindig a puhos, hogy lemossa ot, mert szemkiloveto, hazudott, meg ilyenek?
Osszecsap a fo"nitek egy szar filmet, mert muszaj gyorsan cselekedni, meg az elovalasztasok elott, - de nagyon meg fogja szivni, mert meglesz ra a DK valasza, nagyon utosen! Ott ugyanis nem ibizai koko'sok, meg kupaklalak, nemethsziszik vannak a fo"ni korul, hanem ertelmisegiek, gondolkodasra kepes politikusok. Amire a fidesz holdudvar - beleertve a trollokat is - 11 eve mar keptelen...:)
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mert felmosnák vele a padlót, oda-vissza többször is.
Macskaszem
A valódi, nem az ő szája íze szerint megírt kérdéseket nagyon nem bírja a röfi.
adrenalink
Pedig, ha a turis Nagykarácsony lenne a kihívó, borítékolható lenne a győzelme. A Hírtévés Andreánál sem aratott nagy sikert, nem véletlenül nem merészkedik be hozzájuk...:-))
RonaGyuri
@adrenalink: pedig a szerencsétlen Menyó is feltörölte vele a padlót! =))
Málna
@karma1: Gyurcsány nem miniszterelnök-jelölt, miért kellene kiállnia vele? El vagy kicsit tévedve.
Málna
Azért nem áll ki vitázni, mert nincs rászorulva. Simán nyerte az elmúlt választásokat. Ha szükségét érzi, akkor majd vitázni fog. Ennyi.
Aki Én
@Málna: Na az a baj, ezt sem érted.
orbán soha nem nyert simán, mindig csalniuk, hazudozniuk kellett, és százmilliárdokat elkölteni a propagandára. Ez sok minden, de nem sima. Vitázni meg nem maga miatt kellene, -kutyát nemérdekli, hogy ő ,,rászorul-e"- ahogy minden jogállamban teszik is, hanem a társadalom miatt.
Azért nem áll ki, mert becstelen, és pontosan tudja, hogy egy középkategóriás civil egy perc alatt lealázza, mert a hazugságaik nem védhetők, csak az alákérdezős fideszszolgálati médiában.
Nem véletlen, hogy a parlamentben sem válaszol soha, csak terel, mellébeszél.
Ha nagy a gáz, akkor a komcsi Kövér kikapcsolja a mikrofont.
Gyere máskor is, szívesen és önzetlenül segítek.
Nessy
@Málna: Bolond lenne vitázni! (egyébként nem is tud, csak kinyilatkoztatni!) Már csináltak maguknak olyan többször módosított választási törvényt, meg számláló programot, hogy jövőre már a tényleges szavazók 30%-a is elég lesz a 2/3 -os eredményhez, a 2018-as 49% helyett.
tudode
Miért, miért?
.
Tudatában van annak, hogy a hátizsákjában lévő tudományában mégsem kotorászhat!
.
Mert akinek rövid a sütnivalója, legyen jegyzete!
.
----- Kétharmad: amekkora lehetőség, akkora felelősség TV2 Napló, 2010. április 19.
www.youtube.com/watch?v=GHIqyxm0ZHo
.
És amiatt sem vállal az Isten ostora vitát, mert "a politika az értelmes vita művészete", amit legközelebb már nem lehet egy laza "FOLYTATJUK"-kal lerázni, mint kuty a vizet!
.
adrenalink
@RonaGyuri: Nem vagyok képben! Ki a "Menyó"?
Málna
@Aki Én: Nekem nem kell segítened, messze jobban értem a dolgokat, mint te, ez naponta bebizonyosodik. Ez egy játszma, és akinek a zsebében a győzelem, az nem fog kockáztatni, ez teljesen egyértelmű. Én speciel semmi értelmét nem látom egy ilyen vitának, mindenki csak fújná a magáét, és az jönne ki belőle jobban, akinek jobb a retorikája - de ettől még nem lenne jobb miniszterelnök. Beszéljenek inkább a tettek.
Eladott Ország
Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157983785_4066579330039862_6559998879337273909_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=B_5EbH4rk4sAX86UafC&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4d0a8aaff9fd86b9b368cfae0864302c&oe=60D8DA6E
És mi még mindíg hagyjuk?
"Szétvertem az alkotmányt, hagytátok. Elnémítottam az Alkotmánybíróságot, hagytátok. Lefejeztem a bíróságokat, hagytátok. Megakadályoztam a legfontosabb bűnök üldözését, és ezzel megszüntettem a Legfőbb Ügyészség tekintélyét, hagytátok. A közszolgálati tévéből és rádióból fake news gyárat csináltam, hagytátok. A legtöbb kereskedelmi tévével és rádióval, a helyi lapokkal ugyanezt tettem, hagytátok. Megszüntettem a szabad és tisztességes választás lehetőségét, hagytátok. Padlóra küldtem a forintot, amit azóta is nyögtök, hagytátok. Elvettem a nyugdíj-megtakarításokat, hagytátok. Elvettem a legalacsonyabb keresetűek adókedvezményét, hagytátok. Tönkretettem az oktatási és nyugdíjrendszert, a szociális segélyezést és az egészségügyet, hagytátok. A közbeszerzéseken csak a strómanjaim nyerhetnek, hagytátok. Az EU-tól érkező egyéb támogatásokat is az oligarcháimhoz tereltem, hagytátok. Kancellárokat ültettem az egyetemek nyakára, és elüldöztem a CEU-t, hagytátok. Most szétverem a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit – mit hagytatok nekem, hogy tudjak még rombolni?" Erre csak egy maffiózó képes , akinek nem a Magyarok felemelkedése a célja , hanem a kirablása ! 100 - éve nem volt ilyen rabló kormánya Magyarországnak !

scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151600772_4189290164455849_561306437423054275_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Liic_O_s29MAX_ADAkt&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6fae5d51e283a0f2a5dfb06c4b92da62&oe=60DB7D00
Málna
@Nessy: Ha így lenne, akkor felesleged megtartani a választásokat. Valamit benéztél.
Nessy
@Málna: A 2018-as választások kormányzati kampányán , a kamu pártokon sok milliárdért, a voks turizmuson, a számítógép leálláson, a 49%-s eredményen nincs mit "benézni"!
Eladott Ország
@Málna: ma, 10:08 ◘ 2018 országgyűlési választás eredménye alapján a világon sehol nem lehetne kétharmada a fidesznek. A fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/92595069_2656046767960671_713635556696784896_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=cD1G0clEf1gAX_3jrib&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bd55cd74e2bdb05609f852fb88e01a4f&oe=60DBDE01
49,27 %-ból lett kétharmad !
2018 választások végeredménye
www.valasztas.hu/ogy2018
A legnagyobb kisebbség irányítja teljhatalommal az országot
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U6p--/w_1160/78xZG3XkQJ5oYiMWs.jpeg
A fideszt túlkompenzálja a saját választási rendszere
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MHuNfM4p--/w_1160/78vrGiMKetqZYjMWs.png
Málna
@Nessy: De nem is arról beszélek, hanem a 30%-os 2/3-ról.
Málna
@sgl: És mégis mennyivel jobb, erősebb miniszterelnök, mint ők...Na ezért nincs értelme az ilyen vitáknak.
namihami
Ez könnyű kérdés:: Gyurcsány-fóbia!
Eladott Ország
@sgl: ma, 10:21 ◘ Sajnos mégis a nyakunkon van, ez bűnöző, politikai prostituált ,többgenerációs román cigány és fidesz nevű szektája! A geci' ismételten a választás megbuherálásán töri a fejét! A jelenlegi néhány százalékos ellenzéki előny nem elegendő a győzelemhez a megbuherált (nemzetközileg sem elfogadott) választási törvény alapján!
Nessy
@Málna: Tippeltem! A nem régen, a járvány veszély égisze alatti módosítást, Mészáros cége által készített programot figyelembe véve! Ne legyen igazam!
Peller Anikó
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Miért nem vállal minimiszterelnök vitát?

Mert felmosnák vele a padlót a nyilvánosság előtt. A fejére olvasnák a hazugságait, az ország kirablását, lezüllesztését, tönkretételét. A második percben lekapcsolnák az élő adást a tévében minta kövér teszi.

