A Mediaworks egykori főszerkesztője, a jobboldal egyik kultúrharcosa, Szakács Árpád egy hosszabb írással jelentkezett, amelyben Orbántól kezdve Fekete Péteren át Szijjártóig mindenki megkapja a magáét. 

Szakács Árpád nekimegy Orbán embereinek és Orbánnak is: van üzenete, ha egy külügyminiszter a legprimitívebb rapsztárral egyezteti ügyeit Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

Szakács cikke az Erdely.ma oldalon jelent meg, és azzal indul, hogy elsiratja a régi szép időket, amikor még volt valódi – szellemi – elit, amikor még volt szakralitás, voltak hősök, és amikből maradtak a kontraszelektált politikusok és a celebek – írja a Telex.hu

Ezután sorra veszi, hogy milyen anomáliákat látott az utóbbi időszakban a kormány emberei részéről – főként kultúrpolitikai szempontokat figyelembe véve. 

Van annak üzenetértéke, hogy jelenleg a magyar lét, a magyar jövő legfontosabb bástyájába, a kultúra megszervezésének komplex, sok területet összefogó menedzselési feladataira egy cirkuszigazgatót neveznek ki

– hozza fel a cirkuszigazgatóból lett kulturális államtitkár, Fekete Péter ügyét. De Szijjártót is elővette:

annak is van üzenete, amikor egy külügyminiszter Kis Grofóval szórakozik és még hivalkodik is vele, akárcsak azzal, hogy az egyik legprimitívebb rapsztárral, Majkával egyezteti ügyeit.

Persze a Borkai-ügy is megért pár mondatot:

annak is van üzenetértéke, hogy Borkai Zsolték Fekete Pákóra orgiáztak az Adrián. És az is sokat mond, hogy a miniszterelnök Fásy Ádám mulatóskirállyal levelezik.

De ennyi nem volt elég:

És az is annyira, de annyira idétlen, ahogy a kormányfő a fiatalokat a végtelenül buta Fluor Tomi-féle Wellhelloval próbálja megnyerni.

Utána a koronavírus-járvány idején tanusított állami jelenlétet is értékelte, a művészek támogatásának szempontjából:

Ennél semmilyen tükör nem adhat élesebb képet a jobboldali kultúrpolitikusokról. L. Simon 2-300 ezer forinttal kellett volna segítse azt, akit állítólag annyira tisztelt. És magasról tett az egészre, mert nem látott benne semmilyen politikai hasznot.

- írja.

Forrás: Telex.hu, Erdely.ma

Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: @ómió: Nektek nem qrva mindegy, úgysem értitek az egészet.
ómió
Ha annyi esze lenne, mint neked, tuti senkivel nem "egyeztetne"!
Aki Én
@Shikari: @ómió: Nektek nem qrva mindegy, úgysem értitek az egészet.
human
A magyarázat egyszerű. Orbánéknak fogalmuk sincs hogy szólítsák meg a fiatalokat. Görcsölnek, erőlködnek, de hiába. Orbánék egyszerűen nem a jövőt képviselik a fiatalok számára, hanem inkább a hatalmaskodó tanárbácsit látják bennük.
csak úgy....
@human: ezt nagyon jól mondtad! -ezért keresgélnek maguknak a fiatalok körében közkedvelt "kesztyübábokat" ,akiken keresztül...,-még szerencse,hogy a fiatalok zöme nem hülye!
RonaGyuri
igen már ptt tartunk, hogy a szaros román migráncsok a kitartóikba is belerógnak! =))
Toller Béla
A szakácsárpádokat csak a saját nyomoruk ébreszti fel, és csak addig, amíg nem hullik obulus ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.