Minél többen oltatják be magukat a koronavírus ellen, annál kisebb az esélye a negyedik hullám kialakulásának – tette hozzá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez egy megvett ocsmány szartömb..." A virológus, állatorvos beszélt arról is, hogy a Sinopharm-vakcina teljes dokumentációjában nem volt újdonság. Az, hogy az oltóanyag hatékony és biztonságos, eddig sem volt kétséges."
egy lódoktor mit ugat bele mindenbe
cikicakk55
Nem feltétlen a kevés jelentkező okozza a még be nem oltottak létszámát. Én is regisztráltam már régebben a férjem már több mint egy hónapja. Mikor időpontot akarok kérni kiírja ,hogy nem vagyok regisztrálva. A férjem szombaton vittem be az oltó központba. Ott volt olyan ember,akinek időpontja volt,behívták és mikor bejelentkezett azt mondták neki,hogy Ő már megkapta,miért jött megint? Szerencsétlen hiába mondta,hogy még ez lenne az első és Őt behívták,nem magától ment el,még is elküldték. Ez az egész regisztrációs cirkusz kész káosz. Már akkor is gond volt,mikor regisztrálni akartam. Két napon keresztül óránként próbáltam és állandóan azt írta ki,hogy a weboldal nem érhető el. 2 nap után bele untam és a menyemet kértem meg rá,aki egészségügyben dolgozik. Neki végül szintén többszöri próbálkozásra sikerült engem regisztrálnia,de azóta meg az időpont kérésnél vagyok bajban,mert nem tartja nyilván,hogy már regisztráltam. Ne bennünket szidjanak a beoltottak. Nekik szerencséjük volt,de én az epilepszia miatt csak a Pfízert kaphatom és most volt a városunkban rá lehetőség,de lehetetlen időpontot kérnem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.