@Eladott Ország: Így:

"Szétvertem az alkotmányt, hagytátok. Elnémítottam az Alkotmánybíróságot, hagytátok. Lefejeztem a bíróságokat, hagytátok. Megakadályoztam a legfontosabb bűnök üldözését, és ezzel megszüntettem a Legfőbb Ügyészség tekintélyét, hagytátok. A közszolgálati tévéből és rádióból fake news gyárat csináltam, hagytátok. A legtöbb kereskedelmi tévével és rádióval, a helyi lapokkal ugyanezt tettem, hagytátok. Megszüntettem a szabad és tisztességes választás lehetőségét, hagytátok. Padlóra küldtem a forintot, amit azóta is nyögtök, hagytátok. Elvettem a nyugdíj-megtakarításokat, hagytátok. Elvettem a legalacsonyabb keresetűek adókedvezményét, hagytátok. Tönkretettem az oktatási és nyugdíjrendszert, a szociális segélyezést és az egészségügyet, hagytátok. A közbeszerzéseken csak a strómanjaim nyerhetnek, hagytátok. Az EU-tól érkező egyéb támogatásokat is az oligarcháimhoz tereltem, hagytátok. Kancellárokat ültettem az egyetemek nyakára, és elüldöztem a CEU-t, hagytátok. Most szétverem a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit – mit hagytatok nekem, hogy tudjak még rombolni?" Erre csak egy maffiózó képes , akinek nem a Magyarok felemelkedése a célja , hanem a kirablása ! 100 - éve nem volt ilyen rabló kormánya Magyarországnak !"
Peller Anikó
@Mána: És te ennek tapsikolsz malína? Három eset lehetséges:

- vagy debil vagy
- vagy gazember vagy
- és vagy
karma1
@Málna: Latszik, milyen hulye vagy! orbanod maga emliti, hogy a masik oldalon ki a fonok, akivel evek ota harcol! Hat nem kell vele harcolni, hanem ki kell vele allni, es megvan ra a lehetosege, hogy legyozze nyilvanosan! Nem en mondtam, hogy ki kell allnia Gyurcsannyal - o hadakozik vele meg almaban is!
Es ne akard nekem azt mondani, hogy orbanod miert allna ki, nem Gyurcsany a miniszterelnokjelolt, - viszont kiallna akar Karacsonnyal, Dobrevvel, Jakabbal, Marki-Zayjal, Fegyo"rrel - csak hat ugye az emlitett urak es Dobrev eddig meg nem hivta ki!?
Nem mer o kiallni nyilvanosan vitazni meg a Karmella takaritonojevel sem, mert egy szar alak, es az igazsag ellen nincsenek ervei! A hazudozasra meg a nezok nem kivancsiak
Málna
@karma1: De, mondom, miniszterelnök jelöltek szoktak vitázni, nem azok, akik a háttérből irányítanak.
És még egyszer mondom: hülye lenne kiállni és kockáztatni, ha egyszer a zsebében a győzelem. A vita mindig annak az érdeke, akinek már nincs veszítenivalója.
cikicakk55
Egyszerűen tudja,hogy esélye sem lenne bár milyen kérdésre is válaszolni. Az előre megírt kérdésekben erős,mert ott a választ is megírják neki. Orbánnal bár ki felmosná a padlót,még egy mezei politikus is. Nem kellene hozzá semmilyen politikai ismeret,csak Őszinte kérdések és már is bele zavarodna.
Eladott Ország
@Peller Anikó: ma, 10:49 ◘ És sajnos ha lenyomják a torkunkon, a Fudan egyetemet, a Paks2, a Belgrád vasútvonalat, az ország totális lerablását büntetlenül ezek a szarháziak, akkor meg is érdemeljük, hogy örökké vesztesek legyünk.
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma, 11:04 ◘ Érdekes a mellékelt fotót nézve Dávid Ibolya (MDF) alatt magasabb a dobogó, mint Gyurcsány alatt.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1954/19543/195431/19543149_b7321c11b00f963797dca54e9a3fbb1a_wm.jpg
karma1
@Málna: Latszik, hogy Bivalybasznad alson elsz, ott is a legutolso putriban: te nagyokos, MINDEN demokratikus orszagban van NYILVANOS TV VITA a regnalo miniszterelnok es a legerosebb aspiransa kozott, raadasul 3 fordulos, hogy valtott moderatorokkal, hogy ne lehessen egyik part ill. egyik vitazo reszerol sem azt mondani, hogy egy vita nem vita, mert eppen rossz napom volt - szoval 3 kulonbozo idopontban, kulonbozo helyen, es kulonbozo moderatorral megy a vita, ahol a vitatkozoknak meghatarozott idejuk van a sajat programjukat megvedeni! De a te fonokod programja, amit a lopasrol mondott, az mar ketszer is csak a "folytatjuk" volt, - az meg elegge rovid erveles lenne a sajat programja mellett - ezzel mindenhonnan kibaxnak.
Szoval, csak vilagossa teszem a szamodra is: az elovalasztas MASODIK forduloja utan az 5 jeloltbol EGY GYOZNI FOG, o lesz a legnepszerubb. Tehat ha Ma.o. demokratikus orszag lenne, es nem a don padre maganjatszotere, akkor ezzel a gyoztes szemellyel kene egy oras vitan resztvennie orbanodnak. En is tudom, hogy Gyurcsany nem indul - bar a fonokod gatyaja most mar folyamatosan fostos es porkoltszaftos - de szerinted akkor lesz nyilt vita az 5 kozul GYOZTES aspiranssal, ugye? Mert csak ez az akadaly, az eloistened boldogan elo"lovagol majd a harci paripajan, es megkuzd a gyoztessel ugye? Csak Gyurcsannyal nem kell neki, mert GyF nem indul. Vilagos am ez nekem, csak aztan nehogy te essel pofara, amikor a gyoztes - aki NEM Gyurcsany - megis felmossa a fonivel a padlot...:o))))
Aki Én
@Málna: Bizony, segítségre szorulsz. Én próbálok is segíteni, de személyiségzavarod mellett értési gondjaid is vannak.
Erre legjobb bizonyíték, hogy orbánista vagy. Ha értenéd, nem lennél. Ez ennyire egyszerű.
És orbán becstelensége a legkevésbé múlik a te szellemi képességeidtől. Ez van.
kereső
Elképzeltem: Orbán- Dobrev. Orbán- nagy paksaméta. Dobrev egy széles mosoly az arcán. És lemossa viktort a dobogóról.
Na ezért sem!De lehetne Dobrev helyett Szél, Szabó Timi, Szelényi Zsuzsa...Nem akarok férfi miniszterelnököt. Elegem van belőlük- úgy amblokk.
Yoda69
@karma1: Borítékolható, hogy O1G nem fog vitázni az elő választás nyertesével SEM. Hiszen olyan kérdésekből, amikben átverte a magyar embereket nem tudna jól kijönni ezért igy nem is lesz vita. Az ilyen @Málna: szinte embereknek ez igy teljesen jo. Ezek fel sem fogjak, hogy hova tart az ország, es néhány éven belül az lesz nálunk, ami most a Fehér-Oroszoknak. orban lesz az uj lukasenko.
karma1
@Málna: Pedig @Aki En : nagyon szepen elmagyarazta, hogy a loteri kutyat nem erdekli, hogy te , illetve o mit gondol, ha nyer - a demokraciakban ez alapkovetelmeny: aki egy politikai kampany vegen nem all ki a varhato ellenfellel megmerettetni magat a nyilvanossag ele, ott szar van a palacsintaban, erted?
Ha valaki tisztessegesen nyerte (volna) el a poziciojat, akkor nincs felnivaloja, mert akkor jo volt a kampanya, a programja, az emberek vevok ra - es akkor miert nem akarna kiallni ezt a nagy nyilvanossag ele megmerettetni? Ha tenyleg hasit Magyarorszag, 86 %-osan pozitivnek iteli meg a nezopont orban jarvanykezeleset, akkor mitol kell felnie??? Egy jo alkalom lenne arra, hogy nyilvanosan eldicsekedhessen a kivalo eredmenyeivel! Ja, hogy ezek a szamok Max Factorral vannak kozmetikazva? Hogy egyetlen egy sem allana meg nemzetkozi szinten, mert "magyarosan" mertek, es nem a nemzetkozi statisztikai indexek szerint? Hat akkor persze, hogy nem all ki! Szar ez a pasi, a demonjaival kuzd ejszakankent, tomi magaba a paleszt meg a porku"ttet, kolbaszt, hogy feledni tudja a hazugsagai miatt feleje kozeledo bukast!
Nessy
De egy Orbán - Kálmán Olga vita sem lenne piskóta! -))))))
Macskaszem
A napokban láthattuk Angliában, mikor igazi újságírók igazi kérdéseket tettek fel, csak nézett mint a vett malac, meg idétlenül vigyorgott, mert nem ehhez van szokva. A sajtószabadságra azt bírta mondani, hogy van egy tucat ellenzéki lap, de azt elhallgatta, hogy hányat csinált ki, és mennyit fog még válsztásig. Emellett van több mint 500 kormánypropaganda lap, és pofátlanul hazudja, hogy ellenzéki túlsúly van a médiába. Szakadjon rá az ég a szülese napján!
Málna
@karma1: Az internet korában tökmindegy, hogy ki hol él. Szóval ezzel ne akarj sértegetni senkit, mert nem tudsz. Csak szólok...
Biztos vagyok benne, hogy nincs minden demokratikus országban kötelező vita, erre mi vagyunk a legjobb példa. Max. hagyománya van a dolognak.
Orbánnak pedig nincs szüksége a programja hangoztatására, a tettei beszélnek helyette, ő már bizonyított.
Na, örülök, hogy sikerült megértened, hogy ha lesz is vita, az nem Gyurcsánnyal lesz. Már megérte beszélgetnünk.:-)
csak úgy....
orbán nem a szavak embere,-orbán a nagy szavak embere ! :)
karma1
@Málna: te szegeny, csak sajnalni tudlak! Milyen hazai demokraciarol beszelsz? Egyebkent aranyhal emlekezeted van - tudod, a 2 masodperces - mert kene arra emlekezned, hogy az 1989-es fordulat utan MINDIG VOLT NYILVANOS TV vita a jeloltek es a regnalo kormanyfo kozott - csak erre mar ciki neked emlekezned! 2006 utan, miutan orban elegge elethuen hozta a felmosorongy szerepet, ez a valoban demokratikus szokas be lett szuntetve a fidesz altal. Es ennyike.
Málna
@karma1: Nálunk nincs ilyen alapkövetelmény. Az ellenzéknek van, persze, mert ők csak beszélnek, nem tudnak a tetteikkel bizonyítani. De Orbánnak már meg sem kell szólalnia.
Aki Én
@Nessy: orbán be sem mert menni Olgához. Nem hogy vitára nem mer kiállni senkivel, de még egy valódi sajtótájékoztatót sem mer tartani. Pontosan tudja, hogy a hazugságai védhetetlenek. Csak a buta szektája nem érti, nézd meg milyen eszméletlen buta érvekkel próbálkoznak.
Málna
@karma1: Arról a demokráciáról beszélek, amiben élek. Csak tudom tán...:-)
Igen, voltak próbálkozások a tévés vitákra (bár tényleg nem emlékszem rájuk, hiszen szinte még gyerek voltam akkor), de nem alakult ki hagyománya a dolognak. Gyurcsány is megnyerte, aztán megbukott. Most akkor mi értelme volt? Hogy ki tud nagyobbat hazudni?
Emmersson71
@Málna: Az orbáni pávatáncra gondolsz?!

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"

hvg.hu/itthon/20110905_wikileaks_orban_fidesz
Málna
@Emmersson71: Arra gondolok, hogy már rég nem érdekel - sem a közéletben, sem a magánéletben - hogy ki mit mond. Kizárólag az, amit tesz, amit látok, tapasztalok.
Csizmás Kond
...ezek ismét kezdik...:))...vitatkozzunk naaa,
karma1
@Málna: Bocs, hulyekkel nem vitatkozom, mar csak abban remenykedek, hogy ezeket a barom troll beirasaidat legalabb megfizeti a fo"ni, mert ha ingyen, lelkesedesbol csinalod, akkor neked is szukseged van egy jo kis szobara Grazban.
Nyugtass meg, hogy penzt kapsz ezert!
Aki Én
@Málna: ,,De Orbánnak már meg sem kell szólalnia."
Ez igaz. De megszólal sajnos...:(
És hozzátok szól, mert hamar felmérte képességeiteket.
Málna
@karma1: Na...elfogytak az érvek?:-)
Graz? Ti tényleg ennyire hülyék vagytok, hogy ezt is beveszitek? Akkor mit értenétek meg egy tévés vitából? Látod, ezért nincs értelme.
Emmersson71
@Málna: Akkor hogy hogy még mindig Orbánt és bűntársait támogatod?!
Vagy csak szelektív a médium választásod, vak vagy arra, hogy valójában mit tesz Orbán?!

70 milliárd+ vadászati majomkodásra vs OMSZ éves költségvetés: 59 milliárd
Eger városának 825 millió vs Mészáros Lőrinc cége (csak) az egri szállodára 2,8 milliárd
MaNyup 2,8 milliárd zsarolással és fenyegetéssel való lenyúlása
Oroszok és kínaiak felé való eladósodás és elköteleződés

stb :(

Nézz néha mást is, ne csak az MTVA és a KESMA híreit!
Málna
@Aki Én: Hogy te mit össze görcsölsz itt már megint...:-)
Málna
@Emmersson71: Úgy, hogy én teljesen másképp látom a dolgokat, mint ti. Nem annyira egyszerűen. Ha valamit nem értek, akkor nem okoskodok, hanem megpróbálok utánanézni. És mivel Orbánék már több dologban bizonyítottak, így bírják a bizalmamat.
Nessy
@Emmersson71: Van, akinek a családja, vagy saját maga nyertese ennek az osztogatunk, fosztogatunk, tudatosan valótlan dolgokat állítunk rezsimnek, annak minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve! Logikus, hogy védi!
Emmersson71
@Málna: Csakhogy ezek tények! Folyik a pénz a NER cimborákhoz, alapítványokba szerveznek ki amit lehet, hogy ott "elveszítse közpénz jellegét" a mi pénzünk :(

Azt pedig ne feledd, hogy 11 éve Orbán és Tsai cégcsoport van hatalmon, így más nem lophatta el a lóvét!!!
Málna
@Aki Én: Nem mondtál semmit. Nem volt mire érveljek. Csak a szokásos.
Málna
@Emmersson71: Igen, átszervezések vannak, majd elválik, hogy ez jó-e így. Az meg természetes, hogy a saját körön belül tartják a pénzt és a hatalmat. Én sem bíznám egyiket sem az ellenségemre.
lusta
@Málna: Most mondta a lényeget. Aki nem a sajáát körhöz tartozik, az ellenség.
A normális országokban ez nem így működik. Igen nagy a különbség az ellenség és az ellenfél között. Ön sem érti, ezért tart ott az ország, hogy gyakorlatilag az Unióban már csak, de nem sokáig, Bulgáriát ellőzzük meg. A templom egere krőzus az átlag magyarhoz képest. A propin is írják, a forintgyengülés nagy nyertese az MNB. Ha van nagy nyertes, akkor lenni kell nagy vesztesnek is. Az pedig az átlag magyar. Normális országokban a központi bank nyersesége megy a központi költségvetésbe. Pár százalék pedig a tartalékalapba, mert nincs mindig nyereség.
Nyírfa
Azt hiszem, nem ez volt az egymillió forintos kérdés. :)
Emmersson71
@Málna: Na, az egyik gond, hogy a politikai ellenfélre ellenségként tekintenek!
Ha megnéznénk tüzetesebben, hogy a Fideszben hányan vannak ex-MSZMP-s tagok, honatyák, aztán az ellenzéknél is körbenéznénk, meglepő(?) eredmény születne!
Már csak azért is, mert a Fiatal Demokratákból sem a fiatal - a Fidesz átlagéletkora a legmagasabb (a KDNP nem létező pártocskát nem vizsgáljuk ill. beleszámoljuk a Fideszbe) -, és rég nem demokraták!

A másik probléma az, amit írtál: "saját körön belül tartják a pénzt és a hatalmat"
Ezt Lánczi András fogalmazta meg tűpontosan: "...ami korrupciónak tűnik, az nem más, mint a Fidesz politikájának lényege".
Nyírfa
@lusta: Igen, ez a lényeg: " Most mondta a lényeget. Aki nem a sajáát körhöz tartozik, az ellenség. "
Nem is minősítem.
human
Orbán egy hazaáruló. Ez még nyilvánvalóbbá válna ha ki merne állni vitázni.
csak úgy....
ez nagyon jól passzol a málnánktól elhangzottakhoz! :)

www.youtube.com/watch?v=krMUOG2NFN8

egyszerüen undorító ez a pasas!
Málna
@lusta: Amilyen gyűlölet van ellenzéki részről a Fidesz iránt, igen, itt már ellenségről beszélhetünk. Aki a bukásomat akarja - akár aljas eszközökkel is - az nem ellenfél, hanem ellenség. Az eltérő nézeteket valló, de kulturáltan megnyilvánuló, korrekt eszközökkel harcolókat tekintem ellenfélnek. Nem jellemző sajnos. De bizalmi állásnál még rájuk sem gondolnék.
lusta
@Málna: Ilyen magasröptű szöveget kapcsiból tudok én is írni, de ez a papagáj-kommandó stílusa. Tények mindezt pont ellenkezőleg igazolják. A tények pedig nagyon makacs dolgok.
csak úgy....
@Málna: nézd má meg azt a nyomorúlt videót és az után döntsd el,hogy ki is az aki magyarországon szítja a gyülöletet!
Málna
@lusta: Magasröptű lett volna? Nem állt szándékomban, de köszönöm. Azt mondjuk nem igazán értem, hogy a tények hogyan igazolhatják ennek az ellenkezőjét.
lusta
@Málna: Apróság.
Dobrev Klára
Lévai Anikó
Emmersson71
@Málna: Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy az ellenségkép keresés a baloldal sajátja?! A 2002-es veresége után Orbán hívta életre egyrészt a Polgári Köröket, másrészt - "óvó szárnyai alatt" - a Jobbikot!
Kövér et. mondta, hogy: "A nyakukon fogják érezni nyirkos leheletünket!"
Lehetne folytatni, de kevés karaktert enged a bejegyzés-ablak.
csipetke
Csak a címre:-Mert fosik,hogy ismét földbedöngölik. Jó esély van rá,mert eléggé meg van rogyva a kis kövér ember.Már rég nem olyan penge,mint 10-15 évvel ezelőtt.Még egy nagy beégést nem vállal be
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: KUSS LEGYEN ROMÁN BOZGOR!!!
dr. prédikátor
azért nem áll ki a csüngőhasú törpedisznó mert gyáva féreg!!! megint lealáznák és felmosnák vele a padlót!!!
csipetke
@Nessy: 10:20 A fideszes matekot kihagytad. Az adott vesztes körzet szavazatait is a sajátjukhoz csapták,így jött ki a kétharmad.Ezt is a fidesz vezette be,Mindent úgy alakítottak át,hogy nekik kedvezzen.Az előző választásra sokmindent lehet mondani,csak azt nem,hogy tisztességes volt.
Aki Én
@Málna: Annyi butaságot hordasz össze, hogy az már fáj.
Miért is akarja a fidesz a közpénzt ,,saját körön" belül tartani?
Az a pénz az enyém, tiéd, a komplett ellenzéké..., miért kéne bárkire is bízni?
Olyan rosszul látod ezt is, olyan buta mentségeket hozol a nyílt tolvajlásra, hogy csoda ha egyáltalán hazatalálsz.
A gyűlölködés, állandó harcolás, háborúzás, csatázás meg a beteg orbán mániája, mint ahogy a gyűlölködés is. Ezt persze mára keményen átvettétek. Ez a lételeme, ezt tartja életben a rendszerét, mert buták vagytok és fogékonyak erre.

Eszméletlen, komolyan mondom, eszméletlen...
Csizmás Kond
...amúgy miért kéne kiálljon vitázni...csak a hülyék vitáznak.
csipetke
@Aki Én: 13:41 Én azért nem reagálok a baromságaira,mert nem cukkolom fel magam.Írt asszem a 1 havi nyugdíjelvételről,de arról pl nem,hogy a fidesz 3 ezer milliárdot nyúlt le a magánnyugdíjpénztártól,és megszüntette a svájci indexálást,amivel minden nyugdíjas kb 30 ezer ft-al többet kapna havonta,és írt akkor baromságokat,hogy égnek áll a haj.
De arról egy szót se,hogy a zsákszámra ideömlesztett eu-s pénzek hova tűntek,és miért van az ország Európa utolsó előtti helyén.Soha nem álltunk ilyen [email protected] meg butának dícséred,holott vak,süket,és elképesztően ostoba
Nessy
@csipetke: A következő sem lesz másként, sőt!
kokopelli
@Málna: (11:49) nem akarok vitázni,de az a kijelentés,hogy az internet korában mindegy,hogy hol él valaki!Hány
évtizedet húztál le pl.nyugaton,mit olvastál "az ő nyelvükön",mikor kellett a kül. törvényeiket átböngészni,stb...stb!
...csak kérdem úgy minden vitia nélkül! Vannak EU-s országok,és vannak még egy kicsit EU-sabbak is! (;-))
Málna
@Emmersson71: Nem mondtam ilyet, hogy az ellenségképkeresés a baloldal sajátja lenne. Csak a témával kapcsolatban most ők jöttek elő.
Málna
@Aki Én: Fura, hogy ezt mondod, mert mást sem csinálsz itt, mint gyűlölködsz. Görcsösen...
Málna
@kokopelli: A legeldugottabb tanyán is - ha van internet - bármilyen nyelven tudok olvasni vagy fordítani. Nem kell ott élnem ehhez sehol. Erről beszélek.
Gyurka80
@Aki Én: Azért mert h@lyékkel és hazugokkal nem vitatkozik, nem megy le a szintjükre, és így van jól! A gyurcsányi vita bizonyította ezt :ugye nem akar igaztalan vádakkal...és bevezette a 300Ft vizitdíjat és 1000ft kórházi napidíjat!
Gyurka80
@RonaGyuri: És olyan erős plafon nincs ami gyurcsányi és emberei hazugságait kibírná!
karma1
@Emmersson71: Huu, bakker, ez nem volt semmi!(A video...)
Yoda69
@Emmersson71: Ez @Málna: nevű észlény kb. olyan, mint a Fekete lovag a Gyalog galoppban, aki akkor is győztesnek mondja magát miután kezet lábát levágtak. Ez málna is folyamatosan tolja hülyeségeit, képtelenség ész érvekkel meggyőzni. Az ilyenekkel tényleg olyan vitatkozni, mint az aranyhallal.
Gazella
Zsirháj kizárólag csak relőre megírt kérdés-válasz paprról tud makogni.
Még englisül is.
Pipás
@Málna: Búj el a legeldugottabb tanyára. A fejpénzt/commentpénzt ott is megkapod a propaganda minisztériumtól.
Aki Én
@Gyurka80: Hogy jön ide a 300,-?
Mondom, nagyon buta vagy. Nem csoda, ha ezt sem érted.
Aki Én
@Yoda69: Pont, mint a Fekete lovag. Nekem is mindig ez jut eszembe.
kokopelli
@Málna: Azt amit olvasol,és az amit megélsz (munka,ismerősök,barátok,szokások stb.) az ég és föld!
Málna
@kokopelli: Mindenki mást él meg egy adott országban. Látod, nálunk is hogy megoszlanak a vélemények.
Málna
@csipetke: Azt hittem, azért nem vitatkozol velem, mert fosol, mint Orbán...:-)
lusta
@Yoda69: Hát ez egy nagy tévedés. Ha ők az aranyhallal vitáznak, kívánnak, az aranyhal is inkább azt kéri, hogy süssék meg.
kokopelli
..@Málna: Rossz duma! Amikor engem a rokonaim meglátogattak (sokáig dolgoztam nyugaton), már előre
tudták,azt is, hogy ott mi van! A nyelvet ugyan nem beszélték,de a sok otthoni ismerős felvértezte őket min-
dennel! Természetesen ők is biztos forrásokból!Amikor belátták,hogy valamit rosszul tudtak,akkor jött a
"..és mi ebben a logika?!" Mivel Pesten a "két ebadtámat" elkényeztették,meghívtam őket az USA-ba egy
10 napos körülnézésre autóva.lOtt is ment a "nóta" tovább!Ugyan azt éltük meg,de már a kezdéskor máshogy
indultunk neki "az ugyanannak" !
Gyurka80
@Aki Én: Úgy hogy hazudott , ha nem érted idióta vagy!
Aki Én
@Gyurka80: ...húúú, baszod :(, te nagyon együgyű.
szaboria1
Csak meg kell nézni a 2006-os választási vitájukat. Orbán le lett mosva a padlóig. Évekig csak papiról tudta a mondandóját Orbán fel olvasni. Most is cédulákkal van tele a parlamentbe ha fel kell szólalnia. A bejátszott rádió interjúkban már saját magát is kivette pl. bérből él meg. ATV híradó adta le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